کد خبر:۳۱۴۶۶۷

اختصاص 800 میلیارد تومان برای اجرای برنامه تحول سلامت در خراسان رضوی/ زنانی که خود مایل به انجام عمل سزارین باشند، مشمول طرح نیستند

سخنگوی ستاد اجرایی تحول حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: 800 میلیارد تومان هزینه به خراسان رضوی در خصوص برنامه تحول سلامت اختصاص یافته است که به صورت علی‌الحساب به بیمارستان‌های دانشگاهی پرداخت می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سید سعید سعیدی امروز در نشست خبری اعلام برنامه‌های ستاد اجرایی برنامه تحول سلامت در استان خراسان رضوی در سالن ویژه نشست‌های خبری این دانشگاه با اشاره به طرح تحول سلامت گفت: این طرح بر اساس مصوبه هیات وزیران و کمک مجلس شورای اسلامی کار خود را پیش گرفته است.

 

وی ادامه داد: هزینه این طرح از محل درآمد‌های به دست آمده از محل انصراف یارانه‌ها در مرحله دوم هدفمندی و هزینه های به دست آمده از سوی برخی موئسسات است که راه اجرایی شدن خود را در پیش گرفته است.

 

سخنگوی ستاد اجرایی تحول حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: افزایش رضایت مندی بیماران بیمارستان‌های دانشگاهی، پرداخت هزینه بیماران بویزه اقشار آسیب‌پذیر جامعه و کاهش خدمات هتلینگ در سطح کشور از جمله اهداف این طرح بزرگ کشوری است.

 

سعیدی با بیان اینکه افزایش ماندگاری پزشکان در مناطق محروم یکی دیگر از اهداف ما است، گفت: در قالب بسته‌های حمایتی تلاش داریم تا شرایطی را ایجاد کنیم تا پزشکان مستقر در مناطق محروم انگیزه ماندن داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه شاه بیت همه این دستورات کاهش پرداخت هزینه از سوی بیماران بستری است، افزود: تلاش داریم شرایطی را ایجاد کنیم تا بیمار جهت تهیه لوازم مورد نیاز خود از بیمارستان خارج نشود و بیمارستان تمام احتیاجات یک بیمار را برطرف کند.

 

سخنگوی ستاد اجرایی تحول حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه از صددرصد هزینه‌های بیمارستانی تنها 10 درصد آن توسط مردم پرداخت می‌شود، گفت: از سال 70 طرح ارتقای هتلینگ در بیمارستان‌ها در حال پیگیری است که ما تلاش داریم در این بسته بیمارستان‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد را براساس طرح هتلینگ سازماندهی کنیم.

 

سعیدی گفت: براساس این طرح تمامی هزینه‌های بیماران صعب العلاج از سوی بیمارستان پرداخت می‌شود و بیماری نارسایی کلیه، تالاسمی، هموفیلی، ام اس و انواع سوختگی‌ها و مسمویت‌ها از این به بعد مانند بیماری‌های صعب العلاج رایگان خواهد بود.

 

وی بیان داشت: 24 بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان زیر نظر این طرح قرار دارند که البته دانشگاه گناباد، سبزوار، نیشابور و تربت حیدریه جزو این طرح نمی‌باشند.


سخنگوی ستاد اجرایی تحول حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد:‌ یک بسته بسیار مهم نظارتی در طرح تحول سلامت در کشور دیده شده است که این طرح پایش و ارزشیابی روند برگزاری این تغییر و تحول در سلامت جامعه را بررسی می‌کند.


سعیدی با بیان اینکه براساس گزارش‌های سه ماهه وزیر بهداشت از چگونگی روند اجرای شدن این تغییر در سلامت جامعه باخبر می‌شود، گفت: وزیر بهداشت و استاندار هر استان از طریق سیستم‌های متعددی که جهت نظارت فعال شده‌اند در جریان چگونگی روند اجرایی شدن این طرح قرار می‌گیرند.


وی از ایجاد سامانه 1590 در سطح کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر این سامانه در تهران راه‌اندازی شده است و در حال مذاکره با مخابرات استان‌ها جهت فعال شدن این سامانه برای پاسخگویی به مردم در بیان مشکلاتشان هستیم.


سخنگوی ستاد اجرایی تحول حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه 800 میلیارد تومان تنها برای استان خراسان رضوی برای بیماران عمومی و خاص هزینه شده است، بیان داشت:‌ براساس گزارشات میزان محاسباتی که انجام داده‌ایم 800 میلیارد تومان هزینه تنها برای استان خراسان رضوی از سوی دولت اختصاص پیدا کرده است که به صورت علی الحساب به بیمارستان‌های قرار گرفته در طرح، اختصاص داده شده و امید داریم بتوانیم در کاهش میزان هزینه کرد از جیب بیماران براین اساس موفق باشیم.


سعیدی با بیان اینکه در کل 84 میلیارد تومان تنها برای این طرح در اختیار بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گرفته است، گفت: براساس برآورد ما جهت انجام درست این طرح در بیمارستان‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد در خراسان رضوی حدود 500 میلیارد تومان هزینه لازم داریم.


وی بیان داشت: برای رفع نقایص هتلینگ در بیمارستان‌ها، ارتباطاتی برقرار و حدود 50 میلیارد تومان جهت رفع نقایص این بخش هزینه کرده‌ایم.
 

سخنگوی ستاد اجرایی تحول حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سرانه درمان درکشور ما برای هر نفر 162 دلار می‌باشد گفت: این در حالی است که این سرانه در کشور ترکیه حدود 800 دلار است و در کشور امریکا حدود هشت هزار و 200 دلار امیدواریم کار را به جایی برسانیم که مردم مجبور نباشند برای درمان خود هزینه‌ای پرداخت کنند.


سعیدی با بیان اینکه مشکل بزرگ ما در اجرایی کردن این طرح مشخص نبودن قیمت تمام شده خدمت است، گفت: متاسفانه با وجود اینکه دو ماه از سال 93 گذشته است، تعرفه‌های سال 93 مشخص نشده و ما براساس تعرفه‌های 92 در حال درمان بیماران هستیم.
 

وی با اشاره به اینکه زایمان طبیعی در این بیمارستان‌ها رایگان انجام می‌گیرد، گفت: هزینه 180 هزار تومانی زایمان که از سوی بیمارستان‌ها اخذ می‌شد، اکنون به صفر رسیده و زنانی که فرزندان خود را به صورت طبیعی به دنیا بیاورند، لازم به پرداخت هیچ هزینه‌ای در بیمارستان نیستند.


سخنگوی ستاد اجرایی تحول حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در خصوص سزارین نیز در صورتی که پزشک انجام عمل سزارین را تشخیص دهد، هزینه بیمار تنها 10 درصد از کل هزینه‌های بیمارستان خواهد بود؛ اما در صورتی که خود بیمار علاقه‌مند به عمل سزارین باشد، باید تمام هزینه‌های سزارین را خود پرداخت کند.


وی با بیان اینکه ویزیت یک متخصص در بیمارستان دولتی 1830 تومان است، گفت: تلاش کرده‌ایم که بیماران سرپایی خدمات بهتری را به دست آوردند و بتوانیم بخش عمده‌ای از هزینه‌ها را در بیماران سرپایی کاهش دهیم.


سخنگوی ستاد اجرایی تحول حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بحث خودکشی‌ها و یا درگیری و نزاع‌های شخصی مشمول این طرح قرار نمی‌گیرد، گفت: در هیچ کجای دنیا برای افرادی که اقدام به خودکشی می‌کنند و نیاز به مراقبت‌های بیمارستانی، هزینه‌های بیمه اختصاص پیدانمی‌کند.


سعیدی در ادامه با بیان اینکه 75 درصد ضریب اشتغال تخت‌های بیمارستانی در حال حاضر پر است، گفت: 25 درصد مراکز بیمارستانی ما برای بستری بیماران اکنون فضا دارند و ما مشکلی در این خصوص نداشته و 40 درصد ظرفیت تخت ثابت داریم.


وی با بیان اینکه بیمه ایرانیان در حال بیمه کردن چند میلیون ایرانی باقی‌مانده است، گفت: از تاریخ 15 اردیبهشت ماه براساس دستور رئیس جمهور نقطه عطفی در سلامت جمهوری اسلامی ایران ایجاد و تلاش می‌شود تمام افراد که تحت پوشش بیمه‌ای نیستند با ثبت نام در بیمه ایرانیان از خدمات بیمه‌ای بهره‌مند شوند و در صورتی که کسی باقی بماند که بیمه نشده است، این اجحاف از سوی خود آن فرد است.
 

سعیدی در پایان با بیان اینکه امید داریم از طریق پرداخت به موقع شرکت‌های بیمه‌ای و همکاری و هماهنگی میان بیمارستان‌ها این طرح شیرینی را بر کام مردم بگذارد، بیان داشت:‌ با یک عزم ملی باید تمام سازمان‌ها از جمله وزارت بهداشت و درمان، کمیته حضرت امام، سازمان بهزیستی و بنیادهای خیریه در کنار یکدیگر قرار بگیرند تا افراد بی‌بضاعت در حوزه درمان و بهداشت کمترین هزینه را پرداخت کنند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار