معاون پرستاری وزارت بهداشت:
کمبود پرستار یکی از چالشهای سازمان نظام پرستاری است
معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: سازمانها و نهادهای پرستاری در چند سال اخیر ر شد چشمگیر و بینظیری داشته، به طوری که ...
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر فلاحی در برنامه گردهمایی مدیران پرستاری و روسای دانشکدههای پرستاری و مامایی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور که صبح امروز در ساختمان وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: باید تعریف دقیقی از پرستاری داشته باشیم؛ پرستاری به معنای تشخیص و درمان پاسخهای بالقوه و بالفعل انسان به مشکلات سلامتی است.
وی با اشاره به آمارهایی که در پرستاری بالینی وجود دارد، گفت: تعداد بیمارستانهای فعال کشور 900 بیمارستان و تعداد تختها 110 هزار و 848 تخت و تعداد کل پرسنل 258 هزار و 832 نفر است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به تعداد دانشکدههای پرستاری بیان کرد: تعداد دانشکدههای پرستاری علوم پزشکی 82 دانشکده و دانشکدههای آزاد 78 دانشکده است که در مجموع مراکز تربیت پرستاری در کشور 160مرکز می باشد.
فلاحی در ادامه افزود: اعضای هیئت علمی کشور در حوزه پرستاری 1200 نفر و تعداد مراکز تحقیقات پرستاری هفت مرکز است که این آمار، آمار قابل ملاحظهای می باشد و از دستاوردهای نظام به شمار میآید.
وی با اشاره به مهمترین چالشهایی که در زمینه پرستاری وجود دارد، گفت: کمبود پرستار، کمبود انگیزه، سیاستهای تربیت پرستار در دانشگاههای متفاوت، به کارگماری پرستاران در مراکز درمانی متفاوت، ارتقای کیفیت مراقبتها و پروانه صلاحیت حرفهای از مهمترین چالشهایی است که نظام پرستاری با آن مواجه است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت در پایان در خصوص تضمین کیفیت مراقبتها بیان کرد: به منظور تضمین کیفیت مراقبت پرستاران باید پروانه صلاحیت حرفهای برای پرستاران صادر شود و پرستاران طبق این پروانه به انجام وظیفه و کار مشغول شوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.