به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام باقر فرزانه امروز در نخستین همایش اساتید دانش آموخته دانشگاه علوم اسلامی رضوی در حوزه های علمیه در سالن اجتماعات این دانشگاه بیان داشت: پیدایش انقلاب ما بر اساس یک نظام مبتنی بر دین و بر دوش روحانیون شکل گرفت.
وی ادامه داد: امروز فضای مناسبی فراهم شده است تا گذشته تاریک را به فراموشی سپرده و هر قدر ظرفیت داریم برای حوزه های علمیه در تبلیغ و ترویج آن به کار بریم.
رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی کار فرهنگی را کاری سخت، ظریف و خوش عاقبت دانست و گفت: کار فرهنگی سخت است؛ زیرا هدف آن انسان سازی است و این سخت ترین کاری است که انبیا و اوصیا بخصوص پیامبر(ص) به عهده داشتند.
حجت الاسلام فرزانه با بیان اینکه کار فرهنگی کاری سخت؛ اما خوش عاقبت به خیر است، گفت: کار فرهنگی خوش عاقبت است؛ زیرا بازده آن طولانی بوده و نباید انتظار داشت که مانند یک ساختمان ساخته شده به پایان برسد.
وی با بیان اینکه ما موفق شدیم پرونده دانشجویان فارغ التحصیل خود را تا اندازه ای بررسی و طلبه ها و اساتید جوان حوزه های علمیه خود را گردهم آوریم، گفت: نتیجه بررسی ما 308 طلبه جوان است که به صورت رسمی اساتید حوزه های علمیه در کشور هستند؛ آن هم بدون کمترین ضعف در تدریس.
رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی به تولیت آستان قدس رضوی اشاره کرد و ادامه داد: با دید فرهنگی که آیت الله طبسی دارند، حجت بر ما تمام است و امیدوارم بتوانیم در پیشبرد اهداف خود موفق باشیم.
حجت الاسلام فرزانه با بیان اینکه ما حوزه دومی در داخل این دانشگاه ساخته ایم، افزود: نیروهای برتر موجود در دانشگاه را که بسیار مستعد هستند، در حلقه های سه و پنج نفره به صورت مستمر در اختیار یک استاد قرار داده ایم که مطمئنیم این 250 نفر از نخبگان فردای کشور در حوزه خواهند شد.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه خروجی یک دانشگاه باید جوانی مومن و دارای روح متعبد و ذاکر باشد، تصریح کرد: حال باید ببینم خروجی دانشگاه های ما به این سو حرکت کرده است یا خیر.
رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی در پایان با انتقاد از اینکه چرا نتوان به یک جوان درس خارج خوانده آن هم در سطح بالا فقیه گفت، خاطرنشان کرد: یک نیروی مستعد علاقه مند و جوان که یک طلبه 40 ساله به حساب می آید به بهترین نحوه تدریس می کند و 10 سال درس خارج رفته اما تنها به این دلیل که در دانشگاه تحصیل کرده نمی توان به او فقیه گفت.