کد خبر:۲۶۹۵۴۰
نماینده شیراز در مجلس خبرگان:

انسان در مکتب غدیر انسان کامل می‌شود

نماینده مردم شیراز در مجلس خبرگان رهبری گفت: غدیر در تمام ابعاد اخلاقی، اعتقادی و عبادی حرف اول را می‌زند و انسان در مکتب غدیر انسان کامل می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حجت الاسلام احمد بهشتی امروز در مراسم جشن دهه ولایت در دانشگاه علوم قرآنی شیراز بیان داشت: یکی از دلایل غربت عید غدیر، عدم درک بشریت از این اتفاق بسیار مهم است و باید بشریت برای درک غدیر به فهم بالایی برسد.
 

وی افزود: این امکان وجود دارد که یک شخص غیر مسلمان هم درکی از غدیر داشته باشد؛ ولی نکته مهم آن است که انسان کامل و پایبند به اخلاق غدیری در میان شیعیان است.
 

نماینده مردم شیراز در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: فرقه ما فرقه ناجی و اهل نجات هستیم و حال که از چنین موقعیتی برخورداریم باید قدردان آن باشیم.
 

بهشتی در پایان بیان کرد: ما شیعیان باید پایبند به اخلاق علوی و تعبد به عبادت علی (ع) باشیم و بتوانیم به این وسیله مذهب را به دنیای بشریت عرضه کنیم.

 

شیعه بودن ما به برکت علمای بزرگ دین است

 

حجت الاسلام احمد عابدی، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در ادامه این مراسم گفت: در بین عالمان و بزرگان دین کسانی بودند که برای حفظ یک حدیث از امامان شیعه حاضر بودند هر کاری را انجام دهند.
 

وی افزود: زمانی یکی از علمای اهل تسنن در کتاب تحفه اثنی عشری بیان داشت: شیعیان هیچ حدیث و کتاب قابل ارئه ای ندارند و در همین رابطه سه عالم شیعه آستین همت بالا زدند و برای جمع آوری و ثبت احادیت دست به کار شدند.
 

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ادامه داد: آقا بزرگ تهرانی در 28 جلد کتاب اسامی کتب معتبر شیعی را بیان کرد و سید محسن جبل عاملی در کتاب اعیان شیعه اسامی 11 هزار نفر از عالمان شیعه را نام برد و به شرح حال آنها پرداخت و میر حامد حسین هندی در کتاب خود به ذکر تمام احادیث پرداخت.
 

عابدی خاطرنشان کرد: میرحامد حسین هندی برای به دست آوردن یکی از احادیث شیعی رنج سفر از هند تا مکه را به خود داد و مدتها در خانه یکی از علمای اهل تسنن نوکری کرد تا بتواند این حدیث را از کتابی که در اختیار آن عالم بود را رونویسی کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار