مهدیه صارمی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، با تاکید بر حضور پررنگ دانشجویان در 22 بهمن به تحولات اخیر ایران و بین الملل اشاره کرد و گفت: در آستانه ایام پیروزی انقلاب اسلامی بر خود واجب می دانم تا نکاتی را به گوش هر آنکس که خود را دلسوز و مسئول این مرز و بوم می داند، برسانم.
وی به توافقنامه ژنو و تهدیدات و گستاخی مقامات آمریکایی پس از عقد این توافقنامه اشاره کرد و افزود: منطق اصلی مذاکرات هستهای با ایران به طور کلی نامعقول است؛ به طوریکه در یک طرف میز مذاکرات هسته ای، قدرت های هسته ای هستند که خود پیمان منع گسترش سلاح هسته ای (ان پی تی) را نقض کرده اند که طبق آن، باید سلاح هسته ای خود را از بین برده و یا کاهش دهند.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد گرگان تصریح کرد: در طرف دیگر میز، کشوری قرار دارد که نه سلاح هسته ای دارد و نه در پی ساختن آن است.
صارمی برخی از مفاد این توافقنامه را مبهم و دوپهلو خواند و گفت: کاهش غنی سازی از 20 درصد به پنج درصد که نقطه عطف آن نیز به شمار می آید یک عقب نشینی صریح از حق ملت است؛ چرا که دست کم این درصد از اورانیوم غنی شده، مورد نیاز ایزوتوپ پزشکی است.
وی موافقت بازرسی وسیع و ناگهانی و نظارت بر کارگاه های تولید سانتریفیوژها، معادن و کارگاه های اورانیوم را از جمله اشکالات این توافقنامه دانست و آن را تجاوز به حق حاکمیت ایران خواند.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد گرگان با بیان اینکه توافقنامهای که آمریکا طرحریزی کرده نباید قبل از خواندن امضا شود، ادامه داد: این توافقنامه آنقدر متناقض و تغییرپذیر است که حتی رئیس جمهور و تیم مذاکره کننده کشورمان پس از این توافقنامه به حقوق هسته ای به رسمیت شناخته شده ایران اشاره می کنند و در مقابل اوباما و وزیر خارجه اش چنین برداشتی را سوء تفاهم می دانند!
صارمی تاکید کرد: این متن مبهم و متناقض و تفسیر پذیر نشانه بارزی از عدم پایبندی آمریکا به مرحله نهایی توافقنامه است و همین رویکرد مبهم و عاری از صداقت محصول نهایی این توافقنامه، چندان امیدوارانه نشان نمی دهد.
وی خاطرنشان کرد: این را هر دانشجوی باسواد و یا قشری بی سواد می فهمد که توافقنامه ای که طراح و برنامه ریزش آمریکا باشد، حتی خوانده نشده هم قابل امضا کردن نیست که البته سری ماندن قسمت هایی از آن نیز تصدیق این گفته است.