اصلاح طلبان سعی دارند دولت اعتدال را پلی برای آزادی فتنه گران قرار دهند

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، مسعود میرزاده، معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز در نشست خبری که به مناسبت فرا رسیدن سالگرد حماسه 9 دی ملت ایران با حضور خبرنگاران برگزار شد، گفت: برای بررسی حماسه 9 دی باید به قبل از انتخابات 88 بازگردیم. جایی که جریان موسوم به « جریان فتنه » با بهره گیری از حمایت های خارجی و تجربیاتی که از کودتاهای مخملین در جهان داشتند ، در انتخابات یکسری دستورالعمل ها مثل شایعه تقلب ، کشته سازی، عبور از قانون، آشوب خیابانی انجام دادند. انتخابات را یک آلت دست برای این بحث ها قرار دادند . در واقع این فتنه ،حاصل یک برنامه ریزی 10 ساله بود که حمایت های فراوانی هم از آن می شد . اینگونه نیست که ما بگوییم یک انتخاباتی شد و یکسری از کاندیداها به نتیجه انتخابات اعتراض داشتند . اگر بخواهیم یک مداقه ای داشته باشیم به تاریخ انقلاب اسلامی ، شاهد یک تدبیر همیشگی ، با پشتوانه یک اندیشه ناب خواهیم بود که همیشه امانت بزرگ انقلاب اسلامی را در این تاریخ پر فراز و نشیب ، از تنگناها به سوی آینده ای روشن هدایت می کند . در این جریان فتنه هم نقش مقام معظم رهبری را شاهد بودیم و با تدبیرایشان و نیز تبیین فتنه توسط برخی خواص با بصیرت و نیز از جهتی هتک حرمتی که فتنه گران به عاشورا کردند ؛ حرکت عظیمی به نام 9 دی شکل گرفت که در واقع در 25سال اخیر و بعد از رحلت امام خمینی (ره) ، پرشورترین اجتماع مردمی بوده است.
آنچه مقابل فتنه 78 و فتنه 88 ایستاد هیئات مذهبی بودند
مسعود میرزاده با اشاره به نقش پایبندی دینی و فرهنگ اسلامی مردم ایران در خلق حماسه 9 دی ماه گفت: آن چیزی که فرهنگ اصیل اسلامی را نجات داده ، همین حضور پررنگ مردم در صحنه ها بوده است . شما ببینید اگر نگاهی به تاریخ داشته باشیم ، بهتر متوجه این موضوع می شویم . مثلا آنجایی که سربداران مقابل ایلخانان ایستادند و پیروز شدند ؛ می بینیم که نقش هیئت های مذهبی مردم چقدرپرشور بوده است . بعد از آن و در نهضت مشروطه که در واقع اولین قیام های این نهضت هم به تبریز مربوط می شود نیز شاهدحضور پررنگ هیئت های دینی و مذهبی در شکل گیری آن نهضت هستیم . بعدتر و وقتی که مجلس در زمان محمد شاه قاجار به توپ بسته شد و ستار خان و باقر خان قیام کردند نیزنقش این هیئت هارا میبینیم . در دوره بعد از انقلاب و فتنه های مختلف ، چه فتنه 78 و چه فتنه 88، آن چیزی که مقابل این فتنه گران عملا ایستاده همین هیئت های مذهبی و فرهنگی بوده است.
وی ادامه داد:فتنه 88 حاصل برنامه ریزی 10 ساله دشمنان بوده است . مقام معظم رهبری با رصد هوشمندانه ای که داشتند ، تحرکات دشمن را می سنجیدند و از قبل به ما هشدار این سری جریانات راداده بودند . حتی اگر شما بیانات معظم له را در روز انتخابات 88 با سایر روزهای انتخاباتی مقایسه کنید، هشداری که ایشان می دهند بسیار مشهود است . بعد از انتخابات نیز در نماز جمعه بیست و نهم خرداد 88 بیانات ایشان در واقع فصل الخطاب این فتنه و انتخابات بود.
میرزاده افزود: متاسفانه برخی از خواص بی بصیرت و نیز عده ای اراذل اوباش ، با حمایت هایی که می شدند ؛ حتی بعد از این بیانات هم به این جریانات ادامه دادند . ما می بینیم که مقام معظم رهبری در بیانات بعدی خود در طی 8 ماه بیشتر بر نقش خواص تاکید دارند . در واقع می شود گفت که نقطه عطف این بیانات همان « این عمار » بود که ما می بینیم بعد از آن برخی از ساکتین فتنه هم شروع به تبیین فتنه می کنند . سپس با هتک حرمت فتنه گران به « عاشورا » ،حجت بر مردم تمام شد و آن حماسه عظیم بوجود آمد.
آذربایجان مرجع دفاع از ارزش های انقلاب
معاون سیاسی این تشکل دانشجویی با اشاره به حماسه 8 دی ماه مردم تبریز گفت: اگر تاریخ معاصر ایران را ورق بزنیم به این نتیجه می رسیم که آذربایجان یک مرجع مهم و تاثیرگذار در برپایی و دفاع از انقلاب اسلامی ایران بوده است . قبل از انقلاب ، قیام 29 بهمن مردم تبریز درسال 56 تاثیرگذاری زیادی در پیروزی انقلاب داشت . پس از انقلاب و در دوران دفاع مقدس نیز دلیری های مردم آذربایجان و تبریز به فرماندهی شهید مهدی باکری را به یادداریم .
وی افزود: در فتنه 88 برخی از سران فتنه نسبت خود را با مردم آذربایجان مدنظرقرار داده می خواستند مردم را با افکار ، عقاید و حرکات آلوده خود همراه کنند .اما این را در نظر نگرفتند که پیوند بین مردم آذربایجان و انقلاب اسلامی ناگسستنی است و همانطور که دیدیم مردم تبریز در روز 8 دی و یک روز قبل از سایر شهر ها به صحنه آمدند و از پیشگامان این حرکت بودند.
دبیر شواری تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز گفت: متاسفانه با روی کار آمدن دولت جدید ما می بینیم که برخی از عوامل فتنه در بدنه میانی دولت حضور دارند . حضور این افراد در این نهادهای قدرت که با انتخابات شکل می گیرد جای بحث دارد . چون این ها مدعی اند که انتخابات سالم نیست و مهندسی شده است . این ها چگونه می آیند و در یک نهادی که با انتخابات شکل گرفته حضور پیدا می کنند ؟! در واقع حضور این فتنه گران در بدنه دولت فعلی ، با ادعاهایی که در فتنه 88 داشتند ، متناقض است . در واقع ما برای دولت آقای روحانی نگرانیم ؛از این جهت که برخی از وزرایی که در جلسه رای اعتماد از فتنه 88 اعلام براعت میکردند ، متاسفانه این رویکرد را در عمل نقض می کنند.
میرزاده تاکید کرد: باید تبیین کنیم که موضع دولت آقای روحانی در مورد فتنه 88 اینگونه نبوده و نیست . اگر اظهارات آقای ترکان و آقای آشنا را در مورد فتنه 88 ببینیم ، هردوی این بزرگواران گفته اند که آقای احمدی نژاد در سال 88 در انتخاباتی سالم ، به پیروزی رسید . هرچند گفته اند که در انتخابات 88 تخلف صورت گرفته ؛ نه تقلب ، که این موضوع خودش جای بحث دارد .
تلاش اصلاح طلبان برای استفاده ابزاری از دولت اعتدال
وی ادامه داد: برخی از فتنه گران از وقتی که دولت جدید روی کار آمده ، می خواهند ازفتنه به عنوان یک سوء تفاهم یاد کنند .البته بعضی ها هم می گویند که از طلب انتخابات 88 گذشتیم ! در واقع باید بگویم که ما از طلب فتنه 88 گذشتیم و فعلا سران فتنه را مجازات نکرده ایم . هرچند که موضع دولت حمایت از اصحاب فتنه نیست اما برخی از جریانات نزدیک به اصلاح طلبی میخواهند دولت را پلی قرار دهند و تحت عنوان « دولت وحدت ملی » ؛ یکسری از فتنه گران را آزاد کنند. ولی مطمئن باشند که اگر پیگیر این بحث باشند ، قطعا نیروهای ارزشی وارد عرصه شده و پیگیر مجازات سران فتنه خواهند بود.