آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۲۵۹۴
روی خط هشتمین نمایشگاه قرآن مشهد-13

دبیری: ستاد نمایشگاه قرآن برای تعریف چشم انداز آن، دائمی باشد

مسئول شورای فرهنگی خراسان رضوی گفت: ستاد نمایشگاه قرآن باید دائمی باشد و جلساتی به صورت ماهیانه و هفتگی برگزار شود تا برای نمایشگاه سال آینده، یک چشم‌انداز تعریف کند.

محمد کاظم دبیری در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص اقدامات کانون‌های نشست سبک زندگی بیان داشت: در خصوص سبک زندگی در سال جاری اقداماتی نظیر تولیدات فرهنگی در قالب سینما، تئاتر و دیگر آثار هنری همراه با آموزه‌های قرآنی و دینی صورت گرفته همچنین در حوزه کتاب اتفاقات خوبی را در این راستا شاهد بودیم.

 

وی افزود: علاوه بر این در سال جاری در بحث پژوهش در حوزه سبک زندگی دینی اقداماتی خوبی صورت گرفته است و همچنین هر شب سلسله نشست‌های اسلامی و قرآنی در ساعت 9:30 با موضوعات روانشناسی به سبک دینی، آموزه‌هایی به سبک زندگی و سیره اهل بیت(ع) در سالن مولوی نمایشگاه برگزار می‌شود.

 

دبیر ستاد کانون‌های نشست سبک زندگی با اشاره به اینکه توجه به قرآن از قرائت گرفته تا حفظ به این دلیل است  که به مفاهیم و تدبر در قرآن دست یابیم، تصریح کرد: از دیگر دلایل توجه به قرآن و مانوس شدن با آن این است که مفاهیم کاربردی در قرآن را در روابط اجتماعی، خانوادگی و اداری خود جاری و نهادینه کنیم.

 

دبیری نمایشگاه قرآن را فرصتی جهت هدایت انسان به سمت قرآن و آموزه‌های دینی دانست و بیان داشت: در اصل نمایشگاه محل عرضه سالانه انتشارات و محصولات قرآنی مراکز، موسسات و مجامع قرآنی است که در طول سال تولید می‌شود.


وی با بیان اینکه نمایشگاه می‌تواند پل ارتباط مردم و این موسسات باشد، ادامه داد: البته با توجه به اینکه مشهد مهد قرآن است ما نیازمند نمایشگاه‌ها و فروشگاه‌های دائمی عرضه محصولات قرآنی هستیم.

 

دبیر ستاد نشست‌های سبک زندگی با اشاره به اینکه نمایشگاه قرآن مشهد از لحاظ کیفیت بعد از نمایشگاه تهران عنوان دوم را به خود اختصاص داده است، خاطر نشان کرد: نمایشگاه مشهد نسبت به سایر استان‌ها برتری دارد؛ اما انتظارها در خصوص تولیدات هنری، پژوهشی و نحوه چیدمان غرفه‌ها بیشتر از این است.

 

 دبیری با اشاره به اینکه نمایشگاه سال جاری نسبت به سال گذشته تفاوت چندانی را تجربه نکرده است، گفت: ستاد نمایشگاه باید دائمی باشد و جلساتی به صورت ماهیانه و هفتگی برگزار شود تا به نقد نمایشگاه بپردازند و برای نمایشگاه سال آینده یک چشم انداز تعریف کنند تا ما در نمایشگاه شاهد ارائه آثار سال گذشته نباشیم، بلکه از آثار همان سال استفاده شود.


وی با اشاره به اینکه این اقدامات کار فکری می‌خواهد، بیان داشت: در این راستا از اساتید و پژوهشگران گرفته تا رسانه‌ها می‌توانند جهت بهتر برگزار شدن این نمایشگاه در سال‌های آینده همفکری کنند.

 

دبیر ستاد نشست‌های سبک زندگی گفت: در سال گذشته آستان قدس همکاری بهتری داشت و این در حالی است که درسال جاری ما شاهد همکاری به مراتب بهتر شهرداری بوده‌ایم.

 

دبیری در پایان بیان داشت: یکی از اقداماتی که می‌تواند در نمایشگاه قرآن صورت گیرد حضور مشاوران و فعالان قرآنی در نمایشگاه و ایجاد ارتباط بین آنان و مردم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار