كانديداي اصلح بايد مرزبندي روشني با دشمن داشته باشد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از گرگان، دكتر لاله افتخاري 31 ارديبهشت ماه در گردهمايي بزرگ سياسي بسيجيان در حسينيه سيستانيها با اشاره به تاثيرات حضور مردم و مشاركت حداكثري در انتخابات در عرصه بين المللي، گفت: مشاركت حداكثري قدرت و نمود مردم سالاري ديني را به نمايش ميگذارد.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: ملت ايران بايد در اين انتخابات سرنوشتساز مانند انتخابات پيشين از كلام و كيان جمهوري اسلامي دفاع كنند.
وي همچنين به بررسي تحليل مسائل انتخابات رياست جمهوري دهم پرداخت و گفت: انتخابات امري حيثيتي و شركت در انتخابات حق است.
افتخاري در جمع بانوان بسيجي با اشاره به جايگاه زنان در اسلام تصريح كرد: اسلام در 14 قرن قبل در دوران خفقان، زماني كه زنان از مكه به مدينه به آغوش اسلام پناه آوردند، مشاركت سياسي زنان را در مدينه مطرح كرد، ما نيز مفتخريم كه در پناه اسلام، جايگاه مشاركت زنان تبيين مي شود.
نماينده مردم تهران تاكيد كرد: امروز جبهه ما، دفاع از اسلام در قالب برپايي صندوق هاي راي است و امروز اسلام از ما تلاش در جهت حضور حداكثري و نقش آفريني در سرنوشت كشور را مي خواهد.
وي با اشاره به شاخصه هاي كانديداي اصلح از ديدگاه امام(ره) و رهبري گفت: كانديداي اصلح بايد دلسوز و خدمتگزار مردم، امين و متدين، ولايت پذير در عمل، معتقد به عدالت اجتماعي، طرفدار حقوق محرومان، متعهد و بدون وابستگي فكري به شرق و غرب و داراي مرزبندي روشن با دشمن باشد.
افتخاري با انتقاد از كانديداهاي تاكيد كرد: كانديداها نبايد در تبليغات خود از روش تخريبي استفاده كنند و مشكلات را بزرگ جلوه دهند.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در اين زمينه اضافه كرد: برخي كانديداها در سخنراني هايشان از حذف طرح امنيت احتماعي و مدت سربازي سخن مي گويند، درحالي كه طرح امنيت و مدت سربازي در اختيارات رئيس جمهوري نيست كه تعيين تكليف كنند.
وي افزود: اصلاح طلبان منتقد سفرهاي استاني رئيس جمهور هستند در حالي كه دولت وظيفه خود مي داند كه با حضور در دورترين روستاها، خدمت رساني انجام دهد و تاكنون 60 سفر جمعي داشته كه طبيعتا زحمت و هزينه هايي را مي طلبد، ما به اين كانديداها مي گوييم شماها که سفر تبليغاتي مي رويد با كدام بودجه وارد اين استان ها مي شويد و اين بودجه از كجا تامين مي شود.
افتخاري با اشاره به خدمت رساني دولت نهم در زمينه تشكل هاي قرآني خاطرنشان كرد: بودجه تشكل هاي قرآني از 700 ميليون ريال در طي دو سه سال اخي به 17 ميليارد ريال رسيده است كه اين نشان دهنده توجه ويژه اين دولت و پررنگ كردن مسائل قرآني در جامعه است./انتهاي پيام/