نماینده مردم تهران در مجلس گفت: دولت کاری نمیکند که دانشگاه جرقه فتنه شود، استادان بسیجی نیز اجازه ندهند حوادث سال 78 و 88 تکرار گردد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حدادعادل لحظاتی پیش در چهاردهمین اجلاس سراسری اساتید بسیجی با اشاره به رأی اعتماد نمایندگان مجلس به کابینه دولت گفت: اگر گروهی از نمایندگان مجلس بحث، نقد یا مخالفتی می کنند با انگیزه مخالفت با کل دولت نیست؛ ما هیچ انگیزه ای برای مخالفت با دولت نداریم.
وی افزود: ما انگیزه همکاری داریم که مهمترین دلیل آن هم دستور مقام معظم رهبری مبنی بر همکاری با قواست، اما اگر نقدی می کنیم برای انتخاب وزرای صالح است.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به تهمتهایی که به خاطر رای اعتماد به وزرا یا عدم رای دادن به او داده میشود، گفت: گفته می شود که رهبری مخالفان دولت را من بر عهده دارم، اما کسی باور نمی کند؛ این تهمت ها تسویه حساب های سیاسی است که عده ای برای فتنه انگیزی در سایت ها بیان می کنند.
حدادعادل تأکید کرد: ما در مجلس، برای حفظ آرامش و اعتدال که گره گشای مشکلات اقتصادی است، رفتار می کنیم.
وی خطاب به استادان بسیجی گفت: شما استادان بسیجی در سال تحصیلی آینده وظیفه حساس و خطیری را برعهده دارید، خودتان بهتر می دانید که باید پاسدار ارزش های انقلاب باشید.
نماینده مردم تهران در مجلس با اظهار امیدواری نسبت به انجام وظیفه استادان بسیجی خاطرنشان کرد: هم دولت کاری نمی کند که دانشگاه جرقه فتنه شود، هم شما دوستان اجازه ندهید حوادث سال های 78 و 88 تکرار شود.
حدادعادل بسیج اساتید را مولد حرمت و برکت در دانشگاهها دانست و بیان داشت: آنکه منشا گردهمایی و ایجاد تشکلی همانند بسیج شده است، انقلاب اسلامی می باشد و روز به روز بر اهمیت انقلاب اسلامی آشکار میشود، حوادثی که در دنیا رخ میدهد سبب می شود بیشتر قدردان انقلاب خود باشیم.
وی با اشاره به حوادث جهان اسلام از جمله مصر افزود: آنچه در مصر میگذرد باید آیینه باشد که در آن نظر کنیم و در ادامه مسیر سی و چهار ساله انقلاب ثابت قدم باشیم.
ایمان به خدا، رهبری و مردم سه رکن پیروزی انقلاب است
عضو شورای انقلاب فرهنگی برای انقلاب سه رکن عنوان و تاکید کرد: این سه رکن همچنان پابرجاست و مادامی که این ارکان استوار باشد انقلاب هم با قدرت پیش خواهد رفت.
حدادعادل ایمان به خدا، رهبری و مردم را سه رکن انقلاب دانست و افزود: این سه رکن انقلاب را به پیروزی رساند و برای بقای انقلاب هم باید به همینها توجه کنیم.
وی با تاکید بر نقش مردم خطاب کرد: نکتهای که کمتر به آن توجه میکنیم، همین مسئله است که گشودن دربهای مسئولیت کشور بر روی مردمی که قبل از انقلاب هرگز چنین فرصتی نداشتند، جزو دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است.
رئیس شورای تحول علوم انسانی با اشاره به لزوم مطالعه تاریخ معاصر تصریح کرد: در دوران قاجار هیات حاکم ایران اعیان و اشراف و فئودالها بودند و خان و خانان شاه میشدند؛ اما با مشروطیت مفهوم دولت جدید وارد فضای ایران و تجدد آغاز شد.
حدادعادل با بیان اینکه 14 سال بعد کودتای رضاخان، سلطنت از قاجار به پهلوی منتقل شد، گفت: این آغاز و پایان به معنی انقلاب در کشور ایران نبود؛ بلکه قدرت از یک خانواده به خانواده دیگر منتقل شد.
وی با اشاره به وقوع انقلاب اسلامی ادامه داد: در این 34 سال انقلاب اسلامی ببنیم چه کسانی به مسئولیت رسیدند، کسانی بودند که به اشراف تعلق نداشتند یعنی همین مردمان عادی که درس خواندند و به مسئولیت رسیدند.
مراقب باشیم که به یک طبقه جدید مبدل نشویم
عضو شورای انقلاب فرهنگی این مسئله را ناشی از تحول انقلاب اسلامی دانست و تاکید کرد: امروز باید خودمان مراقب باشیم که مبادا به یک طبقه جدید مبدل شویم، یعنی بشویم یک هزار فامیل که مناصب را بین خودمان تقسیم می کنیم و گرفتار تجمل چرب و شیرینی زندگی شویم.
حدادعادل ادامه داد: باید با گسترش آموزش در کل کشور زمینه را برای رشد مردم آماده کنیم و تلاش کنیم تا هر جا مومن صالح و با استعداد و لایق پیدا میشود از وجودش استفاده کنیم.
وی حضور مردم را نعمت بزرگی دانست که نباید مخدوش شود و تاکید کرد: ریشه و کلید این راه ایمان به خداست که مانع ما از دنیاطلبی و غفلت میشود.
این نماینده مجلس یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی را نهادینه شدن انتقال نرم قدرت عنوان و تصریح کرد: اگر تاریخ معاصر را بخوانیم انتقال قدرت همیشه در ایران خونین و خشن بوده است.
حدادعادل با اشاره به مردم سالاری دینی در انقلاب اسلامی گفت: این برکتهای زیادی دارد از جمله اینکه شکوه و اقتدار برای ایران در دنیا ایجاد میکند و باعث استمرار تجربهها میشود، نمونه بارز این انتقال نرم در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم دیده شد.
وی بیان داشت: ببینید چگونه یک ملتی پای صندوق رای حاضر شد و در حالی که دنیا در آتش میسوخت، در نهایت نظم رای دادند.
عضو شورای انقلاب فرهنگی ادامه داد: این از تمامی دستاوردهای علمی و صنعتی برای عظمت انقلاب مهمتر است و فهمیدگی رشد بلوغ جسمی مردم ایران را میرساند.
حدادعادل با بیان اینکه رهبر انقلاب چهار سال بعد از فتنه 88 مدام از آن یاد میکنند، گفت: این یادآوری به همین علت است؛ چرا که در آن زمان به تعبیر رهبر معظم کشور در لبه پرتگاه بود.
وی تصریح کرد: در سال 88 همین استقرار نرم قدرت صورت گرفته بود؛ اما عدهای می خواستند با تهمت تقلب، مردم را در مقابل هم قرار دهند و بهانه به دست دشمنان قسم خورده کشور بدهند.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به شعار رئیس جمهور اظهار امیدواری کرد که اعتدال و آرامش در کشور حاکم شود و ادامه داد: شرایط کشور در تحریم و فشارهای اقتصادی است که آنها هم ناشی از قدرت انقلاب است، با این حال باید با وحدت و هبستگی اجتماعی شرایط برای حال آنها تامین شود.
تلاش کنیم کشور به سال های پر تنش 78 و 88 برنگردد
حدادعادل افزود: عبور از این مرحله و رسیدن به اقتصاد مقاومتی مستلزم آرامش در کشور است، باید تلاش کنیم کشور به سالهای پرتنش 78 و 88 برنگردد.
وی با اشاره به جلسه رای اعتماد به وزرای کابینه مجلس گفت: اگر نمایندگان مخالفتی میکنند با انگیره مخالفت با کل دولت نیست؛ بلکه انگیزه همکاری نیز داریم.
عضو شورای انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه بنا بر حفظ آرامش و اعتدال داریم تا گشایش گر اقتصادی شود، تصریح کرد: شما استادان بسیجی وظیفه حساس و خطیری در سال آینده در دانشگاهها برای پاسداری از ارزشهای انقلاب دارید.
حدادعادل ادامه داد: در بخش دیگری از سخنانش، علوم انسانی را عرصه چالش فرهنگ و تمدن غرب دانست و گفت: علوم انسانی میدان اصلی است که انقلاب باید پیام خود را در سطح فرهیختگان نشان دهد.