به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، حجت الاسلام اسماعیل پور رضا روز گذشته در مراسم تودیع و معارفه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با اشاره به وضعیت جامعه بشری در جوامع غربی بیان داشت: افرادی در کشور ما وجود دارند که هنوز متوجه نیستند که باید برای نیازهای بشریت و جوامع بشری آستین ها را بالا بزنند چون نیاز بشریت امروز در دست ماست.
وی افزود: اگر بعضی از مقالات منتقدین غربی را مطالعه کنیم و به حرف آنها توجه شود، می بینیم که قبله گاه بازیافت هویت بشری کشورهایی هستند که دین در آنها یک نقش اصلی دارد.
مدیر امور دفاتر و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور ادامه داد: متاسفانه منابعی که به دست ما می رسد منابعی هستند که از فیلتر غرب گذشتند؛ اما آنهایی که ناقد غربند نه کتاب هایشان چاپ می شود و اگر چاپ شود به دست ما نمی رسد؛ آنها علوم ابزاری را هم به راحتی نمی گذارند که به خارج انتقال پیدا کند.
پور رضا دانشمندان و دانشگاهیان را موظف به دنبال کردن دانشمندان بزرگی دانست که در دنیا برای بشریت حرف دارند.
وی افزود: برنده جایزه اقتصاد نوبل عنوان می کند که من اعتقاد دارم اقتصاد باید بر پایه یک دینی بنیان شود و اگر بر پایه دینی که اخلاق و معنویت را به اقتصاد می دهد بنا نشود، هر کاری کنیم به فروپاشی اقتصادی دچار می شویم.
مدیر امور دفاتر و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور به بحران هویت در جوامع غربی اشاره کرد و گفت: مردم و دانشمندان ما پاسخ نداشتن هویت در دنیای غرب را، در اسلام ایران و اسلام مصر پیدا خواهند کرد.
پور رضا بیان داشت: امروز کسانی که درد انسانیت و بشریت دارند، از خیانت، فریب و دروغ در این دنیای شلوغ بی زارند.
وی ادامه داد: امروز کسانی که دردمندند در ایران اسلامی و جامعه جهانی، باید خودشان را زیر این بار ببرند که ما می خواهیم برای بشریت خدمت کنیم.
مدیر امور دفاتر و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور به ویژگی های شاخص مدیریتی و راهبری امام و رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: یکی از ویژگی های بزرگ حضرت امام(ره) و رهبر انقلاب این است که مطالب راهبردی دارند و ارائه می کنند و یکی از وظایف مهم ما این است که این مطالب راهبردی را جمع آوری و مستند سازی کنیم و در هم اندیشی اساتید و کرسی های آزاد اندیشی به مباحثه بگذاریم؛ زیرا این حق استاد دانشگاه است که نهاد رهبری فضا را باز کند تا بنشینند و به بحث بپردازند.
پور رضا به بیانات اخیر رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: نرمش قهرمانانه یکی از راهبردهایی است که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شد و این راهبرد، راهبردی از سر ضعف نبوده؛ بلکه راهبری از سر قدرت می باشد.
وی ادامه داد: ما در 33 سال انقلاب انواع طوفان ها و هجمه ها را تحمل کردیم و پخته و آبدیده شدیم، در هشت سال دفاع مقدس حدود 300 هزار شهید دادیم، در جنگ کارهای عظیمی را با دست خالی انجام دادیم و از 30 کشور اسیر داشتیم و امروز در مقام عزت قرار داریم.
مدیر امور دفاتر و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور افزود: کسی منکر مشکلات موچود در جامعه نیست؛ مشکل داریم اما در مجموع، ما ملتی هستیم که در اوج هستیم که قرار است از اوج به اوج برویم.
پور رضا به مشخصه های جامعه ولایی اشاره کرد و گفت: جامعه ولایی جامعه ای است که در آن دست همدیگر را بگیریم نه پای همدیگر را.
وی افزود: در زمان جنگ به این خاطر پیروز شدیم که جامعه ما جامعه ولایی بود و همدیگر را تحمل می کردیم، با هم دیگر راست گو بودیم و دست همدیگر را می گرفتیم نه پای همدیگر.
مدیر امور دفاتر و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور ادامه داد: در این دایره باید کنار هم باشیم و حق نداریم پشت دیگران به راحتی حرف بزنیم و آبروی کسی را بریزیم.
پور رضا به دو شاخصه مهم راست گویی و امانت داری اشاره کرد و گفت: راست گویی و صداقت باید در همه کارهای ما مد نظر قرار گیرد؛ چراکه نمی توانیم با دروغ کاری را به پیش ببریم.
وی خاطرنشان کرد: امانت داری به عنوان شاخصه دیگری است که باید به آن توجه ویژه ای داشته باشیم و حواسمان باشد که در دانشگاه ها ما و مسئولان دانشگاهی امانت داریم و ذهن و دل جوان های کشور، در دانشگاه امانت های ما هستند.