کد خبر:۳۴۹۳۵۱
نماینده ولی‌فقیه در سپاه ایلام:

ارکان بقای انقلاب اسلامی اعتقاد به عاشورا، مهدویت و ولایت است

نماینده ولی‌فقیه در سپاه ایلام به تحقیقات چهار ساله اسرائیل در مورد تداوم ارزش‌های انقلاب ایران اشاره کرد و گفت: محققان صهیونیستی با مطالعه بر این مسئله دست یافتند که سه رکن بقای انقلاب اسلامی اعتقاد به عاشورا، مهدویت و ولایت است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، حجت الاسلام جلیلیان در جمع دانشجویان طرح ولایت استانی که روز گذشته در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد برگزار شد، بیان داشت: ولایت تمام کائنات در ید خداوند است؛ اما پروردگار با تفویض کردن برخی از اختیارت خود به جانشنانش راهبری در این دنیا را به بعضی از انسان ها سپرده است.


وی ولایت تکوینی را به معنای اذن در دخل و تصرف در نظام هستی عنوان کرد و افزود: تمام انبیا الهی و برخی از افراد غیرمعصوم که به درجاتی از تقوا رسیده اند، به این جایگاه دست یافته اند، اعتقاد به خداوند آرامش قلب و کسب درجات والای معرفتی را به همراه دارد.
 

نماینده ولی فقیه در سپاه ایلام ولایت تشریحی را مخصوص امام معصوم دانست و گفت: این نوع ولایت به معنای اداره کردن امور کشور است که در غیاب امام معصوم به واجدین شرایط و عالمان دین تفویض می شود، شرط اساسی و مهم برای رسیدن به این درجه داشتن تقوا و پرهیزگاری است.


حجت الاسلام جلیلیان با اشاره به کلام امام علی(ع) مبنی بر اینکه ولایت فقیه ادامه ولایت پیامبر(ص) است و ریشه در اعتقادات تشیع دارد، افزود: برخی ها از روی عناد و دشمنی با تشیع، ولایت و رهبری را معادل با دیکتاتوری می خوانند، در جوامع شیعی انتخاب رهبر براساس چارچوب ها و شعونات انجام می شود؛ اما در جوامع مسلمان اهل تسنن این مسئله انتصابی است.
 

وی تصریح کرد: ما به مثابه ماهی در دریا قدر نعمت بزرگی که در آن غرق هستیم را نمی دانیم، امام زمان (عج الله) توجه ویژه ای به مراجع و علما دارند.
 

نماینده ولی فقیه در سپاه ایلام به تحقیقات چهار ساله اسرائیل در مورد تداوم ارزش های انقلاب ایران و پیروزی در جنگ هشت ساله اشاره کرد و گفت: محققان صهیونیستی با مطالعات فراوان بر این مسئله دست یافتند که سه رکن بقای انقلاب اسلامی اعتقاد به عاشورا، مهدویت و ولایت است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار