به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، علیرضا فیروزفر امروز در نخستین مجمع جهانی کارآفرینی جوانان ایرانی به میزبانی دانشگاه آزاد زنجان، بیان داشت: باید شیوه های کارآفرینی از کودکی به افراد جامعه آموزش داده شود تا فرهنگ کارآفرینی در جامعه نهادینه شود.
وی افزود: تعلیم شیوه درست آموختن و درست اندیشیدن به کودکان و خلاقیت و اثرگذاری آن ها را در آینده تقویت می کند.
رئیس دانشگاه آزاد زنجان با تاکید بر لزوم توجه به ایده پردازی دانشجویان تصریح کرد: باید بستر را برای عملیاتی کردن ایده های مفید و موثر جوانان فراهم کرد.
فیروزفر فعالیت های دانش بنیان را نوعی کارآفرینی برشمرد و افزود: اکنون دانشگاه ها به سمت تقویت و گسترش چنین فعالیت هایی حرکت می کنند.
وی با اشاره به اهداف برگزاری همایش مذکور تصریح کرد: نشست مجمع جهانی کارآفرینی با هدف سرعت بخشیدن به کارآفرینی در سطح جهان و ایجاد ثروت و عدالت اجتماعی راهاندازی شده و انجمنی متشکل از دانشجویان و کارآفرینانی است که قصد دارند کارآفرینی جوانان را سکویی برای افزایش ثروت و بهبود وضعیت اجتماعی در سراسر جهان قرار دهد.
سرمایه اغلب کارآفرینان، تلاش مضاعف آن هاست
یوسف مرادلو، رئیس هیئت مدیره شرکت خالص سازان روی زنجان و کارآفرین برتر، با بیان اینکه سرمایه مالی به تنهایی نمی تواند کسی را به کار آفرینی تبدیل کند، گفت: سرمایه اغلب کارآفرینان تلاش مضاعف و اراده راسخ آنهاست.
وی افزود: گرچه ارزش های اجتماع در کار آفرینی موثرند؛ اما افرادی که با سرمایه مادی کم اما روحیه مناسب، تلاش مضاعف و خلاقیت گام در این مسیر نهاده اند، همواره موفق بوده اند.
رئیس هیئت مدیره شرکت خالص سازان روی زنجان و کارآفرین برتر، عزت نفس و اخلاق نیکو را از ویژگی های کارآفرینان برتر دانست و افزود: کارآفرینان درصدد هستند با بهره مندی از خلاقیت و ظرفیت های موجود توسعه همه جانبه جامعه را تسهیل کنند.
لازم به ذکر است، در این همایش، سید هادی اشرفی واقفی، موسس نخستین منطقه نمونه گردشگری کویری ملی در کشور؛ پروین برادران، کارآفرین و مخترع؛ یوسف مرادلو، مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع خالصسازان روی زنجان؛ سلطان حسین فتاحی، مدیرعامل شرکت امرسان؛ علیرضا رضایی عارف، کارآفرین برتر استانی در بخش خدمات و سید فاطمه مقیمی، مدیرعامل شرکت حمل و نقل بینالملل سدیدبار، حضور داشتند.