کد خبر:۴۳۷۳۶۴
کارشناس مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت ایلام:

خونریزی زیرپوستی علائم «تب کریمه کنگو» است

کارشناس مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت ایلام گفت: با ورود ویروس تب کریمه کنگو به بدن، شخص دچار خونریزی از مجاری خروجی مثل دماغ می‌شود، خونریزی به صورت زیرپوستی نیز یکی از علائم بروز بیماری است.
خونریزی زیرپوستی علائم «تب کریمه کنگو» است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، علی جلیلیان در کارگاه آموزشی «تب کریمه کنگو» راههای انتقال بیماری ویروسی (سی‌سی‌اچ ‌اف) را از طریق کنه، انتقال ویروس از طریق خون، ترشحات، بافت و گوشت حیوان آلوده به انسان عنوان کرد و بیان داشت: ویروس تب‌دار کریمه کنگو در حیوان‌های اهلی مثل گاو، گوسفند و بز وجود دارد و از طریق مصرف گوشت آلوده، کشتارگاه‌های غیرمجاز، تماس با امحا و احشا حیوانات آلوده امکان انتقال به انسان وجود دارد.

 

وی علائم بیماری تب کریمه را شامل تب، سردرد، سرگیجه و حالت تهوع دانست و گفت: با ورود ویروس به بدن شخص دچار خونریزی از مجاری خروجی مثل دماغ می‌شود، خونریزی به صورت زیرپوستی نیز یکی از علائم بروز بیماری است.

 

کارشناس مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت ایلام زمان ابتلا به تب کنگو از طریق مصرف گوشت آلوده را بین ۵ تا ۶ روز و حداکثر ۱۲ تا ۱۳ اعلام کرد و ادامه داد: اگر فرد مورد گزش کنه قرار بگیرد از زمان ورود ویروس تا زمان بروز علائم ۳ تا ۹ روز نیاز است که شخص دچار بیماری شود.

 

جلیلیان عدم استفاده از گوشت تازه، پرهیز از گوشت کبابی و نیم‌پز، پرهیز از تهیه و مصرف گوشت از مراکز غیرمجاز را راه‌های یشگیری از ابتلا برشمرد و خاطرنشان کرد: مرکز بهداشت برای جلوگیری از شیوع بیماری سم‌پاشی در مکان‌های بروز بیماری را انجام می‌دهد؛ البته باید قصاب‌ها و مراکز کشتار در هنگام ذبح یا فروش از وسایل ایمنی مثل دستکش، ماسک و غیره استفاده کنند.

 

وی گفت: اگر شخصی با علائم بیماری به مراکز درمانی مراجعه کند در مرحله اول به اتاق ایزوله منتقل می‌شود و با تجویز کپسول ریباویلین مراحل درمان شروع می‌شود و تا دریافت نتیجه آزمایش در اتاق ایزوله باقی می‌ماند اگر از بیماری شخص اطمینان حاصل شد، باید آب الکتروئید به وسیله سرم به بدن منتقل شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار