مهدی خادم الفضه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» در خصوص مستند «پیام دریافت شد» گفت: این مستند در پی سفری که به اندونزی به عنوان بزرگترین کشور اسلامی جهان داشتیم که در راستای ارتباط ایران و اندونزی و ارتباط انقلاب ایران و نزدیکی آن به این کشور تهیه شده است که اگر چه به دلیل پهناور بودن و پراکندگی جزایر این کشور شاید تصور حتی رگه هایی از این تاثیر را نداشتیم، اما واقعیت چیز دیگری را به ما نشان داد.
خادم الفضه در ادامه بیان داشت: از ابتدای سفرمان ویژگی های خاصی نظیر علاقه ی وافر تمام دانشجویان و جوانان اندونزیایی بود که نسبت به ایرانی ها داشتند و استقبال پرشوری که از ما در این کشور شد.
کارگردان مستند «پیام دریافت شد» در خصوص مباحث مطرح شده در این مستند اظهار داشت: یکی از قسمت های جالب این مستند گفت و گوی ما با دانشجوی جوانیست به نام آیت الله خمینی که زندگی وی در این مستند روایت شده است.
وی افزود: این دانشجو دلیل همنامی خود با امام خمینی (ره) را به دنیا آمدن همزمان وی با انقلاب ایران دانست و به این اسم افتخار می کرد که پدر وی به دلیل علاقه اش به امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی ایران داشت بر وی نهاده بود.
خادم الفضه در ادامه تصریح کرد: در این سفر دوربین ما به مناطق دورافتاده ی کشور اندونزی رفت که شاهد اتفاقات بسیار جالبی در این کشور بودیم نظیر این که در یک خانواده اهل سنت تصویر امام خمینی (ره) در خانه آنها قرار داشت که دلیل آن را نیز برای ما اینگونه گفتند که همزمان با انقلاب اسلامی ایران این خانواده و بسیاری از خانواده های دیگر این ایالت به سفارت ایران در این کشور می رفته و همواره از انقلاب ایران و امام خمینی (ره) حمایت می کردند.
وی ادامه داد: همچنین دیدن چند دانشجوی مسیحی در دانشگاه ملی اندونزی که همزمان با سالروز رحلت امام خمینی همایش یادواره امام خمینی (ره) را برگزار کرده بودند نیز جالب بود و مباحثی که طی این همایش ها مطرح می شد شامل موارد نظیر این که امام توانسته بود دولت تشکیل دهد مطرح می شد که مصاحبه با این اشخاص نیز در این مستند آورده شده و با این که حجاب نداشتند و حتی سن آن ها به زمان حضور امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی ایران نیز نمی رسید تنها با عکسی از امام (ره) آن را عاشقانه دوست داشتند و در سالروز رحلت وی همایش برگزار کرده بودند.
کارگردان مستند «پیام دریافت شد» هدف خود از ساخت این مجموعه را نشان دادن این که این انقلاب در همه کشورهای جهان نفوذ پیدا کرده دانست و گفت: آن روایت این مستند به ما نشان می دهد این است که در همه کشورهای جهان انقلاب اسلامی ایران و پیام امام (ره) نفوذ پیدا کرده و آن چه دانشجویان و جوانان ایرانی بر آن تاکید داشتند این است که ایران تنها کشوری است که توانسته جلوی آمریکا و اسرائیل بایستد و این ایستادگی به معنای واقعی است و نه آنچه در برخی کشورها تنها نام برده می شود.
وی افزود: بسیاری از کشورهای دنیا قدر این انقلاب و پیام امام(ره) را حتی بیشتر از ما می دانند همان گونه که در روز سیزده خرداد به برگزاری همایش های یادواره امام خمینی در دانشگاه ها می پردازند.
خادم الفضه در ادامه اذعان داشت: همچنین یکی از موارد دیگری که در این سفر شاهد بودیم و در این مستند روایت کردیم این بود که پسر دانشجویی از ایالت مکاسار که یکی از ایالت های انقلابی اندونزی است بود که عکس امام را روی لباسش نقش بسته بود و می گفت ما هر سال در این روز همایشی برای دفاع از قدس برگزار می کنیم و امام خمینی نماد دفاع از مظلومان است که تصویر وی را به عنوان نماد بر روی پیراهن های خود نقش می بندیم.
وی افزود: همچنین نکته دیگری که در این سفر بسیار جالب توجه بود، محبوبیت آیت الله خامنه ای در میان این جوانان بود که پس از امام خمینی (ره) ایشان را به عنوان تنها رهبر مستقل بزرگ جهان قلمداد می کردند.
کارگردان این مستند ادامه داد: همچنین در این مستند از زندگی چند تا از بچه های اندونزیایی گفته شده که چه اتفاقاتی برایشان رقم خورد که آنان اکنون در ایران به سر می برند و نیز تاثیر انقلاب در کشور اندونزی به عنوان بزرگترین کشور اسلامی که بسیار دیدنی است.
خادم الفضه در خصوص دلیل نام گذاری این مستند به این نام گفت: این که چرا نام این مستند «پیام دریافت شد» است این است که خواستیم بگوییم پیام انقلاب اسلامی به همه جای جهان رسیده است و همانگونه که مقام معظم رهبری در جمله معروفی می فرمایند انقلاب اسلامی تمام قلب های جهان اسلام را تسخیر کرده، ما آن را در یکی از این کشورها روایت کردیم.
این کارگردان با اشاره به سختی کار ساخت این مستند خاطر نشان کرد: این مستند در سال 90 ساخته شد که در زمان سفر ما هوا بسیار گرم بود، هماهنگی ها بسیار کم انجام شده بود و هزینه ها نیز قبلا به صورت شخصی بود که خوشبختانه با حمایت سازمان بسیج دانشجویی کار ساخت این مجموعه به پایان رسید.