به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، سجاد مصطفی پور؛ تحولات اخیر در کشورهای خاورمیانه، توانست کشورهای خفته در خواب چندین ساله را بیدار کند برخی کشورها را به سوی نظامی جدید سوق دهد و برخی را به فکر طراحی عملیات تروریستی برای حذف رقیبان و کسانی که می توانند به گونه تهدید برای کشورشان محسوب می شود.
عربستان سعودی یکی از کشورهایی بود که حرکت مردم علیه استبداد داخلی را برای خود یک تهدید به حساب می آورد از این رو، درصدد برآمد با شاگردی استاد خویش یعنی آمریکا از سیر این تحولات رهایی یابد.
مختصات سیاسی عربستان، نگرانی این کشور در قیام مردم را به خوبی توجیه می کرد چرا که، از سال ۱۹۳۲ (میلادی) که پادشاهی سعودی بنیان نهاده شد، این کشور پادشاهی مطلقه داشتهاست. در این کشور حزب سیاسی، پارلمان و انتخابات وجود ندارد. خانوادهٔ پادشاهی خواستار سلطهٔ کامل سیاسی بر عربستان سعودی بودهاند. هماکنون نیز قدرت در پادشاهی سعودی در دست کبارالعلما و پادشاه متمرکز است و اکثریت مردم در این کشور از کم ترین حقوق شهروندی برخودار هستند.
از این رو بود که ماموریت بندر بن سلطان و کارگزارنش در کشورهای مختلف برای دفع هرگونه خطر احتمالی سنگین تر می شد تا مبادا افزایش آگاهی سیاسی مردم و تاثیر نفوذ کشورهایی چون ایران و گروه هایی چون حزب الله لبنان،عربستان سعودی را وارد یک بحران داخلی نماید به همین دلیل بود که به طور رسمی و آشکار عملیات تروریستی را از لبنان توسط فردی به نام ماجد الماجد کلید زدند.
عملیات تروریستی در لبنان که به طور بی سابقه ای،و طی چند مرحله در این کشور ادامه داشت و حتی منجر به حمله تروریستی به ساختمان سفارت جمهوری اسلامی در لبنان شد، حاکی از این بود که برخی (البته منظورعربستان- آمریکا و رژیم صهیونیستی) به دنبال کشاندن لبنان به یک بحران داخلی همچون بحران سوریه هستند.
این فرضیه زمانی به اثبات رسید که ماجدالماجد به همراه یک تبعه سعودی توسط نیروهای ارتش لبنان، پس از اینکه مسئولیت انفجار تروریستی مقابل سفارت ایران در بیروت را برعهده گرفته بود، دستگیر شد.
ماجدالماجد تروریست عربستانی است که مسئولیت گروه عبدالله عزام را از ژوئن 2012 برعهده داشته است. تجربیات عمده ماجد حضور در سوریه، عراق و حتی پاکستان است که بی ثباتی امروز این کشور می تواند حاصل تفکری محور سعودی- آمریکایی- صهیونیستی باشد که کسانی مثل ماجدالماجد، آن ها را پیاده می کنند.
قدر مسلم دستگیری چنین شخصیتی توسط دولت لبنان که دارای اطلاعات بسیار بالایی از عملیات تروریستی عربستان در کشورهای منطقه است می تواند پیامدهای نامبارکی را برای عربستان سعودی در پی داشته باشد پس طبیعی است که حذف جعبه ای سیاه اطلاعاتی بهترین گزینه برای سعودی ها باشد.
همچنین،فشارهای متعدد مقامات عربستانی حتی پیشنهادهای مالی هنگفت برای استرداد ماجدالماجد از سوی دولت عربستان نشان دهنده این امر بود که عربستان و به خصوص بندر بن سلطان نگرانی زیادی از ماجد دارند و اینکه بازجویی های دولت لبنان یا ایران که رسماً خواستار بازجویی از ماجد شده بود، می توانست چهره ای واقعی و تروریستی عربستان را نمایان سازد.
سابقه 10 ساله ماجد در امور اطلاعاتی و حضور در کشورهای بحران زده می توانست دست سعودی ها را در عملیات تروریستی چندین ساله منطقه خاورمیانه رو کند و به بسیاری از سوالات بی پاسخ، پاسخی مناسب دهد و همچنین نشان دهنده تمایل عربستان سعودی برای بحرانی کردن وضعیت کشورهای منطقه باشد.
مهمترین نکته ای از دستگیری تا مرگ مشکوک ماجد الماجد می توان بیان کرد این است که عربستان تبدیل به بازوی خرابکاری آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشورهای منطقه چون سوریه، عراق، لبنان شده است و مرگ ماجدالماجد اگر چه توانست فرصت دسترسی به اطلاعات را از دولت هایی که در آن ها عملیات تروریستی رخ داد بگیرد ولی ردپای خوبی توانست برای افکار عمومی از عربستان در عملیات تروریستی برجای بگذارد.