آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۱۶۸۰

نمایشگاهی بزرگ که در خبرها گم شد!

نکته قابل تامل این جاست که 6000 عنوان اثر مکتوب حوزه مقاومت و پایداری به شیوه صحیح اطلاع‌رسانی نشده و حتی علاقه‌مندان به این حوزه هم چندان در جریان برگزاری نمایشگاه نیستند؛ به قول حضرت امام(ره)...

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، چهارمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس با شعار الگوی حماسه‌ساز و به همت سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ، سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سپاه و بسیج و مؤسسات و مراکز فرهنگی در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) در حال برگزاری است؛ این نمایشگاه با حضور 120 ناشر و 6000 عنوان کتاب در شبستان مصلی برپا شده و میزبان مخاطبانی در رده‌های سنی مختلف است.


برگزاری نشست‌های تخصصی اهل قلم با موضوع دفاع مقدس (مانند فرصت‌ها و چالش‌های جهانی شدن دفاع مقدس، نقد شعر، ادبیات و داستان)، اجرای تئاتر خیابانی، نقالی دفاع مقدس، رادیو اینترنتی، بخش دوستی با شهدا، غرفه‌های کودک و نوجوان و بازی‌های فکری و رایانه‌ای بومی دفاع‌مقدس از جمله برنامه‌های جنبی نمایشگاه بزرگ کتاب ملی دفاع‌مقدس محسوب می‌شود؛ همچنین قرار است هر یک از ناشران از کتب جدید خود در این نمایشگاه رونمایی کرده و در دسترس مخاطبان قرار دهند.


لازم به ذکر است، نخستین دوره نمایشگاه ملی کتاب دفاع‌مقدس مهرماه سال 89 در شهر اصفهان برگزار شد که حدود 80 ناشر در آن شرکت کردند. دومین دوره این نمایشگاه نیز مهرماه سال 90 در شهر مقدس مشهد برگزار و طبق آمار، 103 ناشر در آن حضور داشتند؛ همچنین سومین دوره نمایشگاه، مهرماه سال 91 در شهر شیراز برگزار شد و تعداد ناشران شرکت‌کننده در آن به 120 ناشر رسید.


با نگاهی به پیشینه این رویداد فرهنگی، امسال شاهد رشد کمی و کیفی تولید آثار مکتوب و رسانه ای ناشران برای حضور در نمایشگاه بوده ایم که البته هنوز برای رسیدن به شرایط مطلوب در حوزه ادبیات مقاومت و پژوهش پدیده جنگ تحمیلی، راه بسیاری در پیش است و این گنج عظیم ظرفیت بهره برداری بیش از اینها را دارد.     

        
اما نکته قابل تامل این جاست که 6000 عنوان آثار مکتوب حوزه مقاومت و پایداری به شیوه صحیح اطلاع رسانی نشده و حتی علاقه مندان به این حوزه هم چندان در جریان برگزاری نمایشگاه نیستند؛ به قول حضرت امام خمینی (ره)، ما در جنگ، انقلاب خود را به جهان صادر نمودیم و این در حالی است که در پایتخت کشورمان اطلاع رسانی درخور و تبلیغات مناسبی برای این رویداد فرهنگی و ارزشی صورت نگرفته است و نتوانسته ایم با گذشت 33 سال از آغاز جنگ تحمیلی حتی مخاطبان این حوزه را در نمایشگاهی به این بزرگی گرد هم آوریم.                   

 

به هر حال جلوی ضرر بیش از حد را می توان با اقدامی مناسب و البته سریع گرفت و با انعکاس و اطلاع رسانی این خبر، شرایط را برای بازدید علاقه مندان و آشنایی دیگران فراهم کرد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علي
-
۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۷
اطلاع رساني داغون بود. من تازه فهميدم خبر نمايشگاهو....
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار