کد خبر:۳۳۸۲۵۵
جمعه بازار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛

از خبرنگاری با طمع جنگ تا توهین رسانه ملی به شعور مخاطبان!

خبرنگاری با طمع جنگ، پوستر دهه پنجاهی «آرایش غلیظ»، «حراج» 48 میلیون ‌تومانی دارایی‌های سینما!، شهادت شهید ردانی‌پور دو هفته پس از ازدواج، غزه و ... از مهمترین خبرها در صفحه فرهنگی به شمار می‌آید.

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ حوزه فرهنگ در یک هفته گذشته با خبرهای متنوعی همراه بود، خبرنگاری با طمع جنگ، پوستر دهه پنجاهی «آرایش غلیظ»، «حراج» 48 میلیون ‌تومانی دارایی‌های سینما!، شهادت شهید ردانی‌پور دو هفته پس از ازدواج، غزه، حرمله، خون...، زهرخنده‌های هوشنگ مرادی کرمانی را دریابید! از مهمترین خبرها در صفحه فرهنگی به شمار می‌آید.

خبرنگاری با طعم جنگ

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ روز 17 مردادماه همزمان با سالروز شهادت شهید محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی در افغانستان در سال 1377 روز خبرنگار نام گرفته است. از آنجایی‌که مناسبت نام‌گذاری این روز شهادت یکی از خبرنگاران است در این گزارش نگاهی داریم به برخی از شهدای پر تعداد عرصه خبر و خبررسانی که در وقایع مختلفی به شهادت رسیده‌اند.


شهید علیرضا افشار- خبرنگار شبکه خبر:


شهید افشار متولد چهارم آذر ماه سال 1353 بود. او پس از خدمت سربازی در باشگاه خبرنگاران جوان مشغول به کار شد و همزمان به تحصیلات خود نیز ادامه می‌داد. شهید افشار دارای مدرک کاردانی دامپزشکی، لیسانس مدیریت بازرگانی و دانشجوی سال اول کارشناسی ارشد رشته علوم سیاسی بود.


پوستر دهه پنجاهی «آرایش غلیظ»!


به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»  قبل از جشنواره فیلم فجر و رونمایی از «آرایش غلیظ» پوسترهای مختلفی از این فیلم پربازیگر در فضای مجازی منتشر و با استقبال مخاطبان روبرو شده بود اما حالا حدود یک ماه مانده به آغاز اکران عمومی «آرایش غلیظ» در سینماها، پوستر جدید و رسمی این فیلم توسط محمد روح‌الامین طراحی شده است .

این پوستر با الهام از پوستر فیلم‌های قدیمی که نقاشی بودند، طراحی شده است که لوگو و عکس بازیگران فضای فیلم‌های قدیمی را تداعی می‌کند.


فراستی به شبکه سوم باز می‌گردد

به گزارش خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو»؛ منتقد سابق برنامه هفت و یکی از جنجالی‌ترین منتقدان سینما سال‌های اخیر به زودی به شبکه سوم سیما بازمی‌گردد و به عنوان کار‌شناس در یکی از برنامه‌های تازه تولید شبکه سه به نقد برنامه‌های ماهواره‌ای می‌پردازد. گفتنی است که هنوز نامی برای این برنامه که از هفته دیگر به نمایش درخواهد آمد انتخاب نشده‌است. سید صابر امامی مسئول تولید این برنامه 26 قسمتی برای شبکه سوم سیما است.

اعزام دانشجویان به عتبات پس از برقراری امنیت زمینی

حجت الاسلام محمدرضا فقیهی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص اعزام دانشجویان به عتبات گفت: دانشجویانی که در این دوره برای اعزام به عتبات ثبت نام کرده اند برای اعزام دوره بعد در اولویت هستند.

وی افزود: تا برقراری امنیت کامل اعزام زمینی ، اعزم دانشجویان متوقف خواهد بود.

«حراج» 48 میلیون ‌تومانی دارایی‌های سینما!

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ فیلم سینمایی «حراج» به کارگردانی حسین شهابی نیز در مدت یک هفته روز نمایش توانست به فروش 48 میلیون تومانی برسد؛ فیلم سینمایی «کلاشینکف» ساخته سعید سهیلی نیز به فروش 453 میلیون تومان دست یافت.


«حراج» 48 میلیون ‌تومانی دارایی‌های سینما!


فیلم سینمایی «حراج» به کارگردانی حسین شهابی توانست به فروش 48 میلیون تومانی برسد.

فریبا خادمی، نسیم ادبی، مهسا آبیز، مریم سرمدی، محمد کارت، گیتی قاسمی، محمد کارهمت، محمد اکبری، پریا ابراهیمی، فرهاد مهدوی، مریم رحیمی، محمدرضاعلیمردانی، رضا مهرابی زاده، سونیا شیرازی و .... در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

«حراج» روایت زندگی خانواده ای است که به خاطر مشکلات مالی مجبور به حراج وسایل خانه خود شده‌ اند و ...

«شبهای روشن» نسبت به تولیدات مشابه سیما تفاوت عمده‌ای داشت


عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی «شبهای روشن» را برنامه‌ای تاثیرگذار خواند که با درگیر کردن خانواده های ایرانی به اثری متفاوت تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو»،‌ رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: «شبهای روشن» از برنامه های بسیار خوبی است که در ماه مبارک رمضان از تلویزیون پخش شد و اگر زمان مناسبتری برای آن در نظر گرفته می شد، بیشتر مورد توجه مخاطبان قرار می گرفت.

وی تصریح کرد: ایراد بیشتر برنامه های رادیویی و تلویزیونی این است که برنامه ای را با دعوت از یک کارشناس به مردم اختصاص می دهند، در حالی که «شبهای روشن» یک طرفه نبود، خانواده ها در محل ضبط این برنامه حضور و مشارکت قابل توجهی داشتند.

شهادت شهید ردانی‌پور دو هفته پس از ازدواج

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ حجت‌الاسلام مصطفی ردانی‌پور در سال 1337 در یکی از خانه‌های قدیمی منطقه مستضعف‌نشین (پشت مسجد امام) شهر اصفهان متولد شد. پدرش از راه کارگری و مادرش از طریق قالی‌بافی مخارج زندگی را تأمین می‌کردند. سخت‌کوشی و تلاش با زندگی مصطفی عجین شده بود به طوری که در شش سالگی به مغازه کفاشی می‌رفت و در ایام تحصیل نیز نیمی از روز را به کار مشغول بود.


مصطفی تحصیل در هنرستان را به دلیل جو طاغوتی و فاسد آن زمان تحمل نکرد و با مشورت یکی از علما به تحصیل علوم دینی پرداخت. شهید ردانی‌پور سال اول طلبگی را در حوزه علمیه اصفهان سپری کرد و پس از آن برای ادامه تحصیل راهی شهر قم شد و در مدرسه حقانی به درس خود ادامه داد. مدرسه حقانی در آن زمان بنا به فرموده شهید بهشتی پذیرای طلابی بود که از جهت اخلاقی، ایمان و تلاش علمی نمونه بودند.


شهید ردانی‌پور حدود شش سال مشغول کسب علوم دینی بود و با نضج گرفتن انقلاب اسلامی با تمام وجود در جهت ارشاد و هدایت مردم وارد عمل شد و با استفاده از فرصت‌ها برای تبلیغ به مناطق محروم و فقیر کهگیلویه و بویر احمد و یاسوج سفر کرد و در سازماندهی و هدایت مردم آن منطقه تلاش زیادی انجام داد.

پس از 6 بار چاپ کتاب واکنشی نسبت به محتوای آن از شما ندیده‌ام

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ کتاب «راز قطعنامه» با عنوان فرعی «چرایی علل پذیرش قطعنامه 598 و پایان جنگ تحمیلی» نوشته کامران غضنفری یکی از جنجالیترین کتاب‌های جدید کیهان است که بیش از 6 بار تجدید چاپ شده و با همکاری نهادهای مختلف از آن مسابقاتی در برخی نقاط کشور نیز برگزار شده است. جلد 48 از مجموعه نیمه پنهان، که کامران غضنفری آن را تدوین کرده است. غضنفری چندی پیش در گفتگویی اعلام کرده بود: «محور اصلی این کتاب درباره پذیرش قطعنامه 598 است؛ قطعنامه ای که وقتی امام خمینی (ره) در سال 67 آن را می پذیرند، در پیامی که برای مردم ایران ارسال می کنند، از پذیرش این قطعنامه به عنوان «سرکشیدن جام زهر» یاد می کنند. من به دنبال پاسخ این سوال بودم که چرا امام خمینی (ره) این موضوع را اینگونه یاد کردند و چرا به این مرحله رسیدند. قاعدتا کسی با اختیار خودش جام زهر را سر نمی کشد؛ مگر آنکه به او این جام زهر را تحمیل کرده باشند. این موضوع، سوال بزرگی برای من و بسیاری از افراد دیگر بود که در آن زمان و در حال و هوای اواخر جنگ بودیم؛ اینکه چرا این جام زهر به امام تحمیل شد و چه کسانی در تحمیل این جام زهر، نقش داشتند. این موضوع همان انگیزه اصلی ما بود که در این سال های اخیر، یعنی از سال 88 به اینطرف، شروع به جستجو، تحقیق و پژوهش و جمع آوری منابع مختلفی از کتابها و روزنامه ها و مجلات و قطعنامه ها و... کردیم، که نهایتا منجر به مطالبی با عنوان «علل و عوامل پذیرش قطعنامه 598» شد که از هفته دفاع مقدس سال 91، تا هفته اول آبان ماه همان سال، در 31 شماره بصورت پاورقی در روزنامه کیهان چاپ و منتشر شد. از این تاریخ به بعد هم جمع آوری اطلاعات و منابع را ادامه دادیم که تلفیق تمامی این مطالب منجر به تهیه این کتاب شد.

چندی قبل محسن رضائی، دبیر تشخیص مصلحت نظام در نامه ای به رهبر انقلاب اعتراضاتی را نسبت به محتوای این کتاب داشت که متن نامه محسن رضائی به رهبر انقلاب به شرح زیر است:

غزه، حرمله، خون...

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ ابراهيم جلاليان/ داستان همان داستان است. فرقی ندارد. کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا.

کربلای این روز های مسلمین دل فلسطین است. قلب غزه. حد فاصل بین حق و باطل، ستم و عدالت، ظالم و مظلوم.

جنگ جویان غزه به عالم و آدم نشان دادند ایستادگی در برابر متجاوز متخاصم را. مجاهدان غزه با عملیات آفندی خود،  تسلیم ارتشهای مسلح 3 کشور عربی در جنگ شش روزه در مقابل اسرائیل در سال 1973  را به سخره گرفتند  و نشان دادند با همان سنگ های سجیلی دودمان بمب افکن ها را می توان به باد داد . یاد دادند شکست اسرائیل امکان پذیر است. یاد دادند امام خمینی (ره) راست گفت؛ اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود.

یاد دادندکه راست گفت سید حسن نصر الله: ان اسرائیل، اوهن من بیت العنکبوت.

زهرخنده‌های هوشنگ مرادی کرمانی را دریابید!

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ هفته ای که گذشت بازار کتاب با خبرهای متفاوتی همراه بود؛ از زهرخندهای هوشنگ مرادی کرمانی تا عدم مجوز انتشار کتابی در ارتباط با نقش هاشمی رفنسجانی در نخست وزیری میرحسین موسوی توسط ارشاد. خبر اول اینکه:

وزارت ارشاد به کتاب اسرار آیت مجوز انتشار نداد


حجت الاسلام مهدوی، مدیر انتشارات اشراق حکمت و ناشر کتاب «اسرار آیت» با اشاره به مخالفت وزارت ارشاد با ارائه مجوز به این کتاب اظهار داشت: علت مخالفت وزارت ارشاد با انتشار این کتاب پرداختن به دلایل اختلافات بین شهید آیت با میرحسین موسوی و زهرا رهنورد و تاثیرگذاری هاشمی رفسنجانی در به نخست وزیری رسیدن میرحسین موسوی است.

وی افزود: وزارت ارشاد معتقد است این اطلاعات تاریخی باید از درون این کتاب حذف شود اما همه این‌ها مستندات تاریخی هستند و در صورت حذف آنها نیز ممکن است چند سال آینده مشابه این اتفاقات رخ دهد.

خاطره رهبر انقلاب از شهید بابایی

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ روز 15 مرداد ماه سال 1366 سرلشکر خلبان عباس بابایی پس از یک عملیات برون مرزی در منطقه عملیاتی سردشت به شهادت رسید. شهید بابایی یکی از شهدای شاخص دفاع مقدس است که در زمان شهادت سمت معاون عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را برعهده داشت. در این گزارش نگاهی داریم به خاطراتی که نزدیکان شهید بابایی از او نقل کرده‌اند.


شهيد بابايي به روايت رهبر انقلاب: سال 61 شهيد بابايى را گذاشتيم فرمانده پايگاه هشتم شكارى اصفهان. درجه‌ اين جوان حزب‌اللهى سرگردى بود، كه او را به سرهنگ تمامى ارتقاء داديم. آن‌وقت آخرين درجه‌ ما سرهنگ تمامى بود. مرحوم بابايى سرش را مى‌تراشيد و ريش مى‌گذاشت. بنا بود او اين پايگاه را اداره كند. كار سختى بود. دل همه مى‌لرزيد؛ دل خود من هم كه اصرار داشتم، مى‌لرزيد، كه آيا مى‌تواند؟ ‌اما توانست.


وقتى بنى‌صدر فرمانده بود، كار مشكل‌تر بود. افرادى بودند كه دل صافى نداشتند و ناسازگارى و اذيت مى‌كردند؛ حرف مى‌زدند، ‌اما كار نمى‌كردند؛ ‌اما او توانست همان‌ها را هم جذب كند. خودش پيش من ‌آمد و نمونه‌اي از اين قضايا را نقل كرد. خلبانى بود كه رفت در بمباران مراكز بغداد شركت كرد، بعد هم شهيد شد. او جزو همان خلبان‌هايى بود كه از اول با نظام ناسازگارى داشت.

جواد عزتی: یک هفته در حوزه‌علمیه کنار طلبه‌‌ها زندگی کردم

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ اشاره: به جرأت میتوان گفت موفقترین آثاری که در تاریخ سینمای ایران به مقوله روحانیت در جامعه پرداخته، آثاری بوده که به تهیهکنندگی منوچهر محمدی ساخته شده است. آثاری که هرکدام به نحوی موجآفرین و جریانساز شدهاند و هریک از دریچهای به این موضوع جذاب و البته حساس پرداختهاند. حالا فیلمسینمایی «فرشتهها باهم میآیند» با کارگردانی حامد محمدی و بازی موفق جواد عزتی و نازنین بیاتی آخرین فیلمی است که در این موضوع ساخته شده. فیلمی که در جشنواره سی و دوم هم با استقبال گستردهای روبرو شد و تجربه موفقی برای اولین کار حامد محمدی در مقام کارگردان به حساب میآید. گفتگوی ما هم انقدر چالشی و تند بود که شاید بعضی اوقاتش حامد محمدی از دست مان ناراحت شده باشد! میهمانید به یک گفتگوی چالشی و مفصل با تهیه کننده، کارگردان و بازیگر نقش اول فیلم «فرشته‌ها با هم می‌آیند»...

خبرگزاری دانشجو: ضمن تشکر از شما به خاطر وقتی که در اختیار ما قرار دادید. بگذارید با آقای منوچهر محمدی شروع کنیم. این چهارمین کاری است که شما در آن به روحانیت پرداختید، یعنی بعد از «زیر نور ماه»، «مارمولک» و «طلا و مس» حالا «فرشته‌ها با هم می‌آیند» جدیدترین کاری است که بازهم در آن به روحانیت پرداختید. واقعا چه دلیلی وجود دارد که شما تا این حد برای پرداختن به روحانیت انگیزه دارید؟

نهایی شدن قراردادهای عمره 93-94 تا قبل از آغاز موسم تمتع

ناصرخدر نژاد در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: با دعوت ایران شرکت‌های سعودی از ابتدای هفته وارد ایران شده‌اند و قراردادهای حج عمره نهایی خواهد شد.


وی خاطر نشان کرد: هنوز ظرفیت نهایی عمره مفرده مشخص نشده است اما تلاش ما این است که نسبت به سال گذشته کاهش پیدا نکند.

30 دقیقه ماه عسل بهتر از سریال‌های سفارشی 30 قسمتی!


گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ تقویم چیست؟ تقدیمیِ آژانس محله؟ وسیله ای که با آن تاریخ عقد و عروسی را مشخص می کنند؟ و یا چیز دیگری؟

کارمند که باشی جز «روزشمارهای قرمز رنگ» روزی نظرت را نمی‌گیرد؛ دانشجو که باشی رفاقت تقویمی ات ترمودینامیکی‌ست، اول و آخر ترم. حقوق بگیر که باشی روزهای شیرین را در «سین»های بی«نان» ماه جستجو می‌کنی و یارانه بگیر که باشی دیگر هیچ.

اما برای خودِ تقویم همه‌ روزها قندی‌ترین روزهای سال‌اند. فرقی نمی‌کند اول ماه باشد یا آخر. تفاوت روزها مخصوص ما انسانهاست و بس؛ روزهای تقویم برای هر کس بسته به پیشه اش، هدفش، آرمانش، فرهنگش، جایگاه حقیقی و حقوقی اش، رنگ و بویی خاص می گیرند و حساس می شوند؛ روزها حساس می شوند. و از این روزها -روزهای حساس–کم نداریم ما ایرانی ها؛ از ماه محرم و عید نوروز گرفته تا ماه رمضان و 22بهمن و روز قدس. روزها حساس می‌شوند و این جاست که فرق می کند پیشه ات نقاشی  باشد یا نقالی و یا نقادی.

نقال که باشی  از آنجا که قرار است با کلام از مرام سخن برانی، جذبه بیشتری به خود می‌گیری و حساس می‌شوی برای مردم؛ مثل روزهای حساس. فقط حواست باشد که از مرام سخن برانی؛ حواست باشد چه چیز را چطور به جان مردم می‌خورانی؛ حواست باشد دایره چشمانی که نظاره‌گر پیشه‌رانی‌ات هستند بیشمارند؛ نقال.

بخش "کمک رفسنجانی به میرحسین موسوی برای تصاحب پست نخست وزیری" باید از کتاب حذف شود

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» عصر امروز اولین سالگرد شهادت سید حسن آیت پس از 33 سال از شهادت وی در حوزه هنری با حضور روح الله حسینیان رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی، اسدالله بادامچیان عضو شورای مرکزی حزب موتلفه و دکتر جواد منصوری در حوزه هنری برگزار شد.

در این مراسم قرار بود کتاب اسرار آیت به نویسندگی جواد موگویی رونمایی شود اما با عدم مجوز وزارت ارشاد در باره نشر این کتاب مواجه گردید.

کتاب اسرار آیت درباره زندگی شهید سیدحسن آیت و اصرار شهادت وی می باشد و هنوز دقیقا معلوم نیست چرا وزارت ارشاد برای انتشار آن مجوز صادر نکرده است.

چرا هیج‌کس به فکر احیای برنامه‌های سحرگاهی نبود؟

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ همه ما خوب می دانیم که ارزش زمان از طلا هم بالاتر است. زمان‌های طلایی زیادی وجود دارد؛ مثل تعطیلات نوروز که برای کنکوری‌ها زمان طلایی محسوب می‌شود یا دقایقی که یک فوتبالیست می‌تواند با یک گل تیمش را نجات دهد یا حتی زمانی که برای احیای یک بیمار قلبی به کار گرفته می‌شود. گاهی زمان از حالت معمولی قیمتی‌تر می‌شود. لحظاتی که اگر غنیمت شمرده نشود یقیناٌ ضرر جبران‌ناپذیرتری به همراه خواهد داشت.

در میان تمام ماه‌های خدا ماه رمضان هم یک زمان طلایی محسوب می‌شود و در ساعات و روزهای این ماه هم زمان‌های طلایی مثل لحظات ناب افطار و سحر قرار گرفته که فرصت بسیار مناسبی برای مناجات و انتقال مفاهیم عمیق دینی به روزه‌داران است. نقش تلویزیون در این زمان‌های  طلایی بی‌شک انکارناپذیر است، اما آنچه که در رمضان امسال از تلویزیون دیدیم آیا به واقع توانسته بود از تمامی ظرفیت‌های موجود بهره ببرد؟

با نگاهی مختصر، بویژه برنامه های سحرگاهی تلویزیون، بخصوص ویژه‌برنامه شبکه یک سیما می‌توان گفت این برنامه حتی با وجود مجری توانا و کارشناسان سرشناسی که در آن شرکت داشتند، نتوانست به شکلی مناسب به جذب مخاطب بپردازد. دلایل بسیاری بر این ضعف می‌توان دید. شاید مهمترین دلیل عدم شناخت کافی از مخاطب در این ساعات و لحظات باشد، یا شاید این قالب تکراری از برنامه‌های ترکیبی دیگر قادر به ارضای بینندگانی که جمع کثیری از آنها را قشر جوان جامعه تشکیل  می‌دهند، نباشد. مشارکت مخاطبان در برنامه‌های سحرگاهی مسأله‌ای است که در سال‌های گذشته در برنامه ماه خدا به طور پررنگ‌تری به آن پرداخته می‌شد، ولی متأسفانه آنچه در سال‌های اخیر از این برنامه دیده می‌شود کم رنگ شدن این موضوع است.

هدف اصلی عملیات نصر 7 انسداد مسیر ضد انقلاب بود

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ عملیات نصر در تاریخ 14/5/1366 و با رمز مقدس «یا فاطمه زهرا (س)» در منطقه عملیاتی ارتفاعات بلفت و دوپازا در غرب شهر سردشت انجام گرفت. ارتفاعات مرزی بلفت و دوپازا در 15 کیلومتری غرب شهر سردشت و 20 کیلومتری شرق شهر قلعه دیزه عراق واقع شده است.


سلسله ارتفاعات دوپازا که از بلندترین ارتفاعات منطقه محسوب می‌شود، از شمال به دو ارتفاع سپیدان و بلفت؛ از جنوب به ارتفاعات شهید زین‌الدین و کله قندی؛ از شرق به کوه‌های رستم‌ آلیان و کانی‌رش و از غرب به دشت و شهر قلعه دیزه عراق محدود می‌شود. ارتفاعات بلفت در شمال‌غربی دوپازا و تا حدودی در خاک عراق قرار گرفته‌اند.


هدف اصلی عملیات نصر 7 تصرف ارتفاعات دوپازا و انسداد مسیر ضد انقلاب بود. منافقین پس از فرار مسعود رجوی و بنی‌صدر از ایران پس از انجام خیانت‌هایشان تا سال 65 در فرانسه ماندند و سپس از آنجا به عراق رفتند. منافقین با حمایت‌های صدام در عراق، ارتش آزادی‌بخش ایران را تشکیل دادند. آنها در سال 66 عملیات‌های محدودی در مناطق مختلف به خصوص شمال‌غرب کشور انجام می‌دادند که به قول یکی از اعضای ارشدشان «بزن‌ در رویی» بود.

مسعود پاکدل رئیس جمهور شد!


به گزارش خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو»، مسعود پاکدل با انتشار عکسی از تست گریم خود، خبر از بازی خود در نقش رئیس جمهور داده بود که این قسمت ها بنا بر صلاحدید داوود میرباقری حذف شده و به نمایش در نیامد.

شباهت حیرت انگیز بازیگر نقش رئیس جمهور با شخصِ رئیس جمهور باعث تعجب بینندگان شد. این شاهکار هم اثر دستان استاد مسلم چهره پردازی ایران، عبدالله اسکندری است.

فداکارانه برهنه شوید!

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو؛ یکی از موضوعات و بحران های اجتماعی فرهنگی که به خصوص در شهرهای بزرگ کشور در حال رشد بوده و بسیار هم خطرناک است، موضوع ازدواج سفید است که یکی از نویسندگان گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» یادداشتی پیرامون این موضوع نوشته که آن را از نظر می گذرانید...

صفرُم. انگشت پتروس در سوراخ!

وقتی پتروس فداکار انگشتش را داخل سوراخ سد کرد، خیلی از مردم در خانه های نرم و گرم به خواب خرگوشی رفته بودند. اصلا کسی فکرش را هم نمی کرد سوراخی در سد شکل گرفته است. شاید آنقدر سوراخ های دیگر در زندگی مردم وجود داشت که اصلا به آن سوراخ فکر نمی کردند. اما اگر آن شب انگشت پسرک نبود، صبح فردا تمام سوراخ ها فراموش می شدند. یعنی همه مجبور بودند به آوارگی و بی خانمانی بعد از سیل فکر کنند. مجبور بودند!
مسائل اجتماعی هم مثل همان سوراخ سد است. اوایلش زیاد مهم نیست. بعضی ها اصلا به آن توجه نمی کنند. خیلی ها آنقدر مشکلات دیگر پیش رویشان است که وقت فکر کردن به این چیزهای پیش پا افتاده را ندارند! عده ای هم استغفرالله بلندی می گویند و چشم هایشان را می بندند تا به گناه نیفتند. سنت طلب ها می گویند: عجب دور و زمانه ای شده! و تجددگراها با لبخند یادآور می شوند که: ما هم باید به جرگه ی کشورهای مدرن بپیوندیم!

ساخت فیلم در زمینه غزه خمس و زکات شغل ماست

محمدرضا ورزی، کارگردان سریال‌های تلویزیونی «معمای شاه» و «تبریز در مه» در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: من مواضع بسیار تندی نسبت به رژیم صهیونیستی دارم؛ چون آنها آدم‌کش هستند و آدم‌کشی هم که شاخ و دم ندارد!


وی در ارتباط با تصمیم خود برای ساخت فیلم در خصوص غزه عنوان داشت: خیلی دوست دارم در این زمینه فیلم بسازم؛ زیرا این تکلیف دینی ماست و ما باید خمس و زکات شغلمان را این‌گونه بپردازیم. هر کس هم این کار را انجام دهد دنیا و آخرت خود را برده است.


کارگردان سریال تبریز در مه افزود: در حال حاضر سکوت مجامع بین‌المللی در این زمینه قابل تأمل است، اما باید جهان اسلام با یکدیگر متحد شوند تا این غده سرطانی را از بین ببرند.

شبکه سه هزینه‌های هنگفت برنامه «نبش جنت ‌آباد» را قویاً تکذیب کرد

به گزارش خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو»، بعد از پخش ویژه برنامه ترکیبی عید فطر شبکه سه سیما با عنوان «نبش جنت آباد» که با تهیه کنندگی و اجرای سید علی ضیاء روی آنتن رفت،‌ شایعاتی مبنی بر هزینه های کلان و هنگفت برای دعوت از میهمانان و حاشیه های برنامه ایجاد شد که در این رابطه خبرنگار  حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو» موضوع را از روابط عمومی شبکه سه جویا شد.

در این رابطه روابط عمومی شبکه سه با اعلام اینکه حتی یک ریال نیز برای دعوت از میهمانان برنامه «نبش جنت آباد» پرداخت نشده، هرگونه هزینه های این چنینی که بعضی با عنوان هزینه های کلان و هنگفت از آن یاد کرده بودند را قویاً تکذیب نمود.


اکران انیمیشن سینمایی «جمشید و خورشید» ساخته بهروز یغمائیان در مهرماه

غلامرضا فرجی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره آخرین مصوبات جلسه امروز شورای صنفی نمایش گفت: در جلسه امروز فروش فیلم‌های اکران عید فطر مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.


وی خاطرنشان کرد: در این جلسه فیلم‌های سینمایی «امروز»، «فرشته‌ها با هم می‌آیند»، «کلاشینکف»، «حراج» مورد تحلیل قرار گرفتند که فروش آن‌ها به نسبت بازه زمانی مناسب بوده است.

مستند «دلال‌کش» فرآیند خصوصی‌سازی صنعت سیمان را بررسی می‌کند

علی جمالی، معاون تولید موسسه سفیرفیلم در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» از تصویربرداری و تدوین همزمان مستندی در حوزه اقتصادی خبر داد و گفت: مستند «دلال کش» به کارگردانی مجتبی خلفی‌زاده که مراحل پیش تولید خود را در زمستان سال گذشته تکمیل کرده، تا حد خوبی تصویربرداری شده است و به صورت موازی، تدوین این پروژه در دست پیگیری است.


جمالی در ادامه افزود: این مستند فرآیند خصوصی‌سازی صنعت سیمان را به عنوان یک نمونه موفق از خصوصی‌سازی در کشور مورد بررسی قرار می‌دهد و این بخش را با سایر صنایع مقایسه می‌کند.

واکنش شهید عبادیان به رجزخوانی‌های مسعود رجوی

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ شهادت در فرهنگ دینی و بومی ما مقام بزرگی است و شهدا با نحوه مرگ خود به این مقام دست پیدا کردند اما بدون تردید نحوه زندگی آنها به گونه‌ای بوده که این نوع مرگ را برای آنها رقم زده است. یکی از بهترین افرادی که در خصوص نحوه زندگی شهدا اطلاع دارند و واجد این شایستگی هستند که زندگی عملی شهدا را حداقل در بعد خانوادگی آن به تصویر بکشند همسرانشان هستند. در سلسله گزارش‌های «سبک زندگی شهدا به روایت همسرانشان» راوی روایت زنان شهدا از زندگی همسرانشان می‌شویم.

در نهمین شماره از این سلسله گزارش‌ها به بازخوانی برگ‌هایی از زندگی خانوادگی شهید محمد عبادیان می‌پردازیم. شهید عبادیان در تاریخ سی فروردین ماه سال 1329 متولد شد و در 26 تیر 1354 با قدسیه بهرامی ازدواج کرد. وی در 24 دی ماه سال 1365 به شهادت رسید.

همسر شهید عبادیان در خاطرات خود از زندگی با وی می‌گوید:


- تا اواخر سال شصت هنوز كارمند كفش ملي بود. جنگ كه شروع شد ديگر دلش اينجا نبود. مي‌خواست مرخصي بگيرد و برود كردستان. ولي مرخصي ندادند. وضع من و بچه‌ها هم طوري بود كه نمي‌توانست تنها بگذاردمان؛ يعني دلش نمي‌آمد. من از پس هر دوتايشان برنمي‌آمدم. تمام وقتم به نگه داشتن بچه‌ها مي‌گذشت.


سلام ژپتو! اینجا نصفه شب اردو جهادی است!

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ ژپتو سلام!

از دهات پرسیده بودی وآب وهوایش. آبش که بی شما از گلویمان پایین نمی رود. هرچند در شهر آبمان به یک جوی نمی رفت! هوایش هم هوای دلتنگی است.

"ابرهای همه عالم شب و روز در دلم می گریند"

قبل از سفر زمزمه ام این بود که:

«... باید امشب چمدانی را ،که به اندازه ی پیراهن تنهایی من جا دارد بردارم وبه سمتی بروم که درختان حماسی پیداست...»

اما محل زیستمان به فراخی خانه شما نیست که پیراهن تنهایی مرا که  از اثاث و بار و بندیل  این جماعت بزرگتر است در خودش جا بدهد.

روحانی یک سال است مچکریم!

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ علی مرادخانی/ به پارسال این موقع  خوشحال ترین ملت دنیا بودیم. ملتی که از بالا پایین های بی امان دلار و ارز خسته بود، ملتی که دیگر حالش از شنیدن زنده باد بهار بهم می خورد. ملتی که درد نان داشت کارد را به استخوانش میرساند...

و برای همین ها به اعتدال رأی داد و برای گشایش در امور مملکت، کلید بنفش را برگزید و خلعت ریاست جمهور را بر تن حاج حسن روحانی کرد...

و این طوری بود که خوشحال ترین ملت شدیم. ملتی که از یک انتخابات بزرگ دیگر رو سفید بیرون آمد و از خوشحالی شعار روحانی مچکریم داد. شانس هم باهامان یار بود حتی. که دقیقا همان روزها در والیبال هم ترکاندیم و در خاک کره جنوبی به جام جهانی فوتبال هم صعود کردیم و شدیم خوشحال ترین ملت دنیا...

و حالا یک سال دارد از این خوشحالی ها می گذرد. و حالا یک سال از وعده های قشنگ انتخاباتی گذشته است. حالا کفِ جو گیری انتخاباتی از رودخانه کشور رفته و ما هستیم و چهار سال روحانی مچکریم...

برگزاري اردوهاي راهيان نور شمال غرب ويژه دانشجويان

مير وجداني‌نيا در گفتگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: اردوهاي راهيان نور شمال غرب و غرب كشور ويژه دانشجويان در بازه زماني مردادو شهريور برگزار خواهد شد.

وي افزود: دانشجويان با حضور در استان‌هاي ايلام كرمانشاه كردستان آذربايجان غربي با قسمت مهمي از تاريخ انقلاب و دفاع مقدس آشنا خواهند شد.

معاون فرهنگي بسيج دانشجويي كشور اضافه كرد: برخي از مناطق عملياتي مورد بازديد عبارتند از كرمانشاه پاوه تنگه مرصاد سنندج دزلي و دالاني مريوان باشماخ گانيمانگا سيران بند بانه سردشت و ... .


پیاده‌روی عرفه از نجف به سمت کربلا خواهد بود


محمد غفوری، مسئول واحد رسانه انجمن دانشگاهی توسعه علمی و فرهنگی عتبات عالیات در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در رابطه با پیاده‌روی روز عرفه گفت: ما در دو سال گذشته برنامه پیاده‌روی روز عرفه را برگزار کردیم. امسال نیز بنا داریم این مراسم را داشته باشیم و طبق برنامه چهار روز قبل از عرفه به نجف می‌رسیم. از نجف هم با دوستان عراقی به سمت کربلا حرکت می‌کنیم.


وی افزود: البته این پیاده‌روی امسال در صورتی برگزار می‌شود که دوستان حج و زیارت مسیر را باز کنند؛ چون هنوز مسیر بسته و حرکت ما کان لم یکن است.

آرایش‌های غلیظ ممنوع!

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ در پژوهشی که در میان 150 دانشگاه در کشورهای مختلف دنیا انجام شده مشخص شد که اکثریت قریب به اتفاق دانشگاه‌ها دارای ضوابط نوع ویژه پوشش متناسب با محیط آموزش هستند. نکته مهم این است که در محیط آموزشی هر جای جهان می‌توانیم موارد مشترکی را جستجو کنیم و آن کیفیت پوشش حرفه‌ای مناسب با محیط آموزشی و وجود دستورالعمل متناسب با آن می‌باشد. در این گزارش نگاهی داریم به ضوابط پوشش در دانشکده علوم سلامت هیوستون آمریکا.


در مقررات مربوط به پوشش دانشکده علوم سلامت هیوستون آمده است:


دستورالعمل های زیر در مورد رفتار و پوشش که برگرفته از نظام مراقبت بهداشتی- روانی «هرمان» است برای تمامی دانشجویان دانشگاه تگزاس و دانشکده علوم پزشکی هیوستون، موضوعیت خواهد داشت.

از یکه‌تازی «ماه عسل» و موفقیت «مدینه» تا بی‌اعتنایی به «هفت سنگ» و برنامه های سحرگاهی

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ نظرسنجی «خبرگزاری دانشجو» برای انتخاب بهترین برنامه ماه مبارک رمضان پایان پذیرفت. در ماه رمضانی که به نظر بسیاری از منتقدان صدا و سیما روزهای ضعیفی را می‌گذراند، این سازمان برنامه‌های ویژه‌ای برای ماه مبارک رمضان در نظر گرفت. از همین رو بر آن شدیم تا با برگزاری یک نظرسنجی، نظر شما مخاطبان عزیز را در مورد بهترین برنامه ماه مبارک رمضان جویا شویم.

بر همین اساس، این نظرسنجی با استقبال 4500 نفر از مخاطبان مواجه شد که از این میان 47.13% از مخاطبان ماه عسل را برگزیدند و برنامه‌ای که سعی در مردمی بودن داشت، توانست به عنوان بهترین برنامه ماه مبارک رمضان انتخاب شود. پس از «ماه عسل» با اختلافی 12 درصدی سریال «مدینه» توانست با کسب 35.53% رتبه دوم را به خود اختصاص دهد. سریال مدینه که سیروس مقدم ساخت آن را بر عهده داشت از شبکه اول سیما به نمایش درآمد. این میزان از آرا، نشان‌دهنده موفقیت این سریال در جلب توجه مخاطبان است و این در حالی است که جلب توجه مخاطبان در ماه رمضان امسال با وجود اتفاقات دیگری چون جام جهانی و حمله وحشیانه رژیم اشغالگر قدس به غزه کار سختی بود که به نظر می‌رسد سیروس مقدم و تیمش به خوبی از پس آن بر آمدند. هر چند یقیناً میزان تأثیرگذاری سریال‌ها در ماه رمضان،‌ بیش از هر برنامه دیگری است و «مدینه» هر چند دومین برنامه موفق این ماه رمضان لقب گرفته،‌ اما یقیناً نسبت به سریال‌های موفق سال‌های گذشته سیما در جایگاه پایین‌تری قرار دارد.

من چوب نخوردم، مگر چوب خودم را

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ حجت‌الاسلام محمدعلی جاودان از اساتید برجسته اخلاق هستند که در دوران زندگی و تحصیل حوزویشان از محضر اساتید برجسته‌ای از جمله آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی، آیت‌الله خوانساری، آیت‌الله حق‌شناس و علامه عسکری بهره‌مند شده‌اند.


هیچ وقت و هیچ کس در هیچ شرایطی بر خدای متعال حق پیدا نمی‌کند


در دعای شانزدهم صحیفه سجادیه فرموده اند:« يَا إِلَهِي لَوْ بَكَيْتُ إِلَيْكَ حَتَّى تَسْقُطَ أَشْفَارُ عَيْنَيَّ» خدایا اگر من به خاطر گناهانی که کرده ام آنقدر در خانه تو گریه کنم تا پلک هایم بریزد «وَ انْتَحَبْتُ حَتَّى يَنْقَطِعَ صَوْتِي» همانطور که گاهی انسان در گریه فریاد می زند، انقدر با صدا گریه کنم تا دیگر صدایم در نیاید.

«وَ قُمْتُ لَكَ حَتَّى تَتَنَشَّرَ قَدَمَايَ» چندان برایت به پا بایستم که هردو پایم را از دست بدهم؛ بعد چه؟ «وَ رَكَعْتُ لَكَ» بعد انقدر برای تو سجده کنم «حَتَّى يَنْخَلِعَ صُلْبِي» تا ستون فقراتم قطع شود «وَ سَجَدْتُ لَكَ حَتَّى تَتَفَقَّأَ حَدَقَتَايَ» انقدر سجده کنم که چشمانم از حدقه دربیاید «وَ أَكَلْتُ تُرَابَ الْأَرْضِ» به جای اینکه غذا بخورم، خاک زمین را بخورم.


گلوله‌هایی که اسامی رزمندگان را به همراه داشتند


گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ رمان «دست خدا» نوشته قاسمعلی زارعی در زمینه دفاع مقدس است که در سال 1393 از سوی حوزه هنری استان همدان منتشر شد.

در بخشی از این کتاب می خوانیم:

بالاخره ظهر یکی از روزها گفتند: «امشب عملیات داریم.» بعد از نمازمغرب حال و هوای ویژه ای در گردان حاکم شد.

حسین صوفیانی هم از راه رسید. حسین در قرارگاه نجف خدمت می کرد. تقریباً هم زمان وارد سپاه شده بودیم، با این تفاوت که آن ها در کرمانشاه آموزش دیده بودند.

لاغراندام و دارای صورتی کشیده با محاسن مشکی و چشمانی درشت و کم گو و بسیار مؤمن بود. حسین با وجود این که از خانواده ای ثروتمندی بود، اما در عمق نگاهش، سادگی و اخلاص موج می زد و بدون هیچ غرور و تکبری دوست و همراهت می شد.

بعد از دیدن حسین و ابراز خوشحالی از دیدنش و در زمانی که داشتم خداحافظی می کردم، پرسیدم: راستی حسین آقا با ما نیستند؟ با خنده ای صمیمی گفت: نه، جای دیگری قرار دارم.


وزارت ارشاد باید شرایط را برای ساخت آثاری درباره حمایت از مقاومت فلسطین فراهم کند

پوران درخشنده در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به جنایت‌های اسرائیل در غزه گفت: من این جنایت‌ها را محکوم می‌کنم و به هیچ عنوان این گونه جنایت‌ها برای من قابل تحمل نیست.

وی اضافه کرد: قبلاً هم برای ساخت اثر در این زمینه اعلام آمادگی کرده‌ام و وزارت ارشاد هم باید زمینه را برای فعالیت فیلمسازان فراهم کند.


آیا توهین به شعور مردم، کافی نیست؟

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ چند روزی به ماه مبارک رمضان باقی مانده بود که روابط عمومی شبکه سوم سیما اعلام کرد، از میان سه سریال تهیه شده یکی از آن‌ها را برای پخش در ماه مبارک رمضان برگزیده است. این موضوع باعث شد انتظارات از این سریال منتخب که «هفت سنگ» نام گرفته بود افزایش یابد. انتظاراتی که به سرعت تبدیل به یأس شد و حتی بسیاری از منتقدان را به این فکر فرو برد که اگر از بین سه سریال، «هفت سنگ» بهترین بود خدا می‌داند دو سریال انتخاب نشده چه وضعی داشتند! تنها پخش یک قسمت از سریال «هفت سنگ» کافی بود تا همگان پی به تقلید این سریال از سریالی آمریکایی با نام «Modern Family» ببرند و در فضای مجازی با یک مونتاژ ساده و قرار دادن سکانس‌های قسمت اول این دو فیلم در کنار یکدیگر ثابت شود که سریال «هفت سنگ» بسیاری از سکانس‌ها را مو به مو از روی نمونه خارجی خود تقلید کرده است و حتی دکوپاژ را نیز تغییر نداده است. گرچه در دفاعیات عجیب از این سریال اعلام شد این تقلیدها تنها در چند قسمت اول صورت پذیرفته است، اما از این تقلید مو به مو در قسمت های اول نباید گذشتغ چراکه بر همگان روشن است که قسمت‌های اولیه یک سریال، قسمت‌های تعیین کننده هستند و شخصیت‌ها و چارچوب اصلی سریال در همان چند قسمت اول به مخاطبان معرفی می‌شوند و به عبارت دیگر تقلید نعل به نعل و مو به مو از یک سریال دیگر در قسمت‌های اول به این معنا است که بدنه سریال جدید کاملا تقلیدی است.

گرچه این تقلید تا آن حد خبرساز بود که مجله تایم هم به آن بپردازد و سازندگان این سریال را از حیث عدم رعایت حق نشر(کپی رایت) مورد انتقاد قرار دهد، با این حال ما این انتقاد را به عنوان انتقاد تامه به سازندگان این سریال وارد نمی‌دانیم؛ چراکه در کشور ما به طور کلی کپی رایت رعایت نمی‌شود و اینکه این موضوع در نظام حقوقی کشور ما به رسمیت شناخته نشده است. در واقع از کم‌کاری مسئولان فرهنگی کشور است و ارتباطی به این فیلم ندارد.


صدا و سیما چه مدل خواستگاری را تبلیغ می‌کند؟!


گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ حامد حسن زاده/ این که یک رسانه‎ی تصویری برای مخاطبین خود انگاری سازی می کند و بر الگوی فکری و رفتاری جامعه‎ی مخاطبین اثر می‎گذارد، مسئله ی پوشیده و دور از دسترسی نیست. در حقیقت رسانه ها بر سبک زندگی مخاطبین خوداثر می‎گذارند.

این مسئله نشان دهنده ی اهمیت دوچندان توجه به تولیدات تصویری در مرحله ی کنترل و نظارت  است. به این منظور تهیه کنندگان و مسئولان واحد نظارت باید از ابعاد مختلف، هراثر را مورد نقد و بررسی قراردهند یا این که حداقل پذیرای انتقادات منتقدین باشند.

اما روال چند دهه ی گذشته در تولید سریال های تلویزیونی در ایران نشان دهنده‎ی عدم توجه کافی به این تولیدات است. به عنوان مثال، تبلیغ نحوه ی پوشش برای زنان در سریال های دهه‎ی هفتاد به بعد نشان می دهد که مسئولین سازمان صداوسیما یا به این مسئله بی توجهی کرده اند یا این که اصلاً علم کافی در این زمینه نداشته اند!

در زمانی که عده‎ی زنان با پوشش چادر در جامعه‎ی ایران زیاد بود؛ پوشش مانتو در سریال های تلویزیونی تبلیغ می‎شد. سریال های نظیر «همسران»، «خانه‎ی سبز»، «هتل»، «خودرو تهران11» و... تنها بخشی از سریال های تلویزیونی هستند که در دهه‎ی هفتاد از سیمای جمهوری اسلامی پخش می‎شدند که در آن شخصیت های اصلی زن داستان مانتویی بودند.


از ورود به زندگی خصوصی روحانیت تا فروش میلیونی فیلم‌ها در روزهای اخیر

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ هفته ای که گذشت سینمای ایران با اخبار متفاوتی همراه بود، خبر اول اینکه:

فروش ۳۰۰ میلیونی برای فیلم‌های «امروز» و «فرشته‌ها با هم می‌آیند»

فیلم سینمایی «فرشته‌ها با هم می‌آیند» ساخته حامد محمدی به فروش 120 میلیون تومانی و فیلم سینمایی «امروز» ساخته رضا میرکریمی موفق به فروش 180 میلیون تومانی شد.

در پی اکران عیدانه فیلم‌های سینمایی، فیلم «فرشته‌ها با هم می‌آیند» ساخته حامد محمدی تا شب گذشته جمعه 10 مردادماه به فروش 120 میلیون تومانی رسید.

غلامرضا فرجی مسئول پخش حوزه هنری در گفت‌و‌گو با خبرنگار سینمایی فارس مبلغ فروش این فیلم را در طی روزهای دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه 120 میلیون تومان اعلام کرد.

این در حالی است که آخرین ساخته حامد محمدی 16 سینما در تهران و 10 سینما در شهرستان در اختیار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار