یک حافظ کل قرآن: آمار حافظان قرآن ایران در مقایسه با کشورهای اسلامی مناسب نیست
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مهدی حسینی، یک حافظ کل قرآن کریم شب گذشته در نشست هم اندیشی قرآن کریم در هشتمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت مشهد در محل دائمی نمایشگاههای مشهد بیان داشت: منظور رهبر معظم انقلاب از تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم، حرکت افراد به ویژه نسل نوجوان و جوان به سمت قرآن است که با آن انس بگیرند.
وی افزود: این مهم مقدمهای برای فهم بهتر و عمل به کتاب آسمانی و انوار الهی میشود و به این وسیله جامعه از بسیاری از آسیبها مصون خواهد ماند.
یک حافظ کل قرآن کریم تصریح کرد: ما با گرایش به سمت قرآن در واقع قصد داریم آینده ای داشته باشیم که افرادی با تربیت قرآنی در آن حضور داشته باشند و این افراد عالم و عامل به قرآن باشند و اگر این گونه شود بسیاری از گناهان و عواقب انجام آنها از بین خواهد رفت.
حسینی گفت: ما باید در زمینه حفظ قرآن کریم فرهنگ سازی کنیم؛ چرا که با ایجاد علاقه و احساس نیاز افراد به آموختن قرآن، به سمت قرآن خواهند رفت.
وی با اشاره به جایگاه ایران در بحث کمیت حافظان قرآن بیان داشت: آمار ایران در رابطه با تعداد حافظان قرآن کریم در مقایسه با برخی کشورهای اسلامی آمار مناسبی نیست و ما برای رسیدن به یک سطح مطلوب کمی و کیفی باید تلاش بیشتری انجام دهیم.
این حافظ کل قرآن کریم یکی از نکاتی که باعث میشود افراد به سمت حفظ قرآن نروند را عدم خودباوری و ترس از عدم توانایی در حفظ قرآن دانست و افزود: ما باید کاری کنیم که سختی حفظ قرآن در ذهن افراد شکسته شود.
حسینی ادامه داد: حال که به برکت خون هزاران شهید و با هدایت مدبرانه و عالمانه امام راحل و هدایتها و رهنمودهای مقام معظم رهبری فرصتی برای قرآنی شدن فراهم شده، بهتر است با آسیب شناسی جدی و استفاده از نظر همه عالمان و مسئولان با تجربه، از این فرصت استفاده کرده و دل، روح و قلبمان را با فراگیری آیات اعجاز انگیز قرآن آماده ظهور منتظر عالم(عج) کنیم.
وی نمایشگاه قرآن و عترت را فرصتی برای شناخت استعدادهای نهفته در روح و جان زائران و مجاوران هشتمین نور الهی دانست و خاطرنشان کرد: تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم، آماده شدن جانها برای پذیرش نور ظهور بوده است.