آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۷۳۸۱
رئیس نخستین کنفرانس خدمات شهری و محیط زیست:

راه اندازی مرکز پالایش آلودگی گامی در مسیر حفاظت از محیط زیست است

رئیس نخستین کنفرانس خدمات شهری و محیط زیست گفت: یکی از اقدامات موثر شهرداری در مسیر حفاظت از محیط زیست و خدمات شهری مسئله راه اندازی مرکز پالایش آلودگی هوا است.

 به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو»ازمشهد، خلیل الله کاظمی امروز در نخستین کنفرانس خدمات شهری و محیط زیست در محل هتل پارس مشهد اظهار کرد: شهرداری مشهد نقشی اساسی در مدیریت شهری و حفاظت محیط زیست ایفا می‌کند.

 

وی افزود: این ساختار ویژه شهرداری سبب ارائه خدمات هرچه بهتر به شهروندان شده و در این راستا ما به مسئله حفاظت از محیط زیست به عنوان یک ضرورت توجه و اهتمام ویژه داریم.

 

رئیس کنفرانس خدامت شهری و محیط زیست با اشاره به نقش کلیدی شهرداری در حوزه برنامه ریزی در خدمات شهری و محیط زیست بیان کرد: یکی از اقدامات موثر شهرداری در مسیر حفاظت از محیط زیست و خدمات شهری مسئله راه اندازی مرکز پالایش آلودگی هوا است.

 

کاظمی تاکید کرد: در این مرکز هوای سالم و توجه به محیط زیست بسیار مورد توجه قرار گرفته و مسائلی نظیر آلودگی هوا، آب، خاک و فاضلاب مورد بررسی دقیق با نگاه کارشناسانه قرار می‌گیرد.

 

وی افزود: یکی از مسائل و اقدامات مهم در این مرکز پالایش آلودگی هوا آگاهی بخشی و مشارکت شهروندان در مدیریت شهری حفاظت از محیط زیست است.

 

کاظمی گفـت: توسعه شهرها سبب افزایش جمعیت شده و این گسترش شهرنشینی افزایش ارائه خدمات شهری را می‌طلبد.

 

رئیس کنفرانس خدمات شهری و محیط زیست افزود: در بحث محیط زیست سه بعد انسانی، اقتصادی و شناخت از محیط زیست مطرح بوده که نادیده گرفتن هر یک از آنها به طور جدی به محیط زیست آسیب وارد می‌کند.

 

تغییرنام حوزه خدمات شهری به حوزه خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد

 

کاظمی با بیان اینکه با همکاری وزارت کشور نام حوزه خدمات شهری به حوزه خدمات و محیط زیست شهری تغییر کرده است، گفت: این اقدام باهدف تدوین ساختارهای اجرایی و قانونی در مجموعه شهرداری است تا فعالیت‌ها در حوزه برنامه ریزی آلاینده های سطح شهر در مشهد را اجرا نماید.

 

وی با اشاره به اینکه تحولات اقتصادی و اجتماعی در طی دهه های گذشته در کشور باعث افزایش مهاجرت از روستاها به شهرها شده است، اظهار کرد: در کنار این رشد و توسعه جمعیت شهرها ناشی از روند جمعیت، زاد و ولد در شهرها نیز به این توسعه فیزیکی و جمعیتی دامن زده است.

 

وی افزود: عامل اصلی مهاجرت باعث به وجود آمدن طبقات برخوردار یا نیمه برخوردار و در کنار آن اختلاف طبقاتی متفاوت در نقاط مختلف سطح شهر شده است.

 

کاظمی ادامه داد: در کنار این مهاجرت رشد و پیشرفت فنی و تکنولوژی در سطح جامعه در ارائه خدمات به مردم بوده که منابع انسانی و مالی را در جهت ارائه خدمات بیش از پیش درگیر کرده است.

 

وی محیط زیست را دارای ابعاد انسانی، ساختی، اقتصادی و اجتماعی دانست و بیان کرد: نادیده گرفتن هر کدام از این ابعاد باعث ایجاد پدیده توسعه ناپایدار شهرها به خصوص در کلان شهرها می‌شود.

 

رئیس کنفرانس ملی خدمات شهری و محیط زیست با بیان اینکه در اکثر شهرها آلودگی‌های ناشی از فعالیت های شهری، پسماندهای شهری، آلودگی های آب، فاضلاب، نور، صوتی و غیره پیامدهای ناگواری را رقم زده است، گفت: در بعضی از این موضوعات و موارد متولی خاص و قانونی جهت برنامه ریزی در جهت کاهش این آلاینده ها و بهبود شرایط زیست محیطی وجود ندارد.

 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در خصوص آلودگی‌های صوتی تنها دستگاه برخورد کننده با آلوده کنندگان آن نیروی انتظامی است، ابراز کرد: امروزه در خصوص آلودگی های بصری و نور به خصوص در شهرها و کلان شهرها متولی و مسئولین اجرایی در این حیطه وجود ندارد
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار