به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، اسدالله بادامچیان دقایقی پیش در نشست «از فریاد تا آرزو» که در تالار شهید رجایی دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی برگزار شد، به قدرت سیاسی و مردمی کشور اشاره کرد و گفت: هیچ کشوری در دنیا نمیتواند موضوعی را به ما دیکته کند و به همین خاطر است که دنیا از دست ما عصبانی است، اینکه گروه 1+5 یک طرف مذاکرات و ایران در طرف دیگر قرار دارد، نشان از قدرت کشور است.
وی به اتفاقات پیش آمده پس از ریاست جمهوری روحانی اشاره کرد و گفت: پس از سرکارآمدن روحانی، روزنامههای همچون شرق با ذوق زدگی تیتر دیدار روحانی و اوباما را روی جلد خود زدند و وقتی این اتفاق رخ نداد حرف خود را تغییر دادند. این اتفاق این بود که آمریکایی ها برای دیدار روحانی التماس میکردند؛ اما رئیس جمهور اسلامی ایران قبول نکرد و در نهایت به گفت و گویی تلفنی ختم شد.
عضو حزب مؤتلفه اسلامی افزود: پس از این مذاکره تلفنی ،اوباما در آمریکا به شدت تحت فشار قرار گرفت که چرا در مقابل رئیس جمهور ایران این حقارت را پذیرفته است.
بادامچیان به تعریف دموکراسی در جمهوری اسلامی پرداخت و بیان داشت: جمهوری اسلامی یعنی مردم و مردم سالاری دینی مفاهیم دموکراسی غربی را نمیپذیرد. این دموکراسی ما نمونه غربی و یونانی نیست؛ بلکه مدل خود ما است.
وی دموکراسی یونانی را مفهومی برگرفته از محدودیت ها دانست و گفت: هردوکس در بخشی از نوشته های خود اینگونه می آورد که من از روی نوشته های کوروش و تاریخ نویسی ایرانیان مطالب خود را مینویسم که این تاریخ نویسی ها جامع ترین تاریخ نویسی است.
عضو حزب مؤتلفه اسلامی افزود: ما ملتی با 7000 سال سابقه حکومت و تمدن هستیم و سابقه تاریخی 2500 ساله ای که مطرح است، نوشته دست پیرزاده و اشیاقی فراماسون به کمک انگلیسی هاست.
بادامچیان با بیان اینکه با تمام کارشکنی ها، تحریم ها و تحمیل جنگ هشت ساله به ایران ما همچنان به راه خود ادامه میدهیم، خاطرنشان کرد: کسانی که ادعای حقوق بشر میکنند، از هر جنایتکاری جنایتکاترند و نمونه آن را در منهدم کردن ایرباس شاهد هستیم.
وی تصریح کرد: نسل ما نسلی است که زجرهای زیادی را تحمل کرده، شکنجه های شاه و درگیری ها را پشت سر گذاشته؛ اما تمام این تلاش ها به خاطر خدا بوده؛ این نکته مهم باید مورد توجه قرار گیرد که بین جوانان همتی ایجاد شود تا کشور را در خدمت گرفته و بسازد.
نقش نیروهای غیردینی در انقلاب
عضو حزب مؤتلفه اسلامی در خصوص نقش نیروهای غیردینی در به نتیجه رسیدن انقلاب گفت: نیروهای ملی یا حتی کمونیست در مبارزه با شاه نقشی ایفا کردند؛ بنابراین امام(ره) در طول مبارزات با این گروه ها جنگ و بحثی نداشتند؛ زیرا هر گونه بحث با این گروهها باعث تضعیف مبارزات میشد؛ اما آنان در انقلاب اسلامی هیچ نقشی نداشتند.
بادامچیان ادامه داد: ملی گراها لیبرال بودند و اعتقادی به انقلاب نداشتند، کمونیست ها نیز اعتقادی به نظام اسلامی نداشتند و انقلابی کمونیستی میخواستند .نیروهای التقاطی همچون مجاهدین خلق نیز به دنبال چنین حکومتی بودند؛ اما باید گفت که این گروه ها در مبارزه علیه شاه نقشی ایفا کردند اما در انقلاب اسلامی خیر.
وی با بیان اینکه این گروه ها در طول انقلاب و پس از آن حتی یک کشته ندادند، تصریح کرد: ما در انقلاب دو جریان داشتیم، جریان خط امام و انقلاب و گروهی هم به امام علاقه داشتند؛ اما با نگاهی سیاسی و منفعت طلبانه، این افراد در جریان انقلاب و پس از آن در دوران جنگ تحمیلی و در طول 35 سال انقلاب نقش مثبتی ندارند؛ بلکه در نشریات خود بیشترین مطالب منتشر شده آنها به ضرر انقلاب بوده و خوراک رسانه های معاند را فراهم می کردند.
عضو حزب مؤتلفه اسلامی در پاسخ به سئوالی مبنی بر نبود آزادی در دانشگاه ها و همچنین بیان نظرات گفت: نفس برگزاری چنین بحث هایی در دانشگاه یعنی آزادی و من هم در این جریان نظر خود را بیان می کنم و اجباری برای پذیرفتن نظرات من وجود ندارد.
سیاست های نادرست دلیل افزایش بیکاری است
بادامچیان در پاسخ به پرسشی مبنی بر دلیل افزایش بیکاری با وجود ادعای حرکت در مسیر اهداف انقلاب گفت: دلیل این امر تنها اعمال نادرست سیاستهاست. در واقع این طور نبود که نخواستند برنامهای تدوین کنند؛ بلکه نتوانستند سیاست های درست و برنامه ریزی شده ای را ایجاد کنند.
وی به ضعف حزب در کشور اشاره کرد و بیان داشت: متاسفانه در کشور ما شاهد یک حزب ستیزی هستیم که سه دلیل عمده دارد یکی استکبار جهانی که نمی خواهد در ایران حزب قوی شکل بگیرد، دوم عملکرد برخی از احزاب از مشروطه تا به حال و دلیل سوم اینکه یک حزب نمیتواند کشور را به خوبی اداره کند.
عضو حزب مؤتلفه اسلامی با بیان اینکه برخی دچار دیکتاتوری حزبی شدهاند، گفت: برخی قوانین حزبی را بر وظیفه برتری می دهند که نتیجه آن ماجرای خانم راستگو میشود.
بادامچیان با اشاره به ساختار حزبی کشور بیان داشت: ما در نظام جمهوری اسلامی هم حق فردی و هم حق حزبی را محفوظ دانسته ایم؛ اما در کشوری مثل آلمان حق فرد نادیده گرفته شده و تنها در قالب حزب میتوان در فعالیت های سیاسی شرکت کرد.
وی به بحث های پیش آمده در خصوص مرحوم عسگر اولادی اشاره و خاطرنشان کرد: ما در حزب مؤتلفه آنچه که وظیفه شرعی میدانیم عمل میکنیم که در خصوص مرحوم عسگر اولادی نیز همین طور بود، وی معتقد بودند کسانی که سران فتنه خوانده میشوند افراد فتنه خوردهاند چون سران فتنه آمریکا، انگلیس و اسرائیل هستند و باید راهی برای بازگشت افراد فتنه خورده پیدا کرد.
عضو حزب مؤتلفه اسلامی با بیان تاریخچهای از احزاب و گروههای سیاسی پیش از انقلاب بیان داشت: حزب توده، حزبی کمونیستی بوده و همچنین نهضت آزادی که از سال 1340 شکل گرفت به دنبال اسلام نبود و تنها برای آزادی انتخابات تلاش میکرد.
بادامچیان افزود: در سال 57 که مهندس بازرگان خدمت امام خمینی(ره) رفت، پس از دیدار با وی گفت «من به امام راحل گفتم در ایران نمیشود انقلاب کرد باید شاه بماند، شما بروید قم مرجعیت کنید ما هم حکومت را اداره میکنیم» این سخن نشان دهنده این است که احزاب همراه امام خمینی(ره) نبودند؛ اما توده مردم ایشان را همراهی میکردند.
وی به حادثه مدرسه فیضیه اشاره و تصریح کرد: در این حادثه امام راحل ایستادگی کرد و آن را همچون پتک بر سر شاه کوبید که پس از آن 15 خرداد شکل گرفت که مردم چهار روز ایستادگی کردند، به حدی که اسدلله علم میگوید ما با حرکت عجیبی از توده مردم مواجهیم.
عضو حزب مؤتلفه اسلامی پایه مقاومت مردم را دینی بودن مردمی و با برنامه بودن حرکت دانست و بیان داشت: آنان میخواستند جلوی این حرکت مردمی را بگیرند؛ اما نهضتی ایجاد شد که حالا تلاش دارد حکومت را تصاحب کند؛ مسئله آن روز مردم رفتن شاه بود نه سازش و کنار آمدن.
وی کاپیتولاسیون را نتیجه مقاومت مردم دانست و گفت: وقتی آمریکا احساس کرد که شاه، ساواک و سیستم رضاخانی از عهده کنترل مردم برنمیآید، این مجوز را گرفت تا خود و جنایاتش را از کنترل حکومت ایران خارج کند.
بادامچیان به شکایت جوانان از نبود آزادی و دموکراسی در کشور اشاره و تاکید کرد: در شرایطی که امروز در کشور شاهد آن هستیم نمیتوان چنین سخنی را درست دانست؛ زیرا از تعداد حدود 50 روزنامهای که در کشور چاپ میشود، 29 روزنامه اصلاح طلب است که حرف های خود را صریح و زیرکانه بیان میکنند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه ادامه داد: با نگاهی بر سیر انتخابات رئیس جمهوری در کشور خواهیم دید در دوران هاشمی رفسنجانی، بشارتی وزیر کشور بود که نسبتی با ناطق نوری داشت؛ اما میبینیم که ناطق رای نیاورد و خاتمی رای آورد؛ در دوره خاتمی، موسوی لاری وزیر کشور بود و در این دوره هاشمی رای نیاورد و احمدی نژاد رئیس جمهور شد .در دوره احمدی نژاد هم جلیلی رای نیاورد و روحانی رئیس جمهور شد.
وی تاکید کرد: با توجه به این سیر انتخاب رئیس جمهور نباید بیانصافی کرد؛ زیرا اگر آزادی نباشد این انتخابها صورت نمیگرفت.