کد خبر:۳۱۹۲۲۵

امر به معروف راهی برای مقابله با دختران بد حجاب

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: اگر امروز دختری با برهنگی،‌شلوار کوتاه و . . . وارد خیابان شود و همه او را به معروف خوش حجابی دعوت کنند مسلما همان دختر فردا نوع پوشش را عوض کرده و طور دیگری وارد خیابان می شود.
امر به معروف راهی برای مقابله با دختران بد حجاب

حجت الاسلام و المسلمین جعفر شجونی  عضو جامعه روحانیت مبارز و عضو مرکزی موتلفه اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، درباره موضوع مهم امر و به معروف و نهی از منکر گفت: در سیره تمامی علما و امامان از همان ابتدای اسلام موضوع امر به معروف و نهی از منکر پر ارزش بوده و به گردن تمامی مسلمان افتاده است.

 

عضو جامعه روحانیت مبارز امر به معروف و نهی از منکر را به روزه و نماز تشبیه کرد و گفت: امروز امر به معروف و نهی از منکر بدون متولی شده است و به معنای عامیانه بی صاحب است.

 

این فعال سیاسی در ادامه به نتایج با ارزش امر به معروف و نهی از منکر گفت: اگر امروز دختری با برهنگی،‌شلوار کوتاه و . . . وارد خیابان شود و از رهگذر خیابان گرفته تا کاسب محل او را به معروف خوش حجابی دعوت کنند مسلما همان دختر فردا نوع پوشش را عوض کرده و طور دیگری وارد خیابان می شود.

 

حجت الاسلام و المسلمین شجونی ضمن ابراز تاسف اظهار داشت: اما امروز اگر کسی به چنین دختری حرفی بزند و او را به معروف دعوت کند،‌ زخمی شده و چشمش کور می شود.

 

عضو جامعه روحانیت مبارز به حادثه تلخ شهادت ماموران نیروی انتظامی به دلیل مجروحیت در شب چهارشنبه آخر سال در تهران اشاره کرد و گفت: اگر کسی از همان ابتدا یعنی در مدسه و سپس در خانه او را امر به معروف و نهی از منکر می کرد که نارنجک دستی درست نکند، هیچگاه این اتفاق ناگواری رخ نمی داد.

 

وی افرود: قوه مجریه دست دولت است و کار امر و به معروف و نهی از منکر دیگر از فرهنگ سازی گذشته و به مرحله اجرا رسیده است چراکه الان همه می دادند ،‌ چه چیزی حرام و بد است و چه چیزی حلال و درست ولی چرا کسی در پارک شهر قمار نمی کند چونکه می داند با او برخورد قانونی می‌شود و ما برای حل این موضوع به همین تفکر در جامعه نیازمندیم.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار