آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۷۱۵۳

نشست «خانواده و سبک زندگی» در پیام‌نور تنکابن برگزار شد

نشست بصیرتی با موضوع «خانواده و سبک زندگی» امروز به همت بسیج دانشجویی امام محمد باقر(ع) و امور فرهنگی در دانشگاه پیام‌نور تنکابن برگزار شد.
نشست «خانواده و سبک زندگی» در پیام‌نور تنکابن برگزار شد
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، نشست بصیرتی با موضوع «خانواده و سبک زندگی» امروز به همت بسیج دانشجویی امام محمد باقر (ع) و امور فرهنگی با سخنرانی حجت الاسلام عبدی، استاد حوزه و دانشگاه در دانشگاه پیام نور تنکابن برگزار شد.
 
در این نشست ازدواج و سبک زندگی و بحث های مرتبط با آن از جنبه های مختلف روانشناسی مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
 
حجت الاسلام عبدی در این مراسم بنیاد خانواده را مقدس ترین بنیاد در جهان هستی دانست و با ارزش ترین وساطت در عالم هستی را «وساطت در امر ازدواج» معرفی کرد.
 
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه ممزوجیت باید در امر ازدواج مورد توجه قرار گیرد، افزود: دختر و پسر باید به قابلیت های ممزوجیت برسند، ممزوجیت به معنای عبور از خودخواهی و رسیدن به دیگرخواهی است.
 
عبدی گفت: فلسفه ازدواج، رسیدن به این آرامش و امنیت است، چیزی که حلقه مفقوده در زندگی هاست.
 
وی ادامه داد: برای رسیدن به این مهم که با امر ازدواج محقق می شود، مقدماتی لازم است که اگر انجام نشود، آرامشی به دست نمی آید و فقط جسم به خاصیت ازدواج می رسد، اینجاست که بحث «کفویت» مطرح می شود، این که در بسیاری از خانواده ها مشکلاتی به وجود می آید به این دلیل است که زوجین به نقطه آمیختگی، بلوغ عقلی، روحی و روانی نرسیده اند.
 
این استاد حوزه و دانشگاه به معیارهای یک خواستگار خوب از دیدگاه پیامبر(ص) اشاره کرد و گفت: یک خواستگار خوب باید دارای ویژگی‌هایی مانند، ایمانه بالله و رسوله، شجاعت بردباری، جوانمردی و سخاوتمندی، خوش سابقه بودن و بد نام نبودن است.
 
عبدی برخورداری از تحصیلات مناسب، سابقه خدمت به اسلام، بسیجی و مدافع انقلاب بودن، دارای ویژگی امربه معروف و نهی از منکر و مطیع قرآن بودن را از دیگر ویژگی های یک خواستگار خوب دانست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار