رئیس کارگروه راهکارهای اصلاح الگوی مصرف در خانواده ایمانی با بیان اینکه سه درصد بودجه فرهنگی در مقایسه با بودجه کل کشور ناچیز است، گفت: این در حالی است که در دنیا هفت درصد را به بودجه فرهنگی اختصاص میدهند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» ازخرمآباد، ذوالانوار امروز در دومین روز از بیست و دومین اجلاس سراسری نماز در خرمآباد بیان داشت: بودجه فرهنگی کشور در مقایسه با کل بودجه کشور ناچیز است و این بودجه باید افزایش یابد؛ البته افزایش بودجه میبایست از طرف دولت صورت بگیرد چون مجلس نمیتواند بار اضافی بر دولت تحمیل کند.
وی افزود: افزایش بودجه فرهنگی میبایست از طریق دولت و سازمان برنامه و بوجه اتفاق بیفتد؛ چرا که اگر مجلس نسبت به این موضوع اقدام کند از طرف شورای نگهبان جلوی آن گرفته میشود.
رئیس کارگروه راهکارهای اصلاح الگوی مصرف در خانواده ایمانی گفت: در حال حاضر 4 میلیون و 400 هزار دانشجو و 230 هزار طلبه داریم و پولی که هزینه آنها میشود به هیچ وجه با هم برابر نیست؛ به گونهای که در حال حاضر به طور متوسط برای یک دانشجو کارشناس ارشد یا دکترا در رشته علوم انسانی سه میلیون هزینه میشود؛ درحالی که برای یک طلبه 420 هزار تومان هزینه میشود که این اصلا عدالت نیست و با فرهنگ دینی ما سنخیت ندارد.
ذوالانوار تصریح کرد: در حال حاضر از 70 هزار مسجد در کشور 30 هزار مسجد امام جماعت ندارند و با این حال سوال این است که در یک روستا یک جوان باید چگونه بدون وجود روحانی نسبت به مسائل شرعی و دینی توجیه شود آیا به خاطر این خلا جوانان ما را اینترنت و ماهواره توجیه نخواهند کرد؟
وی بیان داشت: با تلاشهای آقای حجت الاسلام قرائتی به ازای هر 1500 محصل یک روحانی روزی نیم ساعت در مدرسه حضور مییابد و در دانشگاه آزاد نیز به ازای هر ده هزار دانشجو یک طلبه وجود دارد.
رئیس کارگروه راهکارهای اصلاح الگوی مصرف در خانواده ایمانی ادامه داد: معتقدم که ما از بعد فرهنگی کاری انجام ندادهایم آن وقت انتظار داریم که در خیابانها شاهد اباحیگری نباشیم.
ذوالانوار با اشاره به غفلت دستگاههای دولتی از اجرای پیوست فرهنگی در پروژههای عمرانی خود خاطر نشان کرد: متاسفانه دستگاههای دولتی بیش از آنکه به روح و روان انسانها اهمیت دهند به جسم انسانها توجه میکنند.
وی خطاب به رئیس جمهور گفت: امیدواریم که کلید روحانی کلید حل مشکلات و تعبد باشد که اگر چنین نباشد کلید هیچ فایدهای ندارد.
رئیس کارگروه راهکارهای اصلاح الگوی مصرف در خانواده ایمانی بر ضرورت توجه به صدا و سیما تاکید کرد و گفت: با اوشین و یانگوم و تبلیغ حلزون نمیتوانیم دین مردم را بسازیم؛ چون در اینها دینی وجود ندارد.