کد خبر:۲۵۸۴۰۹
اجلاس بسیج اساتید کشور-17؛

صلاحی: هر اندازه که خط مشی دولت‌ها با نظام هماهنگ باشد، مأجور خواهند بود

رئیس سازمان بسیج اساتید گفت: امروز شرمندگی کسانی که فکر می‌کردند با رای‌ای که آوردند، هر کاری می‌توانند انجام دهند، مشهود است؛ دولت‌ها هر اندازه که خط مشی آنها با نظام هماهنگ باشد، مأجور خواهند بود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سهراب صلاحی دقایقی پیش در اختتامیه چهاردهمین اجلاس سراسری اساتید بسیجی با اشاره به فعالیت‌های بسیج اساتید در سال گذشته و ارائه آن به مقام معظم رهبری توسط یکی از اساتید بیان داشت:‌ این استاد بعدا به من می‌گفت که رهبر انقلاب فرمودند: «من نمی‌خواهم تمدن سازی در انحصار بسیج باشد؛ اما تا بسیج وارد نشود این کار حل نمی‌شود».
 
وی با بیان اینکه انسان امروز باید قوی‌تر از دیروز باشد، افزود: اقتدار جمهوری اسلامی هر روز بیشتر می شود و ظرف دشمن هم روشن و واضح‌تر.
 
رئیس سازمان بسیج اساتید تاکید کرد: دولت‌ها می‌آیند و می‌روند و هر اندازه که خط مشی آنها با نظام هماهنگ باشد، مأجور خواهند بود.
 
صلاحی خاطرنشان کرد: امروز شرمندگی کسانی که فکر می‌کردند با رای‌ای که آوردند هر کاری می‌توانند انجام دهند، مشهود است؛ آنها تلاش می‌کنند دو دقیقه خدمت رهبر انقلاب برسند؛ اما هر چه تلاش می‌کنند به درب بسته می‌خورند.
 
وی در ارائه گزارشی از دستاوردهای این همایش به سه هدف اصلی این اجلاس اشاره و تصریح کرد: اولین هدف تحول در علوم انسانی و تمدن نوین اسلامی است که 15 مقاله در این زمینه ارائه شد که نشان دهنده انگیزه بسیار خوب اساتید ارزشی برای فتح قله‌های علمی و تمدنی است.
 
 
رئیس سازمان بسیج اساتید با بیان اینکه در طول یک و نیم سال گذشته کارهای بزرگی در این زمینه انجام شده است، گفت:‌ در این مدت 180 نظریه در این باب احضار شده و 140 مورد آن مورد تحقیق قرار گرفته است که 63 مورد آن بعد از داوری وارد گروه‌های علمی مربوطه از مهرماه می شود.
 
 
صلاحی با بیان اینکه اصلاح دانشگاه‌ها در حوزه علمی و فرهنگی نیازمند این است که در درون انسان‌ها وارد شویم، تصریح کرد: اساتید ارزشی و دغدغه‌مند تنها کسانی هستند که می‌توانند چنین کاری کنند.
 
 
وی سه فاز برای موضوع تمدن اسلام عنوان کرد و گفت: فاز اول نقد نظریه‌های تمدن سازی است، فاز دوم بازخوانی نظریات اندیشمندان اسلامی در حوزه علوم انسانی و در نهایت فاز سوم تولید نظریه از اندیشه اسلام ناب می‌باشد.
 
 
رئیس سازمان بسیج اساتید با اشاره به گزارش ارائه شده از فعالیت‌های بسیج اساتید در سال گذشته به مقام معظم رهبری تصریح کرد: رهبر انقلاب به این استاد که گزارش را ارائه داده بودند، فرموده بود «من نمی‌خواهم تمدن سازی در انحصار بسیج باشد؛ اما می‌دانم تا بسیج وارد نشود این کار حل نمی‌شود.»
 
 
صلاحی در خصوص اقدام دوم این سازمان گفت: در پاسخ به مطالبات رهبر انقلاب یک برنامه ده ساله سازماندهی کردیم و سعی می‌کنیم دانشگاه‌های جهان اسلام را نیز درگیر کنیم.
 
 
وی موضوع سوم این همایش را تربیت مدرسان جنگ نرم بیان و تصریح کرد: با استفاده از کارگاه‌هایی که در این مدت برگزار شد، هزار نفر مدرس فرماندهی جنگ نرم تربیت شدند.
 
 
رئیس سازمان بسیج اساتید در ادامه با اشاره به حلقه‌های علمی بسیج اساتید بیان داشت: این حلقه‌ها فرصت بسیار خوبی برای تحول علمی و فرهنگی دانشگاه و کادرسازی انقلاب اسلامی است.
 
 
صلاحی افزود: ‌ما جاده را برای کارهای بزرگ اساتید صاف می‌کنیم تا موضوعات مورد نیاز کشور و مرتبط با کارخانه ها و ادارات و مشکلات آنها را وارد این حلقه‌های علمی کنیم.
 
 
وی با تاکید بر اینکه با کمترین بضاعت مالی و مادی وظایف خودمان را دنبال کردیم، خاطرنشان کرد:‌ کار دیگری که در این اجلاس انجام گرفت، بحث حلقه‌های اساتید بسیج بود که جزو حلقه‌های برتر اقشار بسیج است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار