دبیر انجمن علمی اقتصاد بازرگانی دانشگاه لرستان گفت: اجرای سند آمایش لرستان میتواند زمینهساز توسعه استان شود.
علی کاکاوند در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»در خرمآباد، بیان داشت: سند آمایش لرستان از بهمن سال 90 منتشر شده است؛ اما متاسفانه تا کنون نسبت به اجرای بندهای این سند اقدامی صورت نگرفته است؛ با این حال اگر بندهای این سند اجرایی شود، میتواند نقش بسزایی را در توسعه لرستان ایفا کند.
وی مدیریتهای ناصحیح را یکی از عوامل مهم در عقبماندگی لرستان دانست و افزود: به عنوان نمونه 70 درصد واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی لرستان طبق تحقیقی که انجام دادهایم، تعطیل هستند؛ با این حال بسیاری از تولیدکنندگان این شهرکها معتقدند که حوزه مدیریتی شهرکهای صنعتی در لرستان عملکرد ضعیفی دارد.
دبیر انجمن علمی اقتصاد بازرگانی دانشگاه لرستان گفت: بانکها از موانعی هستند که زمینه تولید در لرستان را با چالش مواجه کردند.
کاکاوند بر ضرورت تغییر الگوهای مدیریتی در استان لرستان تاکید کرد و افزود: سوءمدیریت در حوزه صنعت در لرستان بیداد میکند.
وی با بیان اینکه لرستان در حوزههای مختلف دارای پتانسیلهای بالایی است، ادامه داد: در حوزه گردشگری این استان میتواند یکی از استانهای مطرح در کشور باشد؛ اما متاسفانه این مهم مورد غفلت قرار گرفته است.
دبیر انجمن علمی اقتصاد بازرگانی دانشگاه لرستان بر ضرورت ارائه آموزشهای استقبال از توریسم در مناطق گردشگرپذیر در لرستان تاکید کرد و گفت: متاسفانه فرهنگ استقبال از توریسم در لرستان ضعیف است؛ از این رو ضرورت دارد که با ارائه آموزش به مردم این فرهنگ تقویت شود.