آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۲۱۵۰
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد:

راه‌اندازی یک واحد نیمه صنعتی تولید دارو و صندوق سلامت ثامن در آینده نزدیک

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ایجاد یک واحد نیمه صنعتی تولید دارو خبر داد و گفت: صندوق سلامت ثامن نیز در آینده نزدیک شروع به فعالیت خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر تفقدی امروز در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه پزشکی در هفته پژوهش و فناوری در تالار ابن سینای مشهد گفت: این واحد آموزشی موفق شده است در دو رتبه بندی SCOPUS و  ISI از نظر تعداد مقالات ارائه شده دارای جایگاه مناسب خود را به دست آورد.


در رتبه بندی SCOPUS پانزدهم جهان هستیم


وی جایگاه دانشگاه پزشکی مشهد در رتبه بندی SCOPUS را پانزدهم دانست و بیان داشت: در این رتبه بندی آمده است که شش درصد از تولید علم جهان بر این اساس توسط ما صورت می‌گیرد که در صورت پایین آمدن رتبه تولید علم بیشتری خواهیم داشت.

 

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: رتبه بندی ISI ما را در مقام 20 جهان در تولید مقاله نشان و در تولید علم توان ما براساس این رتبه بندی چهار درصد اعلام شده است.


تفقدی نمودار توزیع مقالات در اسکوپوس را دارای سیر صعودی عنوان کرد و ابراز داشت: این در حالی است که در سال 2012 تا اندازه ای این نمودار خضوع نشان می‌دهد که امید داریم در سال‌های بعد وضع بهتری را نشان دهد.


ترکیه در حال حاضر در منطقه دوم است


وی با بیان اینکه هدف ما اول شدن در منطقه در تولید علم بوده است ابراز داشت: ما توانستیم بر اساس آمار SCTMAGO ترکیه را پشت سر گذاشته و در منطقه رتبه اول را کسب کنیم.


این استاد دانشگاه ادامه داد: ما در سال 2011 خیز برداشته و ترکیه را پشت سر گذاشتیم اما برای ادامه دادن مسیر و باقی ماندن در جایگاه خود باید پارامترهای کیفی را پشت سر بگذاریم.


معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برگزیدگان این دانشگاه در جشنواره رازی به عنوان عاملان موفقیت این دانشگاه یاد کرد و افزود: علاوه بر این دو نفر که در جشنواره رازی سال 91 رتبه به دست آوردند جایزه کتاب سال را نیز این دانشگاه در کشور از آن خود کرده است.


باید برخی فناوری‌ها را در مشهد بومی کنیم


وی به سه نانو دارو ارائه شده در کشور اشاره و با گلایه از محدومیت برخی فناوری‌ها در مشهد گفت: هر سه این نانو داروهایی که اعلام شده از آن دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده اما متاسفانه به دلیل نبود فناوری‌های لازم در شرکت‌های دیگر کارهای آن انجام شد که این برای ما قابل قبول نیست.


کار اعضای هیئت علمی بسیار جدی است


این استاد دانشگاه به مصوبات شورای گسترش در خصوص شروع کار صندوق سلامت ثامن به عنوان پشتوانه فناوری در این استان اشاره داشت و تاکید کرد: تاسیس مرکز رشد فناوری سلامت در سال 91 که از منابع مالی وزارت خانه بود موجب توجه این وزارت خانه به ما شد زیرا بسیاری از دانشگاه‌ها این هزینه را صرف موارد دیگر کردند.


معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهددر پایان از ایجاد یک واحد نیمه صنعتی دارویی و پروژه ساختمان چند منظوره پژوهشی به همراه آزمایش مرجع تحقیقاتی شرق کشور در پردیس دانشگاه  خبر داد و گفت: این ساختمان چند منظوره متشکل از یک کتابخانه مرکزی دیجیتال همراه با آزمایشگاه‌های متعددی است که تلاش می‌شود آزمایش مرجع تحقیقاتی شرق کشور را در فضای پردیس همراه با دیگر امکانات پژوهشی در کنار هم داشته باشیم.

 

تفقدی از نصب پانل‌ها و سیستم‌های تاسیساتی صنعتیCLEANROOM برای تولید داروهای زیست فناوری خبر داد وافزود: این CLEANROOM در نوع خود در کشور بی مانند است و امیدواریم وزارت با توجه به فعالیت‌های رو به رشد این مجموعه ما را در پیشبرد این هدف یاری سازد.

 

وی بیان داشت: ما در حال حاضر 18 گروه هیئت علمی داریم که چهار هیئت علمی را حذف کردیم و 22 هیئت را جذب و در کار خود در خصوص پیشبرد اهداف هیئت‌های علمی خود بسیار جدی هستیم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار