کد خبر:۲۹۴۲۱۹
عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان:

بهترین روش تدریس برقراری ارتباط عاطفی بین اساتید و دانشجویان است

عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان با بیان اینکه بهترین روش تدریس برقراری ارتباط عاطفی و انسانی بین اساتید و دانشجویان است، گفت: اساتید باید واقعیت‌های رشته تحصیلی را به دانشجویان بگویند تا دانشجو با آینده خود بیشتر آشنا باشد.

به گزرش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» معدن دار امروز در نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه لرستان که با موضوع کارگاه نگاهی متفاوت در روش تدریس برگزار شد، با اشاره به اینکه افزایش توان علمی دانشجویان، آشنایی اساتید را با روش های تدریس ضروری کرده است، بیان داشت: متاسفانه در دانشگاه لرستان ضعف تدریس احساس می شود.


وی با بیان اینکه پس از مطالعه اکثر فنون روش های تدریس به این نتیجه رسیده ام که بهترین روش تدریس برقراری ارتباط عاطفی و انسانی بین اساتید و دانشجویان است، ادامه داد: اساتید باید واقعیت های رشته تحصیلی را به دانشجویان خود بگویند تا دانشجو با آینده خود بیشتر آشنا باشد.
 

عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان با تاکید بر اینکه استاد باید دارای ویژگی هایی از قبیل اعتبار اخلاقی، اعتبار ارتباطی و اعتبار مدیریتی باشد تا در تدریس اثرگذار باشد، گفت: بدیهی ترین اصل یادگیری این است که دانشجو باید بیاموزد معلومات و آگاهی های رشته تحصیلی اش می تواند به درد آینده اش بخورد.


معدن دار تصریح کرد: استاد باید بتواند کلاس را جذب کند، منصف، شوخ طبع و وقت شناس باشد، از خشم اجتناب کند، دوستانه رفتار کند، تحقیر نکند، هشیار باشد، اعتماد به نفس داشته باشد و از واژه های مثبت استفاده کند.


وی بیان داشت: استاد باید بداند برای چه تدریس می کند، برای چه کسانی تدریس می کند، کجا تدریس می کند، چه چیزی تدریس می کند، چگونه تدریس می کند و با چه چیزهایی تدریس می کند.


سوخته زاری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان نیز در این نشست بی انگیزگی دانشجویان را موجب بی تاثیر شدن روش‌های تدریس دانست و گفت: رفاه طلبی و نگاه اقتصادی به تحصیل باعث می شود که دانشجو نسبت به یادگیری بی انگیزه شود و به تبع آن استاد نیز با وجود توانایی علمی انگیزه خود را از دست می دهد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار