کد خبر:۳۲۸۴۲۲
سرپرست دانشگاه مازندران:

نیازهای جامعه محور امور پژوهشی دانشگاه‌ها باشد

سرپرست دانشگاه مازندران گفت: امور پژوهش در دانشگاه‌ها باید با محوریت تامین نیازهای جامعه صورت گیرد.
نیازهای جامعه محور امور پژوهشی دانشگاه‌ها باشد

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، اصغری آقمشهدی دیروز در مراسم تودیع و معارفه معاون پژوهشی دانشگاه مازندران بیان داشت: به منظور تحقق شعار سال 93 که اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی می باشد،  باید تمامی حوزه های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی دانشگاه همراه با این دو عنصر عزم ملی و مدیریت جهادی باشد.

 

وی در ادامه با اشاره به لزوم توجه به مقوله فرهنگ و اخلاق در محیط های دانشگاهی گفت: اگر اخلاق پژوهشی و اخلاق آموزشی سرلوحه امور قرار گیرد و به عنوان مقوله اصلی مورد توجه باشد، پژوهش و آموزش هدفدار می شود.

 

سرپرست دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه امور پژوهشی باید متناسب با نیازهای جامعه باشد، افزود: پژوهش هایی که در دانشگاه انجام می شود باید به منظور بر طرف کردن نیازهای جامعه صورت گیرد و برای اجتماع کاربردی باشد.

 

سرپرست دانشگاه مازندران حوزه معاونت پژوهشی را یکی از حوزه های منظم و بدون مشکل در این دانشگاه خواند و افزود: وضعیت موجود نشان از دقت نظر، سخت کوشی، تعهد، مدیریت و زحمات دکتر جهانبخش رئوف و همکاران پر تلاش ایشان است و در این فرصت از همه این عزیزان صمیمانه تشکر می کنم.

 

اصغری در پایان سخنانش از منصور لکورج به خاطر همکاری و قبول مسولیت جدید، قدردانی و اظهار امیدواری کرد: ضمن ادامه یافتن نظم در کار، سخت کوشی و دقت موجود در این حوزه، انشاءالله پوینده تر و فعال تر از پیش در پیشبرد اهداف عالی پژوهشی گام بر دارند.

 

لازم به ذکر است، سرپرست دانشگاه مازندران طی حکمی مسلم منصور لکورج را به سمت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران منصوب کرد و از زحمات جهانبخش رئوف، معاون سابق تقدیر و تشکر به عمل آورد .

 

خاطرنشان می شود، پرفسور جهانبخش رئوف، استاد تمام دانشگاه مازندران می باشد که در سالهای اخیر نیز چندبار به عنوان دانشمند برتر جهان انتخاب شده است./235ب2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار