کد خبر:۳۲۸۷۸۲
حجت الاسلام شریعتی در همایش«مرزبانی فرهنگی» در مشهد:

دانشگاه مرکز اسلام‌سازی است و برای نظام تربیت نیرو می‌کند

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بیان داشت:‌ از سال 76 به بعد فضای معنوی دانشگاه‌ها در حالی که بسیار ارزشمند بود تغییر کرد و یک تحولی در کشور با بحث مربوط به اصلاحات روی کار آمد که حریم و قداست دانشگاه را دگرگون کرد و با قرائت‌های متفاوت‌ از دین مباحثی متناقض را ایجاد کرد.

 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام شریعتی دقایقی پیش در همایش بزرگ«مرزبانی فرهنگی» در مهدیه مشهد که توسط تشکل‌های مردمی با همکاری بسیج دانشجویی مرکز مشهد رد این شهر برگزار شد گفت: قرآن کریم انسان را به عنوان گل سرسبد هستی می‌شناسد و او را موجودی نمی داند.

 

وی ادامه داد: تمام تلاش قرآن این است تا به ما بفهماند که انسان نیاز به یک ساختار هدایتی دارد که آن ساختار هدایتی فرهنگ است و هیچ چیز جایگزین آن نمی‌شود.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه طباطبایی تهران با بیان اینکه امام انقلاب اسلامی را برای ایجاد فرهنگ اسلامی در جهان ایجاد کرد گفت: امام (ره) در بیانات خود در ابتدای انقلاب اسلامی فرمودند «جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد» و این یعنی اینکه کسی نمی‌تواند امروز در کشور ما بگوید مسائل فرهنگی به ما ارتباطی ندارد و ما چه کار داریم که مردم می‌خواهند چگونه در دین خود رفتار کنند.

 

تمام قوا در جهان به جنگ فرهنگی با اسلام آمدند

 

این کارشناس مسائل فرهنگی با بیان اینکه دنیا برای نابودی معارف اسلامی برنامه‌ریزی کرده است گفت: هر قدر فرهنگ اسلامی ما غنی‌تر شود نظام سیاسی و تسلیحاتی جهان برای سرکوب کردن ملت‌های مسلمان و فرهنگ اسلامی شدیدتر کار می‌کنند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه دین به جنگ فرهنگ ما آمده است تا ارگان‌ها و مکان‌های حساس ما را مورد هجوم قرار دهد یادآور شد: آموزش و پرورش، فیلم‌سازی، رسانه‌های ما و از همه مهم‌تر آموزش عالی نظام جمهوری اسلامی ایران از مراکزهدف دشمن در نابودی فرهنگ اسلامی است.

 

از سال 76 به بعد تحولی بر خلاف قواعد دینی و اسلامی ما در دانشگاه‌ها شکل گرفت

 

حجت الاسلام شریعتی با بیان اینکه تا قبل از سال 76 فضای معنوی دانشگاه بسیار ارزشمند بود گفت: تا قبل از سال 76 خوابگاه‌ها مانند مسجد و یک مجموعه فرهنگی بودند؛ اما از سال 76 به تحولی در کشور با بحث مربوط به اصلاحات به وجود آمد که حریم و قداست دانشگاه‌ها را مورد هدف قرار داد و دگرگون کرد.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه طباطبایی تهران با بیان اینکه 27 سال در این دانشگاه عضو هیئت علمی هستم خاطرنشان کرد: تلاش های دولت اصلاحات از سال 76 به بعد با برائت‌های متفاوت از دین وبیان اینکه باید به جهان نشان دهیم که اهل تعامل هستیم رفتار خود را نسبت به دانشجو تغییر و بیان داشت که شأن دانشجو بالاتر از آن است که به او تذکر فرهنگی داده شود.

 

این کارشناس مسائل فرهنگی در ادامه با انتقاد از رفتار دولت اصلاحات شعارهای مبنای این دولت را متضاد با اخلاق تربیتی و دینی دانست و یادآور شد: متأسفانه از سال 76 به بعد فضای دانشگاه، حجاب و عفاف و معارف دینی دچار تحول شد.

 

وی افزود: در آن زمان که ما 400 کلاس دانشجویی را تفکیک کردیم، هجمه عظیمی از اعتراضات نسبت به ما شکل گرفت و کار به جایی رسید که برای ما قداره‌کشی کردند و حتی برخی برای گرفتن رای، دگرگون کردن اوضاع ما را یکی از شروط مورد نظر اعلام کردند.

 

این استاد دانشگاه با بیان اینکه مگر می‌شود از مبانی دین عبور کرد گفت: امام (ره) از سال 42 تا بهمن 57 تمام تلاش خود را کردند که فرهنگ اسلام را از غرب جدا کنند و تنها راه نجات ما نیز همین است که فرهنگ خود را لایق بدانیم و باید در ابتدا از دانشگاه شروع کنیم.

 

حجت الاسلام شریعتی با بیان اینکه دانشگاه منشأ اسلام سازی است گفت: دانشگاه مرکز اسلامی سازی است و باید برای نظام تربیت نیرو کند باید برنامه تربیتی صحیح براساس شخصیت خلیفه‌اللهی انسان در دانشگاه شکل بگیرد و با پیشرفت به آن ادامه دهد.

 

وی در پایان با بیان اینکه اولین مسئولیت در این خصوص متوجه حاکمان جامعه است یادآور شد: یکی از وظایف مهم مسئولان دولتی استحلال اهل است‌ آنچنان که امیرالمومنین به مالک گفت« باید از طریق استحلال عقل به وظایف خود در خصوص مسائل جامعه عمل کنیم». 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار