کد خبر:۳۰۱۷۰۳
محسنی اژهای:
قوه قضائیه از ناهیان منکر و آمران به معروف حمایت میکند/ توضیح پیرامون پرونده شهید خلیلی
دادستان کل کشور گفت: اگر این فوت بر اثر آن جنایت و جراحت بوده باشد مجددا پرونده مراحل قانونی خود را طی خواهد کرد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در حاشیه جلسه مسئولان عالی قضایی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره آخرین پی گیری های قوه قضائیه در مورد ضارب طلبه شهید خلیلی افزود: در زمانی که این اتفاق افتاد قوه قضاییه با همین حساسیت بلافاصله وارد شد و با این که ضارب و همدستانش از صحنه گریخته بودند با همکاری نیروی انتظامی ضارب و همدستانش تعقیب و بازداشت شدند و پرونده ای در این باره تشکیل شد.
وی اضافه کرد: از آنجایی که مسدوم صدمه دیده بود و به نظر پزشکی قانونی نیاز بود اقدام و به محض این که نظر پزشکی قانونی اخذ شد و تحقیقات از متهمان پایان یافت پرونده با صدور کیفرخواست در بهمن همان سال به دادگاه رفت.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای گفت: یک ماه بعد از حادثه دادگاه تشکیل و در20اسفند همان سال حکم صادر شد و ضارب شهید علی خلیلی و همدستانش به چند فقره حبس شلاق و پرداخت ارش و دیه از ناحیه ضارب محکوم شدند.
وی افزود: دو محکومیت در این پرونده وجود داشت یکی به لحاظ شکایت شاکی خصوصی و دیگری از جنبه عمومی، از جنبه خصوصی و شخصی، طلبه شهید علی خلیلی و پدر وی در مدت کمتر از سه ماه از صدور حکم یعنی 8 خرداد سال بعد رضایت قطعی و بدون قید و شرط خود را از ضارب اعلام کردند که از آن بابت پرونده به لحاظ شکایت شاکی خصوصی قابل تعقیب نبود اما به لحاظ جنبه عمومی جرم، محکومیت ها در حال اجرا بود تا این که چهار فروردین امسال شهید خلیلی از دنیا رفت.
دادستان کل کشور افزود: از آنجا که اگر جنایتی منجر به فوت شود که از ناحیه آن جهل و سرایت کرده باشد آن فوت قابل تعقیب است پس از شهادت شهید خلیلی، پرونده مجدد به جریان افتاد و نظر پزشکی قانونی خواسته شد که آیا این فوت از ناحیه آن جهل و صدمه وارده بوده یا علت دیگری داشته است.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای گفت: اگر چنانچه این فوت بر اثر آن جنایت و جراحت بوده و سرایت آن منجر به فوت شده باشد مجددا پرونده مراحل قانونی خود را طی خواهد کرد.
وی درباره برنامه های قوه قضاییه در راستای اجرایی شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی گفت: سال گذشته بعد از پیام مقام معظم رهبری در این باره اقدام شد و رییس قوه قضاییه دستوری را صادر کرد که بــــــنده مسئول پی گیری این موضوع شدم.
دادستان کل کشور افزود: همچنین کارگروهی سال گذشته در این باره تشکیل شد، این موضوع امسال نیز پی گیری خواهد شد و با همکاری سایر قوا به ویژه قوه مجریه آن چه را که درباره تحقق اقتصاد مقاومتی و مبارزه با مفاسد اقتصادی لازم باشد حتماً پی گیری خواهیم کرد که امیدواریم گام های قوی تری را امسال در این باره برداریم./
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
در روزگاري به سر مي بريم که ميان همه ي دغدغه هاي ريز و درشت ، دغدغه ي فرهنگ – با همه ي مظلوميت و مهجور ي اش – همچنان رخ مي نمايد و همچنان منتظر اندک نگاهي است. فرهنگ به منزله ي هوا است و به خاطر همين بديهي بودنش و هميشگي بودنش اينچنين مغفول و مهجور مانده است!
فرهنگ و ادب و اخلاق دغدغه ي هميشگي و پيش روي همه ي ما ، خاصه دلسوزان انقلاب اسلامي است.
انقلاب ما بي شک فرهنگي بود. اخلاقي بود. معنوي و الهي بود. ما در همه اين سال ها در بسياري از عرصه ها پيش رفتيم و فاتح شديم.
اما در عرصه ي فرهنگ هنوز معلوم نيست که اصلا راه افتاديم يا نه چه برسد به اينکه بخواهيم ببينيم که در قله ايم يا نه ؟!
جالب اينجاست که داعيه داران اين عرصه هم کم نيستند . خيلي ها ادعا دارند که کار ما و شان ما فر
نذر کرديم مثل تو همه وقت
دل به اين خانواده بسپاريم
دلمان از نگاهمان باريد
چه قدَر با تو خاطره داريم
با تو رفتيم کنج گوهرشاد
با تو ديديم نور گنبد را
با صداي گرفته باز بخوان
کنج هيات سرود مشهد را
چه قدر با تو خاطره داريم
چه قدر خاطرات تو زيباست
دستمال سفيد اشکت کو؟
آه! برگرد! روضه مان برپاست
عاقبت مثل مادرت رفتي
استخواني شکسته و لاغر
سر سفره نشسته اي حتما
از کرامات فاطمه چه خبر؟
روضه فاطميه مي خواند
تن رنجور و نخ نماي علي
چه قدر فاطميه ها با هم
گريه کرديم پا به پاي علي
شور و حال محرمي داريم
گريه کرديم و سينه زن شده ايم
اين چه رازيست که به ياد علي
غرق ذکر حسن حسن شده ايم؟
ايام فاطميه بود و جايي براي هيات پيدا نمي کرديم. بچه ها خيلي تو فکر بودن و غصه مي خوردن… به بچه ها پيامک زده بود که:
بچه ها ناراحت نباشيد جايي براي هيات پيدا نشده. مادرمون حضرت زهرا هم جايي براي گريه کردن نداشت و به يه خرابه پناه برده بود براي گريه …
اللهم عجل فرجه ...