کد خبر:۲۷۲۸۶۳
حبشی در جمع دانشجویان:

کسب تحصیل قابلیت کار را در جوانان گرفته است

کارشناس مسائل خانواده با بیان اینکه امروز دانشگاه به یکی از معضلات جوانان تبدیل شده، گفت: معضل ادامه تحصیل قابلیت کار کردن را از جوانان گرفته است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حبشی شب گذشته در نشست «عواقب تاخیر در ازدواج» در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی بیان داشت: یکی از معیارهایی که در ازدواج بسیار مهم است، موضوع سن است.

 

وی با اشاره به اینکه سنی برای ازدواج مناسب است که رفتار را بفهمد و درک کند، افزود: افراد باید در سنی ازدواج کنند که توانایی پذیرش مسئله را داشته باشند و بتوانند به امورات مربوط به ازدواج بپردازند.

 

این روانشناس ادامه داد: افراد باید بدانند برای ازدواج چه میزان آمادگی دارند و همچنین امورات برایشان شگفت انگیز نباشد و یا اینکه نسبت به آن‌ها بی میل نباشند.

 

حبشی با بیان اینکه برای ازدواج سه فاکتور بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: شور عاطفی یکی از نکات مهم در این زمینه است که این شور همان انگیزه به ازدواج است.

 

وی با اشاره به این‌که داشتن شناخت نسبت به مسئله از دیگر فاکتورها است، تصریح کرد: فراهم بودن شرایط از دیگر فاکتورها است که به دو قسمت درونی و بیرونی تقسیم می‌شود.

 

این روانشناس افزود: داشتن سلامت روان، ظرفیت روانی برای ازدواج و آمادگی برای این امر از شرایط درونی هستند.

 

حبشی در خصوص شرایط بیرونی برای ازدواج خاطرنشان کرد: داشتن امکانات که البته به نوع نگاه انسان نسبت به امکانات برمی‌گردد و همراهی و هماهنگی خانواده از جمله این شرایط است.

 

وی با تاکید بر اینکه انسان در سیر رشد خود در نوع نگاهش تغییراتی رخ می‌دهد، تصریح کرد: در زمان بلوغ امکانات جنسی برای انسان به وجود می‌آید که تمایل به جنس مخالف در این سن شکل می‌گیرد.

 

این روانشناس ادامه داد: شور عاطفی در حدود 18 سالگی در دختران و در 21 سالگی در پسران به وجود می‌آید همچنین در سن 23 در دختران و 25 در پسران یک برش روانی در خصوص سامان یابی به وجود می‌آید و در نهایت در 24 در دختران و 26 در پسران ساختار زندگی شکل می‌گیرد.

 

حبشی گفت: کسانی که در سنین بالا ازدواج می‌کنند، از این شور دور و به ساختار نزدیک می‌شوند و آن‌گاه از شور کاسته و به ساختار افزوده می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه برخی می‌گویند اول درس و دانشگاه تمام شود و بعد ازدواج می‌کنیم، اشتباه است، تصریح کرد: ما خودمان دانشگاه را ساخته‌ایم و آن را مانع ازدواج قرار داده‌ایم؛ در صورتی که با بالا رفتن سن ازدواج و کاهش شور در افراد پایه‌های زندگی سست می‌شوند.

 

این روانشناس با بیان اینکه امروزه دانشگاه به یکی از معضلات جوانان تبدیل شده است، تصریح کرد: معضل ادامه تحصیل قابلیت کار کردن را از جوانان گرفته است؛ به این معنا که ما شور تامین کنندگی را که خداوند به مردان داده را با دانشگاه گرفته‌ایم.

 

حبشی گفت: کسانی که می‌گویند من تا به یک اقتصاد مطمئن نرسم، ازدواج نمی‌کنم پس در چه سنی می‌خواهند ازدواج کنند؟ آنگاه که شور عاطفی را از دست دادند؟ چشم‌هایتان را باز کنید در تشکیل زندگی شور بسیار مهم است.

 

 وی افزود: در مسیر تامین کنندگی، همت تامین کنندگی، پشتیبانی خانواده سه معیاری هستند که مردان برای ازدواج باید داشته باشند.

 

این روانشناس در خصوص معیارهای افراد برای ازدواج گفت: سن مناسب، اشتغال، زیبایی و انتخاب صحیح از جمله این معیارها هستند.

 

حبشی تاکید کرد: البته داشتن زیبایی صرف، آسیب زا است؛ بلکه باید در کنار زیبایی به محتوا و امنیت نیز توجه کرد؛ زیرا داشتن زیبایی صرف به جز احساس امنیت و یا محتوا انسان را خسته و در نتیجه مایوس خواهد کرد.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: در مراسم خواستگاری نباید کلی گویی کرد؛ بلکه فرد باید شناسایی بگیرد و شناسایی بدهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار