کد خبر:۲۶۹۵۸۸

جشن ولایت در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد

جشن ولایت و امامت شب گذشته با حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، جشن ولایت و امامت شب گذشته طی به مناسبت بزرگداشت دهه ولایت، در سالن حکیم جرجانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.


حجت الاسلام قاسم مقدم، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در این مراسم با اشاره به شخصیت والای امام علی (ع)، سخنان خود را با این سوال آغاز کرد که، شاید این سوال در ذهن ها پیش بیاید که چرا امام علی (ع) باید تقسیم کننده بهشت و جهنم باشد و فرد یا افراد دیگری تقسیم کننده نباشند.


وی در پاسخ به این شبهه افزود: نسبت به عظمت اولیای الهی بسیار خبر داریم؛ اما نسبت به این عظمت باور خیلی کمی داریم و باور گرهی است که به زندگی ما خورده و باید نسبت به حل آن اقدام کنیم.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: پزشکی که دستکش می پوشد و به اتاق عمل می رود، کسی در را برایش باز می کند و پزشک دستش را به جایی نمی زند، برخی فکر می کنند متکبر است؛ اما واقعیت این است که ایشان کار حساسی انجام می دهد اگر دست بزند دستش میکروبی می شود و بدن بیمار آلوده می شود، حالا روح انسان نسبت به جسمش حساستر است و اگر مراقبت نکنیم باورمان نسبت به اولیای الهی بالا نمی رود.


 قاسم مقدم ادامه داد: باور امام علی(ع) به امور عینی و یقینی بود و در روایت آمده که نفس کشیدن آن امام همام در لیلـه المبیت، در روز قیامت از مومنین گره گشایی می کند و ثواب این همه گره گشایی به این دلیل است که باور امیرالمومنین به غیب بسیار قوی بوده است.


وی با اشاره به سیطره علمی امام علی (ع) از وقایع آینده گفت: امام علی(ع) در علم سیطره دارد و می داند که می تواند در آینده بگوید من بودم که جای پیغمبر (ص) خوابیدم؛ اما ما اگر خبر داشته باشیم که بازار سکه در هفته آینده سیر صعودی دارد به جای صبر و تامل از دوستانمان پول می گیریم و سکه می خریم تا از آن خبر به نفع خودمان استفاده کنیم و اینجاست که باورها وقتی قوی نباشد بازارها به هم می ریزد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار