به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، احمد احمدپور امروز در همایش ارتباط صنعت و دانشگاه با بیان اینکه دانشگاه و صنعت باید با هم ارتباط دو سویه ای داشته باشند، بیان داشت: در حال حاضر شکاف یا فاصله ای که بین دانشگاه و صنعت وجود دارد، میتواند باعث رکود و توقف فعالیت های صنعتی و حتی نابودی صنعت در دنیای رقابتی امروز شود.
وی در ادامه دانشگاه را مهد علم و صنعت را عرصه عمل دانست و افزود: اگر در گذشته نیازی به برقراری رابطه بین این دو نهاد جامعه احساس نمی شد؛ اما امروزه الزام ایجاد چنین ارتباط و تعامل بین این دو نهاد، بیش از پیش آشکار شده است.
رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه ارتباط دانشگاه با صنعت یکی از ارکان مهم توسعه پایدار است، افزود: این ارتباط به معنی جاری شدن علم دانشگاه ها در شاهرگ های جامعه و استفاده عملی از دانش است، یعنی اینکه دانشگاه و پژوهشگران به حل مشکلات و چالش های روزمره جامعه کمک کنند.
احمدپور افزود: امروزه یکی از شاهراه های مهم بین علم و ثروت در ارتباط بین دانشگاه به عنوان محل ظهور علم و دانش و صنعت به عنوان محل ثروت تجلی یافته است.
وی ادامه داد: در کشورهای توسعه یافته از زمان انقلاب صنعتی به بعد اگر کسی می پرسید علم بهتر است یا ثروت پاسخ میدادند علمی خوب است که منتج به ثروت شود یا به عبارتی دیگر ثروت حاصل از علم، خوب است.
رئیس دانشگاه مازندران تصریح کرد: ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی و نامگذاری مدبرانه سال 1392 به سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی و نیز تاکید مقام معظم رهبری بر اهمیت امور اقتصادی و اقتصاد دانش بنیاد، نشان از این دارد که عصر ما عصر گذار از اقتصاد منابع محور به اقتصاد دانش بنیاد است و در این حرکت پرشتاب، نظام دانایی و نهاد دانشگاه و صنعت حرف های زیادی برای گفتن دارند و ما معتقدیم که دانش محوری و بها دادن به مراکز رشد و کار آفرینی مقدمه اقتدار، رفاه، پیشرفت و آبادانی کشور است.