کد خبر:۳۲۴۵۱۸
ناصری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

شاهد اتفاق مثبت فرهنگی در دولت یازدهم نبودیم/ جنبش دانشجویی به دنبال اصلاح است

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی اتفاق مثبتی را از جانب دولت یازدهم شاهد نبودیم، گفت: انتقاد از دولت به معنای این نیست که در صدد تخریب آن هستیم؛ بلکه ...

علی ناصری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص عملکرد دولت در 10 ماهی که بر سر کار آمده است، بیان داشت: متاسفانه دولت در حوزه اقتصادی نشان داده که برنامه خاصی ندارد؛ زیرا در زمینه مهار تورم که دولت آن را به عنوان یکی از افتخارات خود مطرح می‌کند، نتوانسته به صورت ریشه‌ای به این هدف نائل شود.


وی با اشاره به اینکه عمقی عمل نکردن دولت در این مسیر باعث ضربه به تولید می‌شود، تصریح کرد: امید بستن دولت به خارج از کشور باعث ایجاد وابستگی شده که بعد از آن رهبر معظم انقلاب بارها بر توان داخلی تاکید کردند.


این فعال دانشجویی عملکرد دولت در زمینه سیاست خارجه را نیز موفقیت آمیز ندانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه در این دولت شاهد عقب نشینی در مقابل جبهه غرب بودیم که در نهایت به دلیل اعتمادی که به آنان داشتیم متحمل ضربه شدیم؛ زیرا مشاهده کردیم که آنان آشکارا تعهدات خود را نقض کردند.


دبیر جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه نباید اجازه دهیم گفتمان انقلاب اسلامی رو  به زوال حرکت کند، بیان داشت: یکی از وعده‌هایی که رئیس جمهور پیش از پیروزی در انتخابات مطرح می‌کرد، آزادی بیان بود؛ اما اندکی بعد از به دست گرفتن دولت شاهد تضاد گفتمانی در این خصوص شدیم؛ به طوریکه مخالفان دولت را بی‌سواد و یا کم تحمل نامیدند.


در حوزه فرهنگی اتفاق مثبتی را از جانب دولت شاهد نبودیم


ناصری با بیان اینکه در حوزه فرهنگی نیز اتفاق مثبتی را از جانب دولت شاهد نبودیم، گفت: در حوزه نشر، شاهد پوست اندازی کانون منحله نویسندگان، میدان دادن به ناشران غرب‌گرا و ترغیب و تشویق‌های بی اندازه از تفاله‌های فرهنگ غرب و زمان پهلوی، تلاش برای مجوز دادن به رمان‌های ضد انقلابی، مجوز چاپ کتب فتنه گران و محکومان فتنه سال 88 بودیم.


وی ادامه داد: متاسفانه حضرات دولتی به نام آزادی، آزادی معنوی را از جامعه سلب کرده‌اند، مگر آزادی بدون قید و شرط لیبرال مسلک‌ها در ایران اسلامی را می‌شود اجرا کرد؟ آیا دولت در تعریف آزادی بیان و آزادی عقیده دچار مشکل شده‌ که نمی‌داند آزادی بیان با توهین صریح و آشکار به مقدسات فرق می‌کند؟


این فعال دانشجویی بیان داشت: رهبر معظم انقلاب فرمودند «نمی‌شود به عنوان آزادی تیشه به ایمان جوانان زد». وقتی در این راستا به ذکر نمونه از خروارها می‌پردازیم، می‌بینیم روزنامه آسمان حکم قرآنی قصاص را غیر انسانی می‌دانند! آدم شک می‌کند که این روزنامه در مملکت اسلامی چاپ می‌شود که به جای اینکه مدافع ارزش‌های انقلابی و اسلامی باشد برای غرب دم تکان می‌دهد و به شبهه افکنی و دروغ پراکنی می‌پردازد.


انتقاد از دولت به معنای تخریب دولت نیست


دبیر جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی در پایان تاکید کرد: البته باید بر این نکته نیز تاکید کرد که انتقاد از دولت به معنای این نیست که در صدد تخریب آن هستیم؛ بلکه جنبش دانشجویی به دنبال اصلاح است و ما با مطالبه‌گری سعی در اصلاح داریم./155الف1/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار