کد خبر:۲۶۷۸۵۴
قدیریابیانه در گفتوگو با «خبرگزاری دانشجو»:
افزایش دستاوردهای خارجی با افزایش قدرت درونی نظام
قدیریابیانه درباره مذاکرات ایران با گروه 1+5 گفت: اگر خواستار دستاوردهای بزرگ در مذاکرات خارجی هستیم باید قدرت درونی نظام را با تقویت اقتصاد و فرهنگ افزایش دهیم.
محمدحسن قدیریابیانه، سفیر سابق ایران در ایتالیا در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره مذاکرات ایران با گروه 1+5 گفت: ایران به دنبال سلاح هستهای نیست؛ حمایت غرب از صدام همچنین حمایت از تروریست و گروههای تجزیهطلب در هشت سال جنگ تحمیلی در شرایطی انجام شد که ایران به دنبال سلاح هستهای نبود و هیچ اقدامی انجام نداد بنابراین حتی اگر ایران مانند لیبی تمام تجهیزاتش را به آمریکا بفروشد باز آنان دست از دشمنی با ما برنخواهند داشت.
وی در ادامه افزود: در معادلات و روابط خارجی که حداقل یک طرف آن استکبار است براساس منافع اعم از مشروع یا نامشروع دست به اقدام میزند و در این رابطه باید به دنبال افزایش قدرت درونی نظام بود به عنوان مثال اگر در مقابله با صدام او را سر جایش ننشانده بودیم و وی در ادامه تجاوزات احساس ناتوانی نمیکرد هرگز حاضر به ترک خاک ایران نمیشد به همین خاطر اگر خواستار دستاوردهای بزرگ در مذاکرات خارجی، تعامل و توافق هستیم باید قدرت درونی را افزایش دهیم.
سفیر سابق ایران در ایتالیا خاطر نشان کرد: با افزایش ارزش ریال نسبت به دلار، افزایش ساعت مفید کاری، انضباط اجتماعی و اقتصادی، تقویت فرهنگ، وجدان کار، اصلاح فرهنگ مصرف، پرهیز از اسراف، پرهیز از ترویج کالای خارجی به جای داخلی همچنین افزایش تولید ثروت در کشور و تقویت پایههای اقتصادی کشور میتوان قدرت درونی نظام را افزایش داد.
قدیریابیانه با بیان اینکه دیپلماتهای ما و هیئت مذاکره کننده باید از حقوق ملت دفاع کنند خاطر نشان کرد: آنان نباید از حقوق هستهای ما بگذرند و باید تلاش کنند تا دشمن متوجه شود که ایران بر اثر فشار و تحریم از حقوق عقب نخواهد نشست و این فشارها نمیتواند ملت را از پای درآورد و دشمن باید تلاش کند دست از این تحریمها بردارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.