کد خبر:۳۰۶۱۳۰
سیاری اعلام کرد:

خطر ابتلا به سه بیماری شایع مالاریا و تب کریمه کنگو در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: 22 میلیون نفر در دنیا به بیماری مالاریا مبتلا می‌شوند و 700 هزار نفر بر اثر این بیماری فوت می‌کنند و کودکان بیشتر در معرض این آسیب قرار دارند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، علی اکبر سیاری معاون بهداشت وزارت بهداشت در همایشی که به مناسبت روز جهانی بهداشت در وزارت بهداشت برگزار شد گفت: در مورد بیماری‌های انتقالی باید نقش شبکه‌های درمانی را در کشور جدی بگیریم و توجه داشته باشیم که 50 درصد مردم دنیا این بیماری را یک تهدیدی علیه سلامت خود می‌دانند.
 
وی در ادامه افزود: ما با موجوداتی سر و کار داریم که قدرت زیادی دارند و علم بشر و تکنولوژی را به بازی می‌گیرند میکروبی که ما می‌گوییم عقل ندارد علیه دانشمندان کار می‌کند و تمام اندیشمندان و تکنولوژی‌ها را به بازی گرفته است.
 
سیاری در ادامه تصریح کرد: 17 درصد بار بیماری‌ها مربوط به این است که این بیماری‌ها واکسنی برای پیشگیری ندارند و همچنین توسعه سدسازی نیز در کشور موجب افزایش تعداد موش و موجودات موذی می‌شود که تعداد این بیماری‌ها را افزایش می‌دهد.
 
وی در مورد بیماری‌های شایع در ایران گفت: سه بیماری شایع در ایران شامل مالاریا، لشمانیوس و تب خون‌ریزی دهنده کریمه کنگو در کشور ما حضور دارند.
 
وی در مورد تهدیدات بالقوه‌ای که در کشور وجود دارد گفت:‌ از جمله تهدیدات بالقوه دیگری که در کشور وجود دارد بیماری‌هایی است که در کشورهای همسایه مثل پاکستان و عربستان وجود دارد و در داخل کشور انتقال می‌یابند.
 
وی در ادامه بیان کرد: مبارزه با ناقلین بهسازی عمومی توانمندسازی مردم بهسازی محیط زیست از جمله اقداماتی است که باید برای مبارزه با این بیماری صورت بگیرد.
 
سیاری در خصوص بیماری مالاریا اظهار داشت: نتوانستیم در عرض دو دهه بیماری مالاریا را در کشور کاهش بدهیم در سال 1392، 400 مورد مالاریا در داخل کشور داشتیم که در سیستان بلوچستان هرمزگان و کرمان این بیماری وجود دارد البته باید توجه داشته باشیم که تعداد مبتلایان به این بیماری در افغانستان و پاکستان همچنان بالاست.
 
وی در ادامه بیان کرد:‌22 میلیون نفر در دنیا به بیماری مالاریا مبتلا می‌شوند و 700 هزار نفر بر اثر این بیماری فوت می‌کنند و کودکان در آفریقا بیشتر به این بیماری دچار می‌شوند و جان خود را از دست می‌دهند.
 
وی در مورد کمک‌هایی که سازمان‌های بین‌المللی به ایران از لحاظ درمان و پیشگیری انجام داده است گفت: سازمان‌های بین‌المللی از لحاظ تکنیکی و کارشناسی به کشور کمک‌های بسیاری کرده‌اند ولی خطر این بیماری‌ها همچنان در کشور وجود دارد.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار