به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، محمد حسن قدیری ابیانه شب گذشته در مناظره سیاسی با صادق زیبا کلام، استاد دانشگاه تهران که به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان تحکیم وحدت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با موضوع ارتباط با آمریکا برگزار شد، بیان داشت: هنگام آمدن به خرم آباد در هواپیما با زیبا کلام توافق کردیم که به هیات دیپلماتیک کشورمان در مذاکرات هسته ای کمک کنیم؛ با این حال معتقدیم که این کمک با خریدن کالاهای ایرانی توسط مردم که موجب کاهش نیاز نظام به ارز خارجی می شود محقق خواهد شد.
وی با بیان اینکه روزانه دو تن طلا را در قالب بنزین در باک خودروها می سوزانیم، ادامه داد: این در حالی است که کل منابع طلای ایران 340 تن است؛ با این حال چرا زیبا کلام یکبار نمی آید بگوید که باید جلوی این هزینه ها گرفته شود.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا ضمن انتقاد نسبت به موضع زیبا کلام برای بستن سایت فردو نطنز گفت: اکنون که در سالگرد شهید شهریاری هستیم، بهتر بود که زیبا کلام این موضوع را مطرح نمی کرد.
قدیری ابیانه ادامه داد: نیروگاه بوشهر سالانه 800 میلیون دلار برای کشور صرفه جویی ارزی دارد و می تواند تولید برق کشور را تضمین کند؛ با این حال معتقدم که مخالفت زیبا کلام با دستیابی به این توانمندی یک مساله سیاسی است؛ در غیر این صورت 800 میلیون دلار صرفه جویی ارزی در سال رقم کمی نیست.
وی تصریح کرد: سوال من از زیبا کلام این است که چرا باید با فعالیت سایت فردو که امکان بمب باران آن با وجود تهدیدهای صهیونیستها امکان پذیر نیست، مخالفت کنند.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا گفت: زیبا کلام حرف های بی بی سی و رادیو اسرائیل را تکرار می کند؛ البته به خاطر همین هم است که این رسانه ها از مواضعش حمایت می کنند.
قدیری ابیانه ادامه داد: چطور است که ما سقوط آمریکا با 17 تریلیون دلار بدهی را نمی بینیم و از طرفی از اقتدار خودمان که ناشی از استکبار ستیزی مان است، چشم پوشی می کنیم.
وی گفت: ما هیچ احساس کمبودی نسبت به آمریکا نداریم که اجازه دهیم آنها حق پیشرفت داشته باشند و ما نداشته باشیم.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا خاطرنشان کرد: معتقدم که آمریکایی ها هیچ نقش در مشکلات کشور ما ندارند و آنچه که با آن مواجه هستیم، ناشی از تنبلی و سبک غلط زندگی است که هشدار می دهم اگر آنها را اصلاح نکنیم با سر به اقتصاد ریاضتی می افتیم.
قدیری ابیانه در ادامه بیان داشت: آمریکا بدنبال سرنگونی نظام ایران نیست؛ بلکه هدف آنها تجزیه کشور در راستای دسترسی به منابع نفتی ایران و منطقه خاورمیانه است؛ اما این خواب را به گور خواهد برد.
وی ادامه داد: باز شدن پای آمریکایی ها به ایران، با هدف ضربه زدن به نظام دنبال می شود.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با بیان اینکه نمی دانم که چرا زیبا کلام اصرار دارند که انقلاب اسلامی را مبتنی بر مارکسیست بدانند، گفت: با تفسیر زیباکلام حتما قیام عاشورا و ظلم ستیزی امام علی (ع) نیز مبتنی بر مارکسیست بوده است.
قدیری ابیانه تصریح کرد: انقلاب اسلامی نه بر اساس شعارهای مارکسیستی؛ بلکه با شعار نه شرقی و نه غربی شکل گرفت؛ با این حال انقلاب ما نه نظام سرمایه داری و نه نظام مارکسیست را قبول نداشته است.
وی با بیان اینکه ما هیچ وقت انگلستان را دوست خود نمی دانیم، ادامه داد: اگرچه انگلیس در ایران سفارت خانه داشته است؛ اما این کشور همواره در راس کشورهای مخالف با نظام بوده است.