آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۷۳۲۸
طب سنتی در احادیث-5

تاثیر تغذیه بر قساوت و یا نورانیت قلب

مرکز احساسات و استدراک انسان، قلب یا دل اوست.  بر حسب روایات دل می تواند در پاکی به جایی برسد که حرم الله باشد و بالعکس، می تواند در تاریکی و ظلمت غرق شده و به قساوت و سنگی برسد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، مرکز احساسات و استدراک انسان، قلب یا دل اوست . بر حسب روایات دل می تواند در پاکی به جایی برسد که حرم الله باشد و بالعکس، می تواند در تاریکی و ظلمت غرق شده و به قساوت و سنگی برسد.


بنابه روایات ارزشمند اسلامی، خوردن عسل، گلابی، سیب و به، جلادهنده دل هستند.


گریه از خوف خدا، ذکر مدام، گرسنگی، خربزه، سرکه و خوردن یک یا دو یا سه انار به طور کامل خصوصا صبح جمعه موجب نورانیت دل می شود.


قرائت قرآن و امید به لطف خدا، زنده کننده دل است. بوی خوش و خوردن کشمش، محکم کننده قلب است.


برای درمان قساوت قلب نیز توصیه به سکوت، خوردن عدس، خوردن سویق، مهربانی کردن و کشیدن دست بر یتیم و تفکر در امر آخرت شده است.


عوامل قساوت قلب کوری باطن


بنابر روایات متعدد، کثرت اکل و شرب و گناه، شرب خمر، چهل روز پیاپی گوشت خوردن، ریختن خاک بر سر جنازه اقوام در قبر، بلافاصله بعد از غذا خوابیدن، خوردن خون، زیاد صحبت کردن در غیر ذکر خدا، آرزوی طولانی، غفلت، حب دنیا، کثرت گناه، با امرا و اغنیا نشستن، جدال، کثرت مجالست با زنان و پرداختن به امور لهوی باعث قساوت قلب و کوری باطن می شود.


منبع: دائره المعارف طب اسلامی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار