به گزارش «خبرگزاری دانشجو»،صالح ادیبی ظهر دیروز در جمع خبرنگاران استان کردستان ضمن اشاره به اینکه این جشنواره طی روزهای 4 الی 6 شهریور ماه در کردستان برگزار می شود، گفت: این جشنواره به میزبانی کردستان و با همکاری بنیادهای نخبگان استان های ایلام، کرمانشاه، لرستان و همدان برگزار می شود.
وی اظهارداشت: در این دوره از جشنواره حدود 70 نفر از اساتید مطرح کشور، 300 نفر از مخترعان و قریب به 700 نفر از سرمایه گذاران حضور پیدا می کنند.
وی عنوان کرد: این جشنواره با قرائت پیام رئیس جمهور توسط رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور آغاز به کار خواهد کرد.
رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان با اشاره به اینکه ثبت نام در این جشنواره از دهم تیرماه امسال آغاز شده است، افزود: علاقمندان به شرکت در این جشنواره می توانند تا 12 مرداد ماه برای ثبت نام اقدام کنند.
ادیبی با اشاره به اینکه این جشنواره در دو بخش داوری و تجاری سازی برگزار می شود، عنوان کرد: چهارمین دوره این جشنواره با رویکرد تجاری سازی اختراعات و نوآوری ها در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی برگزار می شود.
وی از دایرشدن 200 غرفه در این جشنواره و نمایشگاه خبرداد و افزود: 150 غرفه این نمایشگاه مخصوص اختراعات مختلف و 50 غرفه هم ویژه اختراعاتی است که جنبه تجاری سازی دارند.
وی با اشاره به اینکه هر مخترع تنها می تواند یک اختراع را برای داوری در این جشنواره ارائه کند، بیان کرد: با توجه به معیارهای ارزیابی اختراعات در جشنواره انتظار می رود مخترعان بهترین اختراع خود را برای داوری ارائه کنند.
رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان به اهداف برگزاری این جشنواره اشاره کرد و افزود: ارزیابی و تجاری سازی اختراعات، ایجاد بستر مناسب برای ارتباط مخترعان با سرمایه گذاران و ترویج فرهنگ کارآفرینی از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.
ادیبی اعلام کرد: در بخش داوری جشنواره، اختراعاتی که از سال 1388 به بعد در سازمان ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی به ثبت رسیده و برای نخستین بار در جشنواره های نوآوری و شکوفایی بنیاد ملی نخبگان شرکت می کنند مورد ارزیابی و داوری قرار می گیرند.
وی بازدید از مراکز علمی سطح استان و معرفی فرهنگ و هنر مردم استان را از جمله برنامه های جانبی این جشنواره ذکر کرد و اظهارداشت: جشنواره های علمی در اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان در راستای عمل و تحقق منویات رهبری نقش مهم و اساسی دارد لذا باید از این فرصت نهایت استفاده برده شود.
وی اظهارداشت: هم اکنون در استان کردستان 215 مخترع و نخبه در کردستان وجود دارد که این مهم حاکی از وجود ظرفیت های ارزشمند نیروی انسانی نخبه در این استان است.