آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۰۹۶۴
روحانی در نشست روسای آموزش و پرورش کشور:

رقابت سالم میان آموزش و پرورش و نهادهای دیگر ایجاد شود/ دروس در مدارس با تحولات دنیا منطبق نیست/ کتاب‌های درسی بر اساس نیازهای هر منطقه تهیه شود

رییس جمهور گفت: از آن جایی که دولت به تنهایی قادر نیست مسائل آموزش و پرورش را حل کند، باید آن را به نهادهای غیردولتی واگذار کنیم تا رقابت سالم میان آموزش و پرورش و نهادهای دیگر ایجاد شود.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری عصر امروز(شنبه) در سی و یکمین اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشورافزود: بسیار خوشحالم که در اولین روز هفته دولت این فرصت پیش آمد تا در محضر شما معلمین فرهیخته، مسوولین مناطق و شهرستان های آموزش و پرورش که رسالت بسیار مهم و سنگینی را در پیش دارید باشم.

 

وی با یادآوری اینکه مسوولیت آموزش و پرورش یا آموزش عمومی در واقع در دولت های مدرن بر دوش دولت آمده است، اظهارکرد: اگر شما به یک یا دو قرن پیش برگردید می بینید که آموزش و پرورش و یا تعلیم و تربیت به مفهوم امروز بر دوش دولت یا حتی دولت ها نبوده و معمولا در هر جمع و جامعه ای افرادی اتاقی را از منزل خودشان به عنوان مکتب و مکتب خانه دایر می کردند که افراد علاقه مند در آن کلاس ها شرکت می کردند.

 

روحانی ادامه داد: گاهی تنها آموزش قرآن مجید و یادگیری روخوانی قرآن بود، گاهی نیز تعلیم در حد سواد خواندن و نوشتن بود، ریاضیات و ادبیات فارسی در حد محدود آموزش داده می شد و معمولا به خواندن گلستان در خیلی از مکتب خانه های قدیم اکتفا می شد.

 

رییس جمهوری گفت: در دولت های مدرن آموزش و پرورش یا تعلیم و تربیت همانند امنیت عمومی به عنوان یک وظیفه بر دوش دولت گذاشته شده و بتدریج به شکل امروز به صورت دوره های ابتدایی و متوسطه درآمده است؛ البته دوره هایی به عنوان پیش دبستانی نیز به آن اضافه شده است.

 

روحانی افزود: امروز خیلی از وظایف به عنوان وظایف دولت ها تلقی می شود که از جمله آن می توان به برنامه ریزی برای اقتصاد کشور، موضوع تامین اجتماعی و بسیاری از مسوولیت هایی که تحت عنوان وزارتخانه ها، نهادها، دستگاه ها و ارگان های مختلف بر دوش دولت قرار گرفته است اشاره کرد.

 

رییس دولت یازدهم با تأکید بر این که باید در مدرسه راه تحقیق و مطالعه و مهارت‌های لازم برای جامعه فردا به دانش آموزان آموزش داده شود و برای جامعه مفید باشند تصریح کرد:‌ دولت در این مسیر همه توان خود را با کمال خلوص و بی‌منت تقدیم معلمان خواهد کرد.

 

او اظهار کرد: در آغاز سال تحصیلی گفتم نیاز به کلاس گفت‌وگو و انشا و تشویق دانش‌آموزان به خواندن کتاب و پرورش دانش‌آموز سالم منتقد مدافع از حقوق خود و اخلاق و شجاع و ایثارگر داریم افزود: شما آموزگاران اخلاق،‌ مهارت اجتماعی، مدنیت جامعه و علم و دانش هستید و دولت در این مسیر معلمان را علاوه بر اعتبارات و اقدامات لازم برای اجرای سند تحول با هر توانی که داشته باشد کمک و یاری خواهد کرد.

 

روحانی با بیان این که معلمان باید ویژگی اعتدال را در مدارس در بین جوانان و نوجوانان استقرار دهند تأکید کرد: ما خیلی از افراط ضرر دیده‌ایم چون من بسیاری از مدارس و معلمان را سراغ دارم که به دانش‌آموزی به خاطر این که پدرش جز حزب یا جناحی بوده است نمره کم‌تر یا بیش‌تری داده است؛ البته ان‌شاءالله امروز چنین مدارس و معلمینی نداشته باشیم.

 

رییس‌جمهور با بیان این که همه انجمن‌های علمی و فرهنگی روی چشم ما هستند تصریح کرد:‌در کلاس‌های درس برخورد با همه دانش‌آموزان باید مساوی باشد و نباید بین دانش‌آموزان به خاطر قومیت، زبان، حزب و یا جناح تفاوت قائل شویم.

 

وی با بیان این که امروز نیاز به اعتدال داریم که با دست و زبان، فکر و تعلیم و تربیت آموزگاران در جامعه امکان‌پذیر است افزود: همه جوانان را باید امیدوار و با نشاط بار بیاورید و مدرسه باید پناهگاه نسل جوان و نوجوان باشد نه خدای ناکرده گریزگاه.

 

روحانی خطاب به آموزگاران گفت: شما باید نسل جوان را با نشاط و دین‌باور بار بیاورید چون دین‌نمایی به درد نمی‌خورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار