آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۵۳۸۱
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه مازندران:

حفظ دین و شریعت وظیفه اساتید بسیجی در دانشگاه هاست

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران با اشاره به نقش اساتید بسیجی در دانشگاه‌ها گفت: اساتید بسیجی در سنگر دانشگاه وظیفه حفظ دین و شریعت را برعهده دارند.
حفظ دین و شریعت وظیفه اساتید بسیجی در دانشگاه هاست
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، سید حسین حسینی شب گذشته در همایش دانشگاه و ارزش های دفاع مقدس با بیان ارزش های دفاع مقدس بیان داشت: این دوران یادآور حماسه آفرینی ها و رشادت های بزرگ مردانی است که برای حفظ میهن و پاسداری از ارزش های اسلام و انقلاب مقابل دشمن سینه سپر کردند تا مبادا وجبی از خاک کشورمان به تصرف دشمن درآید.
 
وی همچنین علت ماندگاری دوران دفاع مقدس را حماسه آفرینی، رشادت و از خودگذشتگی رزمندگان اسلام دانست که در جبهه نبرد حق علیه باطل قرار گرفته و حماسه آفرین شدند.
 
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران تصریح کرد: یادآوری و انتقال رشادت های رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس یک امر لازم و ضروری است و به همین دلیل باید این مهم در میان تمامی اقشار جامعه به ویژه دانشجویان و دانشگاهیان به صورت ویژه در دستور کار قرار داد.
 
حسینی گفت: امروز ایران اسلامی با تکیه بر دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس به عنوان یکی از قدرت های برتر در سطح منطقه و جهان مطرح است و به همین دلیل در تمامی تحولات منطقه ای و جهانی نقش بسیار مهمی را بر عهده دارد.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: بسیجیان در هشت سال دفاع مقدس حفظ دین و حفظ شریعت را وظیفه خود می دانستند و ما نیز به عنوان اساتید بسیجی در سنگر دانشگاه همان وظیفه را داریم و هر کسی به اندازه وسع خود باید برای احیای دین قدم شایسته بردارد.
 
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران تصریح کرد: یکی از وظایف اساتید و به خصوص اساتید بسیجی دانشگاه، حمایت مدبرانه از اصل ولایت است چه در آن زمان حضرت امام (ره) در قید حیات بودند و چه امروز که مقام عظمای ولایت سکاندار انقلاب اسلامی ما هستند و ما نباید کمک کننده فرهنگی باشیم که اشک ولایت را در بیاورد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار