رحیمی نسب در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: استان لرستان از بعد طبیعی و تاریخی قابلیت های فراوانی برای جذب توریست دارد؛ از این رو در راستای معرفی این قابلیت ها، نرم افزار کاربردی گردشگری که قابلیت نصب بر روی گوشی های موبایل اندروید 4 را دارد توسط دانشگاه لرستان و به سفارش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان تولید می شود
وی افزود: این نرم افزار بر روی سامانه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان بارگذاری و سپس گردشگران می توانند جهت دسترسی به اطلاعات مربوط به گردشگری لرستان آن را به صورت آنلاین بر روی گوشی های تلفن همراه خود قرار بدهند.
عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان گفت: این پروژه با مشارکت اداره کل میراث فرهنگی، پارک علم و فناوری استان و دانشگاه لرستان اجرا می شود.
رحیمی نسب ادامه داد: این نرم افزار به گونه ای طراحی شد که گردشگران بتوانند به سهولت به اطلاعات مربوط به گردشگری لرستان در بخش های مختلف مانند گردشگری طبیعی، تاریخی، ورزشی، درمانی و دیگر حوزه ها دسترسی پیدا کنند.
وی ابراز امیدواری کرد که این نرم افزار تا پیش از سال 94 تولید و به بهره برداری برسد.
عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان به مغفول ماندن ظرفیت گردشگری مجازی در استان لرستان اشاره کرد و گفت: پیشنهادی دیگری که به اداره کل میراث فرهنگی استان لرستان ارائه داده ایم این بوده است که در راستای معرفی جاذبه های تاریخی و طبیعی استان لرستان نسبت به فعال کردن حوزه گردشگری مجازی ورود پیدا کند.
رحیمی نسب افزود: با نصب دوربین های پخش زنده می توان قابلیت های تاریخی و طبیعی استان و دیگر بخش ها را در فضای مجازی به اقصا نقاط دنیا معرفی کرد.
وی بیان داشت: این قابلیت فرصتی را بوجود می آورد که گردشگران می توانند از طریق پخش زنده در فضای مجازی از ظرفیت های متنوع استان لرستان شناخت پیدا کنند.