به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» کمیته زنان و خانواده های آسیب دیده از اعتیاد در ستاد مبارزه با مواد مخدر تشکیل شد.
نخستین جلسه این کمیته با حضور رحمانی فضلی وزیر کشور ، خانم ملاوردی رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و خانم امین زاده معاون حقوقی رئیس جمهور و همچنین مسئولانی از دستگاه های مرتبط برگزار شد.
وزیر کشور در حاشیه این جلسه با اشاره به وجود یک میلیون و 300 هزار معتاد و تاثیر مستقیم آن بر 6 میلیون نفر از خانواده ها گفت: این میزان در مقایسه با کل جمعیت کشور قابل توجه است و باید با نگاه اجتماعی محور آن را حل کنیم.
رحمانی فضلی افزود: با استفاده از ظرفیت های همه مردم و با روش های مختلف از جمله ایجاد و تقویت سازمان های مردم نهاد ، خیریه ها و همچنین نقش محوری مساجد و هیئت های مذهبی اقدام کنیم تا این خانواده ها از آسیب های ناشی از اعتیاد مصون بمانند.
رحمانی فضلی تاکید کرد : قرار شد دستگاه های مرتبط پیشنهادهای خود را در قالب آیین نامه به کمیته زنان این ستاد ارسال کنند تا با بهره برداری از ظرفیت همه دستگاه ها با مواد مخدر و آسیب های ناشی از آن در خانواده ها مقابله کنیم.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر نقش رسانه ها را در اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر با اهمیت دانست و گفت: رسانه ها برای کمک به این موضوع می توانند تشکل های مردم نهاد تشکیل دهند و در اجرایی کردن مبارزه با مواد مخدر موثر باشند.
خانم ملاوردی نیز گفت: از آنجا که آثار منفی اعتیاد در جامعه بر زنان و کودکان بیشتر است ، دستگاه های مسئول را برای کمک به رفع این معضل بسیج کنیم.
رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری افزود: این ا نخستین جلسه کمیته زنان و خانواده های آسیب دیده از اعتیاد ستاد مبارزه با مواد مخدر بود و قرار شد پس از ده روز اعضا نظرها و پیشنهادهای خود را به کمیته ارائه دهند تا دو هفته بعد با تشکیل دومین جلسه کمیته ، راهکارهای عملی بررسی شود.
خانم امین زاده معاون حقوقی رئیس جمهور نیز با بیان اینکه خانواده های آسیب دیده از اعتیاد از جمله زنان نیازمند حمایت حقوق هستند ، گفت:معاونت حقوقی ریاست جمهوری آماده است در صورت خلاء روانی برای پیشگیری و حمایت از خانواده ها و بانوانی که متاثر از این معضل هستند ، وارد عمل شود.