کد خبر:۲۷۶۳۶۰
نبویان در گردهمایی دانشجویان بسیجی نیشابور:

تفکر مدرن در لباس روحانیت نیز حضور دارد

یک استاد حوزه و دانشگاه در بیان تفاوت تفکر مدرن و دینی گفت: تفکر مدرن در لباس روحانیت نیز راه پیدا کرده و کدیور کسی است که این تفکر را باور دارد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سید محمد مهدی نبویان امروز در همایش دانشجویان بسیجی شهرستان نیشابور در گردهمایی بسیج دانشجویی شهرستان نیشابور در فرهنگسرای سیمرغ این شهر با  در تقابل دانستن تفکر مدرن با تفکر دینی گفت: تفکر مدرن حرفهای آنتی ویژنی است که تمام ضد دین عمل می‌کنند.
 

وی با اشاره به نظرات فرانسیس بیکن بیان داشت: پدر تفکر مدرن در کتب خود معاد و خدا را منکر می‌شود و هر آنچه را دین به آن بله می‌گوید را با نه پاسخ می‌دهد.
 

این استاد دانشگاه تفکر دینی را دایره‌ای دانست که به خدا  وصل می‌شود و همه پدیده‌ها در این دایره به خدا و معاد ختم می‌شوند.
 

تفکر مدرن عالم بدون خدا است

 

نبویان در ادامه به نظرات آل بلاستر اشاره کرد و افزود: در تفکر مدرن رابطه خدا با عالم قطع و کار به جایی می‌رسد که بارش باران را امری علمی و بر اساس تعریف علمی آن را پدیده‌ای طبیعی نام می‌برند؛ این در حالی است که در تفکر دینی همه چیز معلولی جز خدا ندارد.
 

وی با طرح این سوال که امروزه در علوم و کتب فلسفی ما کدام تفکر حاکم است، افزود: هدف از تفکر مدرن بهره برداری بیشتر از عالم آن هم به هر قیمت است، اصل و اساس این تفکر بر لذت استوار است و این جا است که باید از طرفداران این تفکر پرسید تفاوت میان انسان و حیوان در چیست؟
 

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه مدرن نه به معنای جدید بلکه به معنای همه چیز بدون خدا است، ادامه داد: خوب می‌بینید که همجنس بازی دو هزار سال قبل نیز در میان قوم لوط رواج داشته؛ اما امروزه در تفکر مدرن نیز مورد توجه و استقبال طرفداران این تفکر قرار دارد و این نشان از نو نبودن این تفکر است.
 

محور مالکیت در تفکر مدرن انسان است

 

نبویان به رویکرد انسان شناختی در این تفکر اشاره داشت و افزود: از دیدگاه این تفکر انسان دارای خالقی نیست و  خود او معیار خوب و بد در جهان است، در حقیقت محور مالکیت بر اساس خواص انسان می‌چرخد.
 

وی خودکشی در تفکر مدرن را امری عادی و بدون اشکال دانست و بیان داشت: امر خود کشی که در دین اسلام حرام و انسان را از آسیب رساندن به خود منع می‌کند، در تفکر مدرن امری برخواسته از خواست انسان بر اساس تفکر خود مختاریش تعریف می‌شود.
 

این استاد حوزه و دانشگاه تفکر مدرن را بلای جان علوم انسانی اسلام دانست و بیان داشت: تفکر مدرن یا سکولاریسم انسان مالک بر خود را در سقط جنین نیز آزاد می‌گذارد و مانند فمینیست می‌گوید جنین حق ندارد بدن مادر خود را اشغال کند پس مادر حق دارد جنین خود را سقط کند.
 

کشتن سالخوردگان در این تفکر امری طبیعی است

 

نبویان ادامه داد: در آمریکا دکتری بیان می‌کند که با بریدن دست و پای جنین‌های سقط شده روغنی از آنها تهیه که در تهیه لوازم آرایشی و بهداشتی مصرف می‌شود و این نشان از حجم بالای سقط جنین و عادی شدن این جنایات در آمریکا دارد.
 

وی قتل ترحمی را از دیگر جنایات این تفکر برشمرد و گفت: در این تفکر افراد سالخورده و کهنسال که در دین اسلام دارای احترام و ارزش هستند، افرادی بیهوده و مصرف کننده نامیده می‌شوند که باید آنان را کشت تا از مصرف بیخود آنان جلوگیری کرد که این همان قتل ترحمی از سوی طرفداران این مکتب نام گرفته است.
 

این استاد دانشگاه مارکس را در بیان تفاوت میان انسان و حیوان ناتوان دانست و گفت: مارکس در کتاب خود در ناچاری تمام تنها تفاوت میان انسان و حیوان را در داشتن ابزار در دست انسان بیان و می‌گوید یک سگ برای عبور از عرض یک رودخانه ناچار به عبور از داخل آب است اما انسان می‌تواند پل بسازد.
 

وی با بیان شکست خورده بودن این تفکر در اصل و اساس بیان داشت: ژاپن با آنکه دارای بالاترین اقتصاد پیشرفته در جهان است؛ اما دارای بالاترین میزان آمار خودکشی و آمریکا نیز که دارای اقتصاد رو به رشد بوده بیشترین میزان مصرف قرص‌های ضد افسردگی را دارد که این نشان از شکست تفکر مدرن است.
 

یاد خدا موجب آرامش قلب‌ها است

 

نبویان ادامه داد: در دین اسلام آمده «الا بذکر الله تطمئن القلوب» یعنی با یاد خدا دلها آرام می‌گیرد گرچه بسیاری از مسلمانان نیز از این آیه تنها به صورت دیواری استفاده می‌کنند؛ اما حقیقت در کلام و بیان خداوند است نه هیچ چیز دیگر.
 

وی به نامه محسن کدیور به حوزه علمیه قم اشاره و تاکید کرد: در نامه این شخص آمده 5 آیه در قرآن وجود دارد که با حقوق بشر همخوانی نداشته و باید از قرآن حذف شود این نامه از سوی فردی روحانی حاکی از این حقیقت تلخ است که تفکر مدرن در لباس روحانیت نیز رشد و نفوذ پیدا کرده است.
 

نبویان به گفته‌های سروش در خصوص مجاز دانستن همجنس بازی اشاره داشت و افزود: این افراد می‌گویند باید دین را به روز کرد در حالی که چرا نمی‌گویند باید عصر را دینی کنیم؟؟


امام حسین(ع) برای خدمت به دین شهید شد

 

این استاد دانشگاه در پاسخ به اینکه آیا دین برای انسان است یا انسان برای دین، گفت: اسلام دوشاخه است هم دین برای انسان است و هم انسان برای دین، از طرفی دین برای تکامل انسان آمده و از طرفی انسان با شناخت دین خود را در جهت حفظ و تعالی آن فدا می‌کند.
 

نبویان در پایان گفت: آنحا که انسان در خدمت دین است را می‌توان در حادثه کربلا دید زمانی که حسین(ع) در تنهایی کامل پس از شهادت تمام عزیزانش خطاب به دنیا پرستان می‌گوید «به من حسین می‌گویند اگر دین جدم به واسطه کشته شدن من باقی می‌ماند، پس ای شمشیر‌ها حسین را تکه تکه کنید».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار