به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، نارنگی حاوی مقدار زیادی منیزیم است و از این طریق در فعالیت های عضلانی، دستگاه گوارش سیستم عصبی مؤثر است. به دلیل داشتن ویتامین های فراوان و فسفر زیاد باعث تقویت حافظه و هوش می شود.
نارنگی میوه ای غنی از فسفر، کلیسم، منیزیم است و به خاطر داشتن میزان فسفر و کلسیم بالا در تشکیل استخوان و اسکلت بدن مؤثر است. این میوه به دلیل داشتن مقادیر قابل توجهی از ویتامین های گروه B و آهن می تواند در افزایش خون و رفع کم خونی مفید باشد.
نارنگی به دلیل ویتامین C فراوانی که دارد در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرماخوردگی بسیار مفید است. همچنین نارنگی در لطیف کردن پوست دست وصورت بسیار عالی عمل می کند.
تأثیرمعجزه آسای نارنگی بر سلامتی
این میوه پرخاصیت برای درمان بسیاری از بیماری ها از جمله فشار خون بالا بسیار مفید است. نارنگی به دلیل داشتن منیزیم در بهبود عملکرد عضلات بدن و همچنین دستگاه عصبی مؤثر می باشد.
این میوه، مسکن اعصاب است و متخصصان تعذیه توصیه می کنند اگر از بی خوابی رنجمی برید و نمی توانید شب ها خوابی آرام و راحت داشته باشید یکی دو ساعت قبل از خواب نارنگی میل کنید.
نارنگی مفرح قلب است و می تواند اعمال قلب را تنظیم کند. این میوه چسبندگی خون را نیز معالجه می کند و در نتیجه تصلب شراین، ورم جدار ورید و سیاه شدن شریان و آنژین را بهبود می بخشد.
نارنگی ادرار آور خوبی نیز هست و از این رو می تواند سموم بدن را دفع کند. پزشکان خوردن نارنگی را به بیمارانی که از سرگیجه رنج میبرند توصیه می کنند.
خواص نارنگی از دیدگاه طب سنتی
نارنگی از نظر طب قدیم ایران، سرد و تر است. صفرا بر، رافع خفقان و مفرح قلب است و برای رفع بی اشتهایی و کاهش گرمای بدن مفید می باشد.این میوه خون را تصفیه و زیاد می کند و برای کاهش تب و رفع تراکم خون در کبد مفید است.