کد خبر:۲۵۷۷۹۳
اجلاس سراسری بسیج اساتید در مشهد-4؛

خسروپناه: بررسی ارتباط علوم و تمدن نوین اسلامی بر عهده اساتید بسیجی است

دبیر انجمن حکمت و فلسفه ایران، بررسی ارتباط هر یک از علوم و تمدن نوین اسلامی را بر عهده اساتید بسیجی دانست.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام خسروپناه صبح امروز در چهاردهمین اجلاس اساتید بسیجی در سالن همایش کتابخانه حرم مطهر رضوی در مشهد، به شرح گزارش تفضیلی از محتوای چهاردهمین همایش بسیج اساتید پرداخت و گفت: همایش امسال نیز همانند سال‌های گذشته علمی و محتوایی است و فقط یک همایش تبلیغاتی نیست؛ سال گذشته بحث پیرامون تحول در علوم انسانی بود و امسال پیرامون تحول علوم انسانی و تمدن نوین اسلامی است.
 

وی افزود: در این نشست اساتید بسیجی در حوزه علوم مختلف به بررسی نقش علوم مهندسی، پزشکی و علوم انسانی و سایر علوم و تمدن نوین اسلامی خواهند پرداخت.
 

دبیر انجمن حکمت و فلسفه ایران با تاکید بر لزوم تعریف رابطه بین علوم مختلف و تمدن نوین اسلامی خاطرنشان کرد: در این نشست در تلاشیم ارتباط بین این علوم و تمدن اسلامی را ارزیابی کرده و فرآیندی را برای رسیدن به آن تعریف کنیم.
 

خسروپناه با اشاره به وضعیت علوم هنری در کشور گفت: برای مثال باید ببینیم در موضوع هنر وضعیت علوم هنری در دانشگاه‌ها چگونه است و چه تاثیری باید پیدا بکند تا به تمدن نوین اسلامی برسد.
 

وی در ادامه به تبیین نقش اساتید در این فرآیند پرداخت و گفت: بررسی ارتباط هر یک از علوم و تمدن نوین اسلامی بر عهده اساتید بسیجی است و هر یک از اساتید در این نشست رویکردهای خود را ارائه خواهند کرد.

 

دبیر انجمن حکمت و فلسفه ایران گفت: در بخش تحول در علوم انسانی هشت کارگروه تعریف کرده‌ایم که در آن اساتید نظریات مطرح شده را به عنوان ناقد نقد کرده و توسط داوران ارزیابی می کنند.

 
خسروپناه افزود: 189 نظریه مهم و دید و تاثیر گذار که همه منطبق بر موضوع مورد نظر است ارائه شده است، 102 مقاله در این کرسی‌‌ها و نشست‌ها در این هشت کمیسیون قرائت خواهد شد و در معرض داوری قرار داده می‌شود و بعد از آن در دانشگاه‌های سراسر کشور کرسی‌های نقد نظریه‌ها برگزار خواهد شد که در آن علاوه بر ناقدان نظریه‌ها و داوران گروه دیگری نیز حضور دارند که نقدها را داوری می‌کنند.
 
دبیر انجمن حکمت و فلسفه ایران گفت: تحول در عالم بدون تحول در عالم اتفاق نخواهد افتاد، بخصوص در علوم اسلامی و در حوزه علوم انسانی.
 
وی گفت: ما از نقد نظریه‌ها شروع کردیم؛ اما کار مهمتر این است که بتوانیم کمبودهای جامعه اسلامی را با تولید نظریه‌ها جبران کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار