به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سیدتقی نوربخش در دومین نشست خبری که در سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد، در جمع خبرنگاران در مورد استخدام این سازمان گفت: سازمان تأمین اجتماعی 1500 نفر به کادر درمانی خود اضافه میکند؛ همچنین 1500 نفر به کادر بیمهای و اداری که در این سازمان مشغول هستند، اضافه میکند.
وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی در حال حاضر نیروی لازم را برای خدمترسانی به نیمی از جمعیت کشور ندارد و به همین دلیل در سال آینده نیروی این سازمان باید افزایش پیدا کند، البته اقداماتی برای برون سپاری صورت گرفته تا بخشی از فعالیتهای این سازمان به بخشهای دیگر سپرده شود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در مورد مسکن بازنشستگان و هزینهای که سازمان تأمین اجتماعی بابت مسکن بازنشستگان پرداخت میکند، گفت: حق مسکن بازنشستگان را 50 درصد افزایش دادهایم و همچنین با شرکت خانهسازی ایران که در زمینه ساختن خانهها فعالیت داشت، صحبتها و اقداماتی انجام دادهایم؛ خوشبختانه با تغییر مدیریت سازمان خانهسازی ایران و ایجاد همافزایی و همکاری با بانک رفاه، مساعدت لازم برای ایجاد مسکن برای بازنشستگان صورت گرفته است.
نوربخش افزود: با همکاری و هماهنگی بانک، شرکت خانهسازان و سازمان تامین اجتماعی امیدواریم که در سال آینده تعداد مستمریبگیرانی که نیاز به مسکن دارند، کاهش پیدا کند.
وی با اشاره به منابعی که از طریق آن بودجه این سازمان تامین شد، گفت: از سه طریق بودجه سازمان تامین اجتماعی را تامین کردیم، جامعه کارفرمایان و پرداخت بموقع بیمه از سوی کارگران و اقدامات کارشناسانهای که در سازمان صورت گرفت موجب شد که کسری بودجه در سازمان برطرف شود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به کمک و همکاری دولت به این سازمان گفت: در ابتدای ورود دولت تدبیر و امید به صحنه سیاسی، رشد منفی در کشور وجود داشت و تورم 5.6 درصد بود که این موجب توقف اقدامات عمرانی و کسری بودجه شده بود، در حالی که در حال حاضر با کاهش یافتن رشد منفی، مشکلات مالی سازمان تامین اجتماعی کاهش یافته است.
نوربخش به اقداماتی که سازمان تامین اجتماعی در مورد برخورد با پدیده زیرمیزی در سال 92 انجام داده است، اشاره کرد و گفت: این سازمان تا آنجا که قوانین به آن اجازه داده است، برخورد کرده، ولی برخورد با این پدیده باید به صورت ریشه ای صورت بگیرد.
وی تصریح کرد: عملکرد پزشکان و همکارانی که در بیمارستان ها فعالیت می کنند باید مورد نظارت و بررسی قرار بگیرد، ولی در کنار آن باید تعرفه ها به صورت منطقی بازبینی شود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که در مورد انتقال معاونت درمان به وزارت بهداشت پرسیده بود، گفت: برای مشکلات پیچیده نمی توان راه حل های ساده در نظر گرفت و در بعد منابع و ساختار باید اقدامات اساسی و ضروری را انجام داد؛ پیشنهاد دادن این طرح به عنوان یک اقدام عملیاتی نمی تواند برای مردم سودی به همراه داشته باشد.
نوربخش در ادامه افزود: ساختارها و ساختمان ها را نمی توان با هم ادغام کرد؛ در هم آمیختن دو سازمان و نهاد ساده ترین راه حل است که البته نمی تواند جوابگوی نیازهای مردم باشد.
وی به طرح سبد کالا اشاره کرد و گفت: ارائه سبد کالا به مردم اقدام مثبتی بود که البته مشکلاتی را نیز به همراه داشت، ولی امید می رود که در آینده مشکلاتی که در زمینه سبد کالا وجود دارد برطرف شود که سازمان تأمین اجتماعی همکاری بیشتری انجام خواهد داد، البته این سازمان آمار مستمری بگیران را تعیین و مشخص کرده است.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در مورد بیمه بیکاری گفت: هم اکنون 190 هزار نفر تحت پوشش بیمه بیکاری هستند؛ این در حالی است که در سازمان تأمین اجتماعی صندوق بیمه نداریم، بلکه حساب بیمه بیکاری داریم که هم اکنون تراز آن منفی است.
نوربخش در ادامه افزود: برای اینکه بیمه بیکاری به افرادی که مستحق آن هستند تعلق بگیرد نظارت هایی صورت گرفته است و در سال 92 از پرداخت بیمه بیکاری به افرادی که دارای شغل هستند، جلوگیری شده است.
وی به مطالبات سازمان از دولت اشاره کرد و گفت: بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی 60 هزار میلیارد تومان است که قرار است مقداری از این بدهی به سازمان پرداخت شود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در پایان به تجمیع بیمه ها اشاره کرد و گفت: تمام سازمان های بیمه گر در کشور تحت نظارت وزارت کار هستند و تجمیع بیمه ها اقدامی برای از بین بردن معضلاتی که هم اکنون در کشور وجود دارد، نیست، سازمان تأمین اجتماعی با همکاری و هماهنگی که با وزارت بهداشت و وزارت کار دارد می تواند مشکلات درمانی مردم را تا حد بسیار زیادی کاهش بدهد و به همین دلیل تجمیع سازمان های بیمه گر ضرورتی ندارد.