کد خبر:۳۵۰۷۵۳
ودود حیدری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

اجازه نمی‌دهیم دوران سیاه اصلاحات بر دانشگاه‌ها حاکم شود

مسئول سازمان بسیج دانشجویی گفت: ما با سیاست‌بازی، سیاست‌زدگی و رفتار جناحی در دانشگاه‌ها مخالف هستیم و اجازه نخواهیم داد که دوران سیاه اصلاحات، دوران سیاه باندبازی و سوء استفاده از جنبش دانشجویی به عنوان شاخه سیاسی احزاب تکرار شود.

محمد ودود حیدری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، یکی از اصول اساسی انقلاب اسلامی را «نه شرقی، نه غربی» اعلام کرد و بیان داشت: امام خمینی (ره) در دوم آذرماه سال 67 در تشکیل سازمان بسیج دانشجویی فرمودند: فرزندان بسیجیم در مراکزشان پاسدار اصول تغییر ناپذیر «نه غربی، نه شرقی» باشند.


وی گفت: در سال اخیر و با روی کار آمدن دولت یازدهم و حضور در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی و سکانداری این دولت، شاهد بودیم که اصل «نه غربی» به چالش کشیده شد؛ نگاه مثبتی که دولت به غرب دارد، نگاه مثبت دولت به مذاکره و خوشبینی دولت به ارتباط با آمریکا برای رفع مشکلات اقتصادی دلایل محکمی برای تایید این ادعاست.


مسئول سازمان بسیج دانشجویی در پاسخ به واکنش احتمالی دولت مبنی بر مقصر تراشی و دراز کردن انگشت اتهام به سوی منتقدان تصریح کرد: هیچ کس در روزهای نخست مذاکره، ماهیت این گفتگو را به چالش نکشید؛ چه بسا حضرت محمد(ص) در صدر اسلام به مذاکره با کفار پرداختند و امام راحل(ره) نیز برای رد و بدل کردن اسیران با دولت متجاوز بعث عراقt مذاکره داشتند، آنچه که در این میان بسیار حائز اهمیت بوده، این است که مردم و دولت معاندشان را بشناسند و بدانند که با دشمن بر سر میز مذاکره نشسته‌اند.

 

ودود حیدری خاطرنشان کرد: دولت یازدهم در جریان مذاکره با غرب تمام حسن‌ظن خود را اعمال کرد؛ اما نتیجه‌ای جز تهدید، تحریم، فشار، قطعنامه، اظهارات وحشیانه و توهین به این ملت از سوی آمریکا و هم پیمانانش مشاهده نکرد در روند این مذاکرات بود که حسن‌نیت ایران و صلح آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی به جامعه بین المللی ثابت شد و دولت به این نتیجه رسید که دشمن به چیزی کمتر از واگذاری کل حقوق اساسی ما راضی نیست.
 

وی تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با سفیران ملل مختلف، شکست مذاکرات را رسما اعلام کردند. در جریان این مذاکرات تشت پیمان‌شکنی و رسوایی آمریکا و حامیانش بر زمین افتاد؛ اما این روند، تجربه خوبی بود برای کسانی که کلید حل مشکلات خود را در کانال ارتباط با آمریکا جستجو می‌کنند.

ما با سیاست‌بازی، سیاست‌زدگی و رفتار جناحی در دانشگاه‌ها مخالفیم
 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه در وزارت علوم افراد و چهره‌ها برای ما مهم نیستند؛ بلکه روند سیاست‌های پیش رو حرف اول و آخر را می‌زنند، افزود: رشد علمی در دانشگاه‌ها به عنوان یکی از مهمترین رسالت‌های وزارت علوم با آشفتگی، سیاست‌بازی و احزاب‌گرایی نسبت عکس دارد، به عبارت دیگر، هر زمان که دانشگاه به باشگاه احزاب سیاسی تبدیل شد، رشد علم نیز روند نزولی خواهد داشت.
 

ودود حیدری بیان‌داشت: ما با فعالیت‌های سیاسی در دانشگاه‌ها نه تنها مخالف نیستیم؛ بلکه خود پرچم‌دار تشکلی هستیم که وظیفه سامان‌دهی به فعالیت‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی در دانشگاه را بر عهده دارد. ما با سیاست بازی، سیاست زدگی و رفتار جناحی در دانشگاه‌ها مخالف هستیم و اجازه نخواهیم داد که دوران سیاه اصلاحات، دوران سیاه باندبازی و دوران سوء استفاده از جنبش دانشجویی به عنوان شاخه سیاسی احزاب تکرار شود.

وی رشد علمی در دانشگاه‌ها را منوط بر آرامش و بیداری سیاسی دانشجویان عنوان کرد و ادامه داد: هر دولت، هر وزیر و هر روندی که بر وزارت علوم مستولی شود، باید با ایجاد ثبات علمی- سیاسی در جهت احقاق مامورتش که همان رشد علمی روز افزون است تلاش کند.


دوره‌های آموزشی و فعالیت‌های هم سو با انقلاب، لازم و ملزوم یکدیگر هستند


ودود حیدری، بسیج دانشجویی را تشکلی فراگیر عنوان کرد که با برخورداری از صلاحیت در زمینه‌های اجتماعی، علمی و مدیریتی زمینه‌ساز تربیت نیروی انسانی در دانشگاه‌ها است، گفت: تمام طرح‌ها و برنامه‌های بسیج دانشجویی از مجموع بیانات امام خمینی (ره) و رهبر عظم انقلاب استحصال شده اند؛ ایشان بر کادرسازی و نقش آفرینی در عرصه‌های مختلف تاکید دارند.
 

وی تربیت کادر همطراز انقلاب را در دو بخش تبیین کرد و بیان داشت: در یک روی سکه مباحث آموزشی، کارگاه، دوره، کلاس و ارتقا بصیرت دانشجویان قرار دارد، وجه دیگر تربیت نیرو، انجام فعالیت‌های متناسب با عملکرد و رویکرد انقلاب است. این دو حیطه لازم و ملزوم یکدیگر هستند. هیچ کارگاه آموزشی و عملیات اجرایی نمی‌توانند بدون یکدیگر وارد فاز تاثیر‌گذاری و نتیجه‌دهی شوند، لذا دوره‌های طلیعه حکمت، طرح شهید دیالمه، طرح ولایت و خط امام برای تجهیز و آماده کردن کادر بسیج دانشجویی تمهید شده‌اند.


مسئول سازمان بسیج دانشجویی در پاسخ به این سوال که برخی از دانشجویان و مسئولان برای کم اهمیت جلوه دادن این طیف برنامه‌ها موضوع بودجه‌های مالی و هدر رفت امکانات را پیش می‌کشند، گفت: در اینکه برای انجام هر فعالیتی بودجه صرف می‌شود، هیچ شکی نیست؛ اما آنچه که در مباحث مادی و مالی در بسیج دانشجویی مهم است، استفاده از حداقل امکانات برای رسیدن به حداکثر بهره‌وری است.


ودود حیدری در ادامه با بیان اینکه در بسیج دانشجویی بریز و بپاش جایگاهی ندارد، تصریح کرد: اگر در جایی هدر رفت امکانات مشهود شد، تیغ تیز نقد دانشجویان بسیجی بر متولیان امر وارد خواهد آمد. امکاناتی که در این دوره‌ها استفاده می‌شود به مدد دانشگاه‌های سراسر کشور محیا می‌شوند؛ اما آنچه که بسیار حائز اهمیت بود، تحولات بزرگی است که در لوای این طرح‌ها در وجود دانشجویان ایجاد می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار