آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۸۳۰۹
یک استاد دانشگاه:

طب سنتی موجب احیای بسیاری از سنت‌های اسلامی در خصوص تغذیه مسلمانان می‌شود

استاد طب سنتی با بیان اینکه علم طب سنتی علم باشکوهی است گفت: این علم نیاز انسان به مواد شیمیایی را کم می‌کند و موجب احیای بسیاری از سنت های اسلامی در خصوص تغذیه مسلمانان می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، نظافت در جمع دانش پژوهان خط امام در اردوگاه دشت بهشت شاندیز بیان داشت: پیامبر اکرم (ص) فرمود علم دو قسمت دارد قسمت اول آن علم دین و قسمت دوم آن علم بدن است که دانستن هر دوی آنها به انسان کمک بسیار می کند.


این استاد دانشگاه در ادامه با بیان اینکه غربی ها ذهن ما را شست وشو داده اند خاطرنشان کرد: غرب با تبلیغات تغذیه اشتباه در کشور ما مغزهای ما را شستشو داده است و مغز دیگری در ذهن ما ایجاد کرده که در آن سودی به حال جسم مسلمانان ندارد.


نظافت به روایت امام صادق (ع) در خصوص پیشگیری از درمان اشاره کرد و افزود: بیشتر دردهای بدن انسان از طریق معده منتقل می شود و امام صادق (ع) در این خصوص فرموده اند که خانه تمام دردها معده است.


این استاد دانشگاه با بیان اینکه امام رضا (ع) فرموده است بدن ما مانند زمین زراعی است و باید برای کشت آن تدبیر شود گفت: برای نجات فقر بدن از کلسیم و کم خونی باید از داروی سویق استفاده کرد که ترکیبی از آب گندم و جو و سبوس گندم است که باید این دو پخته شود و در غذاهای آبکی استفاده گردد.


وی با بیان اینکه اساتید طب سنتی تلاش دارند تا این طب را جایگزین داروهای شیمیایی کنند یادآور شد: از سوی این اساتید دو نوع واکسن به عنوان واکسن های فصلی توصیه می شود که یک نوع واکسن تابستانه و دیگری زمستانه است که واکسن تابستانه شامل شکر سرخ، رازیانه و حریره سیاه می باشد و واکسن زمستانه شامل شکر سرخ، مصطکی و حریره سیاه که باید در ابتدای هر فصل یک قاشق از آن میل گردد.


این استاد طب سنتی در پایان با بیان اینکه علم طب سنتی علم باشکوهی است تصریح کرد: این علم نیاز انسان به مواد شیمیایی را کم می کند و موجب احیای بسیاری از سنت های اسلامی در خصوص تغذیه مسلمانان می شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار