زردچوبه گیاهی است که باعث کاهش علایم آرتروز، روماتیسم و پیشگیری از آلزایمر می شود.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، زردچوبه گیاهی از خانواده زنجبیل و بومی هندوستان است که بیشترین کاربرد آن رنگ دادن به غذاها است.
در قرون وسطی در کشورهای اروپایی چون زعفران گران بود به جای آن از زردچوبه استفاده می کردند این شد که به آن می گفتند زعفران هندی!
زردچوبه علاوه بر رنگ دادن به غذا عطر خوبی نیز به آن می دهد به ویژه اگر نوع آن شیرین باشد.
طبع این گیاه گرم و خشک است و در تهیه بیشتر غذاها: انواع آبگوشت، خورشت، کوفته، بادمجان، شکم پُر، باقلاقاتق، میگو پلو، دلمه برگ مو، دمی باقلا، شامی، تاس کباب، کاله جوش، کباب کوبیده، کتلت و... کاربرد دارد.
مضرات زردچوبه
کسانی که به صرع و ناراحتی های قلبی مبتلا هستند باید در خوردن زردچوبه احتیاط کنند؛ زیاده روی در خوردن زردچوبه دهان را تلخ می کند و پوست را به خارش می آورد.
فواید زردچوبه
زردچوبه ادرارآور،اشتها آور، ضدنفخ، تصفیه کننده خون، ضدعفونی کننده و التیام بخش زخم ها است؛ باعث افزایش ترشح انسولین، کاهش چربی و قند خون در بیماران دیابتی نیز می شود.
زردچوبه برای کاهش علایم آرتروز، روماتیسم و پیشگیری از آلزایمر مفید و مانع مسمومیت کبد می شود.
بابا مسخره کردين مردم رو.. يه روز ميگين اين خوبه يه روز ميگين اون بده.... ول کنين بذارين ملت هر چي عشقشونه بخورن با خيال راحت
سر سفره که ميشيني فقط استرس داري که چي تو لقمت باشه چي نباشه
سر سفره که ميشيني فقط استرس داري که چي تو لقمت باشه چي نباشه